παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αλλαξε ο Zυγός και εβαλε τα ρουχα του αλλιως!

Αγαπητοι Ζυγοί!

Δεν καταλαβαινω γιατι γκρινιαζουμε τοσο πολυ? Για να μας δινουν σημασια οι υπολοιποι ή μηπως για να πιστεψουμε και οι ιδιοι οτι μετα απο την καταιγιδα θα βγει το ουρανιο τοξο? Χμμμμ...

Εγω, ως γνησιοτατη Ζυγος, περηφανη εκπροσωπος του μοναδικου ζωδιου που δεν ειναι ουτε ανθρωπος, ουτε ζωο, ούτε φυσικο στοιχειο αλλα μηχανη, εχω να πω οτι μου αρεσει τελικα που ειμαι drama queen τα τελευταια χρονια.

Εχω γεννηθει 5/10/80 και ωρα 15:00 (πολυς αέρας....). Δεν εχω επηρεαστει μονο 1,5 χρονο αλλα τα τελευταια ισως 5 χρονια ταλαιπωρουμαι κυριως στον τομεα των σχεσεων. Που απλα δεν υπαρχουν. Ενω ολα τα υπολοιπα χρονια της ζωης μου σιγουρα περισσευαν. Εiχα ερθει σε σημειο κομβικο που ελεγα: υπομονη ενα χρονο και μετα θα πανε ολα καλυτερα... Ελα ομως που σιγα σιγα αρχιζω και καταλαβαινω ποσο καλο μου εχει κανει ολο αυτο. Η ζωη δεν ειναι ενα ροζ-λιλα συννεφακι και εμεις δεν ειμαστε τα "μικρο μου πονι" για να ειμαστε παντα ευτυχισμενοι και ξεγνοιαστοι. Ποτε θα καταλαβουμε οτι πρεπει να φαμε σκατα για να πιστεψουμε στον εαυτο μας και να καταλαβουμε οτι αυτο που ειμαστε, οπως και να ειμαστε, μας αρεσει?!

Ποτε θα καταλαβουμε οτι δεν αρκει ενας ή μια συντροφος να μας επιβεβαιωνει καθημερινα οτι ειμαστε τελειοι αν δεν το πιστεψουμε εμεις οι ιδιοι? Γι αυτο ο καθ ενας πρεπει να δουλεψει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ αυτο που νομιζει οτι δεν καταφερνει γιατι στο κατω κατω τελικα, αυτο που θελουμε πολυ σιγουρα το καταφερνουμε καποια στιγμη. Περα απο τις Κρονιες ανησυχιες λοιπον, μηπως τελικα αυτο που ολοι περναμε (γιατι σιγουρα το περναμε, ειναι εξακριβωμενο στατιστικα) το περναμε για να γινουμε λιγοτερο "Ζυγοι" και περισσοτερο ανθρωποι? Επιτελους ας παψουμε να γκρινιαζουμε για την γκαντεμια μας!!!! (παρεπιπτοντως τα λεω για να τα ακουω και εγω.)

Αλλαζουμε, αυτο ειναι ολο...

Χαιρετισμους σε όλες τις φυλες - φιλες και φιλους! Φιλια! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...