παρακαλώ περιμένετε...

ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ?

  • ice @ 18.10.2012 00:59
    ακμη 10ου οικου...καριερα, κοινωνικο status, σχεση με γονιο (συνηθως μητερα)
  • Stardome* @ 18.10.2012 12:43
    GOLDENGIRL, παραθέτω αρχικά το κείμενο από το γλωσσάρι μας (το οποίο υπάρχει στο τμήμα της βιβλιοθήκης, μια κατηγορία από μόνο του http://www.stardome.gr/library/glossary.html)
     
    "Το Μεσουράνημα ή Ζενίθ ή ακμή του 10ου οίκου είναι το σημείο εκείνο που ορίζεται από την ακριβή ώρα και το ακριβές γεωγραφικό πλάτος και μήκος της γέννησης. Το σημείο αυτό βρίσκεται στην ακμή του 10ου οίκου μας και είναι εξαιρετικά ευαίσθητο σε διελεύσεις πλανητών, οι οποίες πιθανότατα θα σηματοδοτήσουν ριζικές αλλαγές στην καριέρα ή το στάτους του ατόμου. Το ζώδιο της ακμής, ο κυβερνήτης του καθώς και οι πλανήτες σε όψη με το Μεσουράνημα είναι ισχυροί δείκτες επαγγελματικού προσανατολισμού.
    Λέξεις κλειδιά αυτού του οίκου είναι: φιλοδοξίες, καριέρα, δημόσια εικόνα, κοινωνικό status. Δείχνει επίσης τη σχέση μας με το γονιό που διαμόρφωσε τη θεωρία μας γύρω από την κοινωνική μας δράση και καταξίωση (outer-link parent) και είναι πιθανότατα η μητέρα. Δείχνει με λίγα λόγια τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούμε να μας δει η κοινωνία."
     
    Οι όψεις του μεσουρανήματος γενικά επηρεάζουν τη στάση απέναντι στους κοινωνικούς ρόλους λοιπόν. Λίγη σχέση έχουν με την ερωτική μας ζωή.
     
    Τώρα σχετικά, με το θέμα της ερωτικής ζωής, αυτή την εποχή, με τον Πλούτωνα να σχηματίζει όψη τετραγώνου τόσο με τον Ήλιο, όσο και με τη Σελήνη σου στο Ζυγό, προφανώς και υπάρχει εμμονή για μια ερωτική σχέση, πόθος, λαχτάρα, επιθυμία αλλά και πολλές αρνητικές σκέψεις της μορφής "κάτι πάει στραβά με εμένα", "εγώ δεν είμαι όμορφη/ποθητή/αποδεκτή" ή ακόμη και "είμαι καταδικασμένη μια ζωή στη μοναξιά"...
     
    Να τονίσω ότι φυσικά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Και εννοείται πως θα καταφέρεις να κάνεις σχέση (άλλωστε Ζυγός είσαι, ζεις μέσα από τις σχέσεις). Όμως πρέπει σ' αυτό το σημείο να τονίσω το προφανές: μ' αυτή την ένταση επιθυμίας και συναισθημάτων, κινδυνεύεις να επιλέξει μια σχέση μόνο και μόνο για να καταπολεμήσεις το αίσθημα μοναχικότητας - πρόσεξε μη κάνεις λάθος επιλογή και την βαφτίσεις με το ζόρι σωστή.
  • mpoumpou255 @ 18.10.2012 13:05
    ποσο μεσα πεφτεις stardome για τον πλουτωνα και τις εμμονες....αλλα τον πηραμε χαμπαρι πια και δε μασαμε....
  • GOLDENGIRL @ 18.10.2012 19:40
    Ευχαριστώ stardome για την απάντηση...Ήθελα να ξέρω αν επηρρεάζει τα ερωτικά το μεσουράνημα και με κατατόπισες...Κάποτε μου είχαν πει (από δω μέσα θυμάμαι)ότι έχω χτυπημένη αφροδίτη και ακόμα αυτό με ακολουθεί σαν σκέψη..Θέλω να το ξεκαθαρίσω..μου είχαν τονίσει την όψη μεσουράνημα τετράγωνο αφροδίτη και μου έχει καρφωθεί ως αρνητική...έχω άδικο?Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις απορίες με την ζωή μου(όσον αφορά τα ερωτικά) τις έχω κατά διαστήματα...δεν ξέρω αν τις εντείνει ο πλούτωνας τώρα γιατί και με κρόνο πάλι τις είχα...και γενικά τις έχω..(όταν στραβώνουν τα πράγματα...και σίγουρα δεν έιμαι η μόνη).Πάντως με εμψύχωσες.. αλλά ταυτόχρονα ψιλοαγχώθηκα με το τελευταίο που είπες...γιατί το έχω και εγώ αυτό υπόψιν μου....:- ( να πω ότι θα προσέχω???Άντε να το πω...και ο θεός βοηθός....ελπίζω να εμφανιστεί η σοφία του κρόνου που απέκτησα...χαχαχα
  • GOLDENGIRL @ 20.10.2012 15:17
    δηλαδή για να καταλάβω.....τώρα με την διέλευση του πλούτωνα από τον αιγόκερω,εγώ επηρρεάζομαι αρχχικά όσον αφορά τον ήλιο μου και τη σελήνη...(αφού είναι στο ζυγό στις πρώτες μοίρες και οι δυο).Βέβαια ο ήλιος μου είναι στις 4 μοίρες και η σελήνη μου στις ο μοιρες του ζυγού.Ο Πλούτωνας  έχει περάσει παρακάτω..στις 7 μοίρες αν δεν κανω λάθος..Διορθώστε με αν λέω βλακείες... Καθώς συνεχίζει την διέλευση του ο Πλούτωνας λογικά θα ακουμπήσει τον κρόνο μου (11 μοίρες στο ζυγό), τον Δία μου (17 μοίρες ζυγού) και τέλος τον πλούτωνα(23 μοίρες ζυγού)..Σωστά?????Άρα θα ενεργοποιήσει κάτι?Θα με επηρρεάσει περισσότερο από πριν? Όταν θα πέσει ακριβώς ο διελαύνων Πλούτωνας πάνω στον γενέθλιο μου Πλούτωνα και στον γενέθλιο Κρόνο μου,,,,,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ??Τί επιρροή θα έχει?βοηθήστε με λίγο να καταλάβω...προσπαθώ...Κ τέλος,γιατί STARDOME με επηρρεάζει τώρα ο Πλούτωνας αφού πέρασε απο τις μοίρες μου...(όσον αφορά τον ήλιο και τη σελήνη)?Από πότε άρχισε να με αγγίζει ημερολογιακά????Ευχαριστω εκ των προτέρων....

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...