παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Η είσοδος του Κρόνου στο Ζυγό γίνεται στο τέλος Οκτωβρίου 2009 και (μετά από μία σύντομη επάνοδο στην Παρθένο, από 8 Απριλίου ως 21 Ιουλίου 2010) ο πλανήτης θα παραμείνει στο Ζυγό μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου του 2012. Στο χρονικό αυτό διάστημα θα επηρεάσει εκείνους πού, ανεξάρτητα από ηλικία, γεννήθηκαν από 23 Σεπτεμβρίου μέχρι 22 Οκτωβρίου, διότι σε κάποιο σημείο της διαδρομής του θα κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο τους.  Με εξαίρεση το παραπάνω παρένθετο διάστημα επιστροφής στην Παρθένο, η επίδραση του Κρόνου θα είναι από το Νοέμβριο 2009 μέχρι τον Οκτώβριο 2011 πιο έντονη για αυτούς που γεννήθηκαν στις πρώτες 15 μέρες του Ζυγού και τον υπόλοιπο χρόνο, από Νοέμβριο 2011 μέχρι Οκτώβριο 2012, θα επηρεάσει τους Ζυγούς του τελευταίου δεκαπενθημέρου.  Όλοι όμως οι Ζυγοί δεν θα απαλλαγούν για τα καλά από την επίδρασή του αν δεν ανατείλει το 2013.  Έχω προσέξει ότι ο Κρόνος είναι ο μόνος πλανήτης ο οποίος, πριν εισέλθει σε ένα ζώδιο, "χτυπάει την πόρτα". Δηλαδή μερικούς (ακόμη και έξι) μήνες πριν από την είσοδό του συμβαίνει στα άτομα του ζωδίου που θα τον υποδεχθεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός το οποίο θα χρωματίσει στη συνέχεια όλο το διάστημα της παραμονής του. Το γεγονός αυτό, όπως και η επίδραση του Κρόνου στη συνέχεια, μπορεί να ανάγεται σε οποιοδήποτε τομέα (αισθηματική απογοήτευση, ξαφνικό πρόβλημα υγείας, απώλεια συγγενούς, οικονομική κατάρρευση κοκ) και είναι πάντα δυσάρεστο.
   Ο πλανήτης έχει τριάντα περίπου χρόνια περιφορά μέσα στον Ζωδιακό, έτσι η διέλευσή του πάνω από τον Ήλιο ενός ανθρώπου συμβαίνει το πολύ τρεις φορές κατά την διάρκεια της ζωής.  Σε ποια ακριβώς ηλικία θα γίνει αυτό εξαρτάται από την απόσταση των δύο πλανητών στο γενέθλιο ωροσκόπιο.
Η πρώτη διέλευση συμβαίνει το πολύ μέχρι την ηλικία των 29 ετών, η δεύτερη μέχρι τα εξήντα και η τρίτη μέχρι τα ενενήντα, αν κάποιος φτάσει μέχρι εκεί.  Το τι σημαίνει η τρίτη διέλευση ας το αφήσουμε καλύτερα.  Η δεύτερη, ακόμη και για αυτούς που δεν έχουν σκοπό να γεράσουν, σημαίνει σίγουρα ότι το γυμναστήριο δεν βοηθάει πια και οι ώρες του jogging μειώνονται ανεξήγητα.
  Η πρώτη διέλευση, που είναι και πιο έντονα αισθητή, είναι η διέλευση της ωρίμανσης.  Η επίδραση του πλανήτη είναι αντίξοη και περιοριστική σε κάθε ζώδιο με αποτέλεσμα το άτομο που την υφίσταται να αισθάνεται για δυόμισι χρόνια ότι μπήκε μέσα σε τούνελ.  Σε ποιόν τομέα θα γίνει αισθητό αυτό εξαρτάται από την θέση του Ήλιου στο γενέθλιο ωροσκόπιο, αν είναι σε οίκο κράσης και υγείας (1ο, 6ο) εργασίας και επαγγελματικών (6ο, 10ο), αισθηματικών σχέσεων (5ο, 7ο), οικονομικών (2ο, 8ο) κλπ.  Επειδή όμως έχουμε συνάντηση του πλανήτη με τον Ήλιο που αντιπροσωπεύει την κράση και την προσωπικότητα του ατόμου, μια μείωση της αισιοδοξίας και της διάθεσης, κάποια εσωστρέφεια και κατάθλιψη είναι αναπόφευκτα επακόλουθα για όλους.
  Ο Ζυγός θεωρείται η έξαρση του Κρόνου, δηλαδή ο χώρος στον οποίο ο πλανήτης βγάζει τον καλύτερο εαυτό του. Επειδή όμως ο καλύτερος εαυτός του Κρόνου είναι ο χειρότερος σε σχέση με τις ιδιότητες άλλων πλανητών και οι ευαίσθητοι Ζυγοί θα δοκιμάσουν την δυσάρεστη παρουσία του Χρόνου.  Το όνομα του πλανήτη είναι ηχητική παραλλαγή αυτής της έννοιας, η οποία γίνεται αντιληπτή με την διαρκή, για δυόμιση χρόνια, αίσθηση ότι δεν προχωράει τίποτε, όλα ήρθαν ανάποδα, μέλλον δεν υπάρχει και όλα τα σχετικά.  Το αν αυτά ήταν σωστά το καταλαβαίνει κανείς όταν η περίοδος περάσει, για το κρίσιμο όμως διάστημα τα άτομα "που περνάνε Κρόνο" χρειάζονται βοήθεια.

  Συμβουλές επιβίωσης, λοιπόν:

1. Να βγαίνετε και να διασκεδάζετε, έστω και με το ζόρι.

2. Να μάθετε, ειδικά εσείς οι Ζυγοί, να παίρνετε αποφάσεις.  Καθημερινές όμως ή σε σχέση με το παρελθόν αποφάσεις και όχι αυτές που έχουν ορίζοντα μεγαλύτερο από μια τριετία.

3. Εργαστείτε περισσότερο.  Αν το ζήτημα είναι ακριβώς ότι χάσατε τη δουλειά σας, βρείτε κάποια παραγωγική απασχόληση έστω και αν δεν αποφέρει έσοδα.  Δραστηριότητα που μπορεί στο μέλλον να φέρει οικονομικές αποδοχές, όχι χόμπι.

4. Αν είναι αναγκαίο σε αυτό το διάστημα να κάνετε επιλογές που έχουν ορίζοντα πέραν της τριετίας, να τις κάνετε με συνέπεια αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι τίποτε δεν είναι μόνιμο και  η αλλαγή είναι αυτή που προωθεί το σύμπαν.

5. Μην πετάτε έξω τη μπάλα για καθυστέρηση.  Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο επιβραβεύεται αυτός που έπαιξε πιο τίμια και όχι αυτός πού κέρδισε.

6. Να θυμάστε ότι δεν πρόκειται για την πρώτη βουτιά στο νερό ή την πρώτη φορά στο αεροπλάνο.  Η αναμέτρηση με τον Κρόνο είναι αγώνας αντοχής, όχι ταχύτητας.

7. Τέλος, να σκέφτεστε ότι αυτά, ακριβώς τα ίδια, τα περάσανε ή τα περνάνε και άλλοι.  Το "γιατί να τύχει αυτό σε μένα", εκτός από λάθος, είναι και ακριβώς η ζημιά στην οποία στοχεύει ο πλανήτης.

  Από απέναντι, οι Κριοί που γεννήθηκαν από 21.3 έως 9.4, ανεξάρτητα από έτος,  θα δοκιμάσουν το αυστηρό βλέμμα του Κρόνου μέσα στο 2010. Για αυτούς είναι οι περίοδος όπου οι άλλοι (όλοι γενικά) σε κοιτάνε με μισό μάτι. Ευτυχώς, από τον Ιανουάριο 2011 ο Δίας θα τους δώσει μια νέα ώθηση και ορμή για να αντιμετωπίσουν μια δωδεκαετία που προβλέπεται...ενδιαφέρουσα καθώς ο πλανήτης των εκπλήξεων και των ανατροπών (Ουρανός) από τον Ιούνιο 2010 εγκαθίσταται στο ζώδιό τους και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω δεν θα πάψει, για πολλά χρόνια, να τους προκαλεί με τα τετράγωνά του.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...