παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πες μου το ζωδιο σου να σου πω τί Ονειρο είδες (3)

ΖΥΓΟΣ « ΙΣΟΡΡΟΠΩ»
Αρμονία, μια ανάγκη για συνεργασία, συντροφικότητα και γάμο, καλλιτεχνικές και αισθητικές αναζητήσεις και αξίες, διπλωματία και τακτ και κυρίως ισορροπία και δικαιοσύνη. Αν είστε Ζυγός, σίγουρα θα αναγνωρίζετε κάποια από τα παραπάνω σαν απαραίτητα συστατικά του κόσμου σας. Τα όνειρα που ταιριάζουν στο ζώδιό σας θα έχουν, κατά συνέπεια, τέτοια θεματολογία.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Ίσως τα πιο συχνά σας όνειρα αναφέρονται στις προσωπικές σας σχέσεις. Το υποσυνείδητό σας ανταποκρίνεται στην ανάγκη σας για μια ισορροπία στον γάμο ή την σχέση σας και με τα όνειρα σχολιάζει, αποκαλύπτει και σας καθοδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Μια και δεν σας αρέσουν οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες, τα όνειρά σας πάντα θα σας δίνουν στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της αρμονίας και της δικαιοσύνης, με την προϋπόθεση βέβαια να μπορείτε να κατανοήσετε την συμβολική τους γλώσσα.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Μερικά από τα σύμβολα που μπορεί να συναντήσει κάποιος στα όνειρα ενός Ζυγού είναι:
Συμμετρικά αντικείμενα
Ζυγαριά - Ξίφος
Πρόσωπα που υποφέρουν από αδικίες
Συναντήσεις με ξένους
Κουκουβάγια
Μάτια
Σταυρός κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Σαν Ζυγοί αναζητάτε το ιδανικό ταίρι, την ένωση, την ισορροπία. Συνεπώς, ένας από τους χειρότερους φόβους σας είναι αυτός της εγκατάλειψης και της μοναξιάς. Αν δείτε λοιπόν έναν εφιάλτη στον οποίο ο σύντροφός σας δεν σας αναγνωρίζει και σας προσπερνά αδιάφορα, να ξέρετε ότι είναι όνειρο που αναφέρεται στην ζωδιακή σας φύση και μάλλον δεν σχετίζεται άμεσα με την καθημερινότητα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Όταν αρχίσετε και βλέπετε συχνά όνειρα που καθρεπτίζουν την φύση σας σαν Ζυγός, τότε πιθανόν το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας μεταδώσει ένα σημαντικό μήνυμα. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι συχνά οι άλλοι στα όνειρά μας αντιπροσωπεύουν πλευρές του εαυτού σας. Άρα, η οποιαδήποτε ισορροπία και δικαιοσύνη πρέπει να ξεκινάει από μέσα σας πρώτα και είναι σημαντικό να έχετε καλή επικοινωνία μεταξύ των διαφορετικών πλευρών του ψυχισμού σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ « ΕΠΙΘΥΜΩ»
Ο Πλούτωνας και ο Άρης , οι κυβερνήτες του ζωδίου σας, σας δίνουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν το σεξ, τον θάνατο, την αναγέννηση και την μεταθανάτια ζωή. Επίσης σας κάνουν μυστικοπαθείς και εκδικητικούς, και δύσκολα θα συγχωρήσετε αυτούς που σας αδίκησαν και σας πλήγωσαν. Τα όνειρα ενός Σκορπιού είναι πλούσια σε συμβολισμούς, πολλές φορές βίαια και τρομακτικά, όνειρα που αναφέρονται σε υποθέσεις παλαιότερες που δεν ξεχάστηκαν.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Πολλές φορές θα ξυπνήσετε χωρίς να θυμάστε καθαρά κάποια ονειρική σκηνή, έχοντας όμως την αίσθηση ότι αυτό που είδατε ήταν πολύ σημαντικό, αναφερόταν σε ένα εξαιρετικής σημασίας θέμα για σας. Αυτή είναι η φύση των ονείρων που προκαλεί η κυριαρχία του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Επίσης θα δείτε συχνά στο όνειρό σας να εκτελείτε βίαιες πράξεις, ιδιαίτερα σε άτομα που σας έχουν αδικήσει στο παρελθόν.
Τα όνειρά σας έχουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, γεμάτη μυστικοπάθεια και αινιγματικούς γρίφους που φαίνονται να προέρχονται από πολύ βαθιά μέσα σας.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Μερικά από τα σύμβολα που χαρακτηρίζουν το ζώδιό σας και πολύ πιθανόν να συναντήσετε στα όνειρά σας είναι, μεταξύ άλλων:
-Σκορπιός
Ανερχόμενη ή Κατερχόμενη Σκάλα
Μαύρα μαργαριτάρια
Δρεπάνια
Ιππέας σε μαύρο άλογο
Εικόνες Θανάτου
Σκαθάρι
Φοίνικας κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Τα εφιαλτικά όνειρα δεν σας τρομάζουν εύκολα, και πολλές φορές νιώθετε μια ανακούφιση και ικανοποίηση ακόμα και από τα πιο βίαια. Παρόλα αυτά όμως, τα όνειρα που αναφέρονται στο θάνατο, ιδίως στην μεταφυσική του εκδοχή, αν και σας γοητεύουν, σας αφήνουν με ένα σφίξιμο φόβου στην καρδιά. Αυτή η σχέση σας με τον θάνατο, που σας γοητεύει αλλά και σας τρομάζει, είναι ίσως το πιο έντονο χαρακτηριστικό του ζωδίου σας.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Όταν τα όνειρά σας χαρακτηρίζονται από σκηνές και σύμβολα που προσιδιάζουν στην φύση του ζωδίου σας, το μήνυμα είναι σαφές. Καλείστε να ξεπεράσετε το θυμό σας, την εκδικητικότητα σας, να βρείτε την δύναμη της συγχώρεσης. Επίσης, να ελευθερωθείτε από το παρελθόν, αλλά και από την αγωνία για το μέλλον και το άγνωστο, εστιάζοντας την συνείδησή σας στο αιώνιο παρόν.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ « ΒΛΕΠΩ»
Σαν Τοξότες που είσαστε, σας αρέσει η περιπέτεια, τα ταξίδια, η αναζήτηση του καινούργιου. Πιθανόν να έχετε έντονο ενδιαφέρον για δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους, τον αθλητισμό, τις εκδρομές, την φύση και τα ζώα. Τα όνειρά σας αντανακλούν την φύση σας και είστε πολύ τυχεροί, θα μπορούσε να πει κανείς, μια και είστε το ζώδιο που βλέπει τους λιγότερους εφιάλτες.

ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Τα όνειρα του ζωδίου σας είναι πολύπλοκα και παράξενα ενώ χαρακτηρίζονται από την ποικιλομορφία των ονειρικών σκηνικών. Η ονειρική σκηνή που σας αγγίζει πιο πολύ, μια και συνάδει με την φύση του Τοξότη, είναι η πτήση. Περισσότερο από όλα τα άλλα ζώδια, οι Τοξότες βλέπουν συχνά ότι πετούν ψηλά, ξεφεύγοντας από γήινους περιορισμούς, επεκτείνοντας τα όριά τους, βλέποντας τον κόσμο σαν πηγή ομορφιάς αλλά και σαν ένα μυστήριο που καλούνται να εξερευνήσουν.

ΣΥΜΒΟΛΑ: Μερικά από τα σύμβολα που χαρακτηρίζουν τα όνειρα ενός Τοξότη είναι:

Τοξότης , Τόξο και Βέλος σε κίνηση
Ονειρική Πτήση ( ομαλό πέταγμα, πτήση πολύ ψηλά, συναίσθημα ικανοποίησης που μπορεί να συνοδεύεται από σεξουαλική διέγερση)
Ηλιοτρόπιο
Γλάρος
Γέφυρα
Σάλπιγγα
Δισκοπότηρο κ.α.

ΕΦΙΑΛΤΕΣ: Οι πολύ σπάνιοι εφιάλτες σας έχουν να κάνουν με το αίσθημα του περιορισμού, ακινητοποίησης και της αδυναμίας να ξεφύγετε από κάτι που σας κυνηγάει. Έτσι, αν δείτε ότι είστε αλυσοδεμένοι, ότι δεν μπορείτε να περπατήσετε ή να κινηθείτε, ίσως είναι ο Τοξότης μέσα σας που υποφέρει από καταστάσεις τις οποίες δεν μπορεί να αποφύγει. Η ανεξαρτησία είναι ζωτικής σημασίας για σας, και οτιδήποτε σας την στερεί μπορεί να είναι αφορμή για να γεννήσει ένα ιδιαίτερα αγχωτικό όνειρο.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ: Όταν τα όνειρά σας φαίνεται να υπενθυμίζουν το γεγονός ότι είστε Τοξότης, τότε μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε μήπως από την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία, αρνείστε να δεσμευτείτε με πρόσωπα και καταστάσεις. Καλείστε τότε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ της επιθυμίας σας για εξερεύνηση, αλλά και της ανάγκης να έχετε μια σταθερή βάση - ιδιαίτερα ψυχολογική- που να είναι η πηγή της ασφάλειας και το ορμητήριο συνάμα.

 

 Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης

 http://www.anew.gr/dreams/article.php?aid=3&pno=3

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...