παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Pluto in 10th house of Solar Return: Ήγγικεν η ώρα???

Καλημέρα σε όλους σας!!

Καθήμενη μίαν ωραίαν εσπέραν σπίτι μου, περιηγούμενη στο internet για ένα θέμα της δουλειάς μου, σκέφτηκα να δημιουργήσω τον SR χάρτη μου για το 2012/2013. Είδα ότι ο πλούτωνας βρίσκεται στον 10ο οίκο του SR....Οκ!!Δεν είμαι γνώστης της μεθόδου αυτής προβλέψεων αλλά η αλήθεια είναι ότι συνοφρυώθηκα μπροστά σε αυτήν την διαπίστωση.

Γνωρίζοντας σε ένα γενικότερο πλαίσιο την φύση του πλανήτη, μπήκα στην διαδικασία να σκέφτομαι την προοπτική της απόλυσης, της παραίτησης, των ριζικών ανακατατάξεων στον επαγγελματικό μου βίο και ότι τελικά η εργασιακή κρίση είναι πιο κοντά από ό,τι ήλπιζα!! (Χροιά θετική ούτε που εμφανίστηκε στο όλο concept!!!)....

Δεν υπάρχει λόγος να "ενδύσω" το post με περαιτέρω προσωπικούς συλλογισμούς, οπότε θα εκτιμούσα μια αστρολογική σας προσέγγιση για την συγκεκριμένη οικοθεσία.

Extra info που ενδεχομένως βοηθήσουν: το SR MC πέφτει στον 1ο μου γενέθλιο οίκο (τοξότης). Ο SR πλούτωνας κάνει τρίγωνο με τον γενέθλιο κρόνο. Ο SR κυβερνήτης του MC (Δίας) βρίσκεται στον SR 3ο οίκο.

Thanxx!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...