παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζυγός

 

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης πλανήτης: Αφροδίτη

Κύριο χαρακτηριστικό: Μετρημένες κινήσεις

Γένος: Αρσενικό

Γενικά χαρακτηριστικά

Ζυγοί είναι οι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου. Γνωρίζουν την δύναμη της υπομονής και τα αποτελέσματα  της ψυχραιμίας. Ξέρουν να εκφράζονται, να ελίσσονται και σχεδόν πάντα κρατούν σε απόσταση τους εχθρούς. Είναι ευγενικοί και κοινωνικοί. Διαθέτουν μια μεγάλη ατζέντα γνωστών και μια αρκετά μεγάλη με φίλους. Ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις σχέσεις αυτές και ακόμα και στα δύσκολα πάντα έχουν ένα χέρι βοηθείας.

Τον Ζυγό τον απασχολεί πάρα πολύ η εμφάνιση του και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, ακόμα και επεμβάσεις, προκειμένου να έχει ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Αγαπάει τα καλόγουστα πράγματα και ποτέ δεν περνά απαρατήρητο κάτι. Τα τεστάρει όλα!

Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το μέτρο. Ζυγίζει λόγια, απόψεις, αποφάσεις και πάντα τα σκέφτεται πολλές- πολλές φορές, με αποτέλεσμα να μένει αναποφάσιστος. Σκέφτεται αργά κι αυτό τον βγάζει εκτός χρόνου και τον κάνει να χάνει ευκαιρίες πολύ σημαντικές. Δεν είναι ανταγωνιστικός, αλλά ούτε και εριστικός. Εύκολα υποχωρεί και άλλο τόσο εύκολα βάζει τέλος σε μια κόντρα ή διαμάχη.

Στις σχέσεις του, επαγγελματικές ή κοινωνικές, είναι ιδανικός για μια καλή συζήτηση, αλλά όχι και για ένα ευχάριστο διάλλειμα. Πάση θυσία θέλει να διατηρεί την αυστηρότητα και την σοβαρότητα του, κάτι που τον κάνει λίγο απόμακρο. Η δικαιοσύνη είναι κάτι που επίσης τον χαρακτηρίζει και φροντίζει να την εφαρμόζει πάντα και σωστά.

Στα αισθηματικά λόγω της υπομονής και της ψυχραιμίας του μπορεί να μεταφέρει την κατάσταση αυτή και στον σύντροφό του, όμως από την άλλη είναι αρκετά ανασφαλής, αποζητά την επιβεβαίωση και την αίσθηση ασφάλειας με τρόπο που μοιάζει με θηλιά. Υποφέρει από μοναξιά και πολύ δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί έναν χωρισμό. Πολλές φορές κάνει λανθασμένες επιλογές μόνο και μόνο από τον φόβο της μοναξιάς.

Εργασία και Ζυγός είναι ένας καλός συνδυασμός και με τα οικονομικά ακόμα καλύτερος. Ξέρει να προσπαθεί, να βάζει στόχους και να κερδίζει τα στοιχήματα. Όσο για την τσέπη του, πιστεύει ότι το χρήμα έχει εφευρεθεί για να μας υπηρετεί και όχι εμείς εκείνο. Και με βάση το μότο αυτό, πάντα χωρίς υπερβολές, κάνει άλλοτε τον τζίτζικα και άλλοτε τον μέρμηγκα…..

Τα ζώδια που ταιριάζουν με τον Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και να αγαπηθεί, αφού μπορεί και ξέρει να ελίσσεται. Επικοινωνεί καλά με τον Δίδυμο και ακόμα πιο εύκολα μπορεί να γίνει απαραίτητος σε έναν παρορμητικό Κριό, σε έναν αυταρχικό Ταύρο, αλλά και στον πεισματάρη και απρόβλεπτο υδροχόο.

Ζυγός- Κριός

Βασική προϋπόθεση σ’ αυτή την σχέση είναι να υπάρχει πραγματική αγάπη και έλξη. Αν η ευτυχία είναι κοινός στόχος, τότε, ναι, ακόμα και ο παρορμητικός Κριός θέλει τον …. Ζυγό του! Το πάθος του Ζυγού πυρπολεί τον αυθόρμητο κριό και τον βάζει σε ένα παιχνίδι χωρίς…… κλεφτές και αστυνόμους. Αν υπήρχαν όμως; Σίγουρα ο κριός θα αιχμαλώτιζε  τον «κλέφτη» Ζυγό. Με δυο λόγια κάτι τέτοιο τον εξιτάρει – και ο Ζυγός αρέσκεται σε τέτοια παιχνίδια. Κι έτσι, με τον δικό τους τρόπο, κρατάνε την σχέση τους ζωντανή.

Ζυγός – Ταύρος

Δεν είμαστε σίγουροι αν γίνεται ο ταύρος… πρόβατο, αλλά ένας ζυγός θα το τολμούσε, καθώς είναι διπλωμάτης, υπομονετικός και ξέρει να διαχειρίζεται την ψυχραιμία του. Από την άλλη, ο ταύρος μπορεί να είναι αυταρχικός και απόλυτος, αλλά έχει την ανάγκη από το μέτρο του Ζυγού, για να μην ξεφεύγει από τις ισορροπίες του. Έτσι μπορούν να έρθουν πολύ κοντά ψυχικά και πνευματικά και να «απογειωθούν».

Ζυγός- Υδροχόος

Είσαι το ταίρι μου! Πολύ απλά, αυτή είναι η ιδανική φράση. Και οι δυο είναι θετικοί, έχουν ενέργεια, αγαπούν κάθε τι όμορφο και η κοινωνικότητα τους είναι το δυνατό τους στοιχείο. Τους αρέσουν τα ίδια πράγματα, είναι διπλωμάτες και εύκολα μπορούν να κατακτήσουν αυτό που θα στοχεύσουν. Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...