παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Zυγός με Τοξότη,παίζει επανασύνδεση ????

Γεια σας Ζυγούλια!

Σαν καλό κορίτσι θέλω να βοηθήσω την κολλητή μου την Ζυγινα κι εγώ,γιατί παιδεύεται ελαφρώς λόγω του πρώην της.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Αυτή Ζυγός και ο πρώην της  Τοξότης,10 χρόνια μεγαλύτερος της.Τα ειχαν 4 χρόνια και την χώρισε πριν 1 χρόνο,δεν την πάλευε λέει.Η κολλητή μου έπεσε στα πατώματα,περνούσε τέλεια μαζί του,δεν το περίμενε αυτό,ταίριαζαν απίστευτα κλπ κλπ.

Μετά αυτός κάνει άλλη σχέση,είχε κόψει εντελώς επαφές με την κολλητή μου,πήγε να συζήσει κιόλας με την άλλη κι εγώ είπα στην κολλητή μου είσαι πολύ μικρή και θα βρείς άλλον.Αλλους για την ακρίβεια!Αλλά δεν έκατσε τίποτα,ενώ είναι κουκλάρα,μόνο ένας μαλ..Υδροχόος που την έπαιζε και ξενέρωσε η κοπέλα,δεν προχώρησαν καν!

Πριν λίγους μήνες χώρισε ο κύριος Τοξότης,συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο και της είπε να πάνε για καφεδάκι κάποια στιγμή.Τρελάθηκε αυτή,εγώ πάλι καθόλου,κάτι μου βρώμαγε.Μόλις χώρισε την ξαναθυμήθηκε?Χμ!

Με τα πολλά βγήκαν,ξαναβγήκαν,έγινε και το κακό πάλι,η φίλη μου βέβαια μ'ολα αυτά που της λέω για να μην απογοητευτεί πάλι έχει ξενερώσει κάπως και είναι επιφυλακτική πλέον απέναντι του.

Ερωτώ λοιπόν,εγώ είμαι σίγουρη ότι για τον εν λόγω κύριο ισχύει το αξίωμα "κάβ**σα και σε θυμήθηκα",αλλά μήπως τα ξαναβρούνε τελικά και της χαλάω την τύχη που την συγκρατώ τόσο πολύ?Διάβασα κιόλας εδώ στις συναστρίες ότι είναι πολύ δυνατό χαρτί ο συνδυασμός Ζυγού με Τοξότη,και όντως όταν ήταν μαζί περνούσε τέλεια η κοπέλα,αλλά τώρα τι?Τι θέλει πάλι αυτός εκτός απ΄τα δέοντα???

Αν την στενοχωρήσει πάλι θα δει τα λιονταρίσια δόντια μου πάντως !!!

Ευχαριστώ εκ των οπροτέρων για κάθε συμβουλή

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...