παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αααααχχχχχ......

Γειά σας! 'Εχω ένα θεματάκι και θα ήθελα τη συνδρομή οποιουδήποτε μέλους μπορει να βοηθήσει...

Είμαι Ζυγός (6/10/81), είχα 5 χρόνια σχέση με έναν Κριό(24/3/82) και χωρίσαμε στις 24/1.

Ήταν δική μου επιλογή γιατί είχε βαλτώσει η σχέση, δεν προχωρούσε ένα επίπεδο πιό πάνω, ας πούμε συγκατοίκηση (βλέπε ζώ μόνη πολλά χρόνια, ενώ εκείνος με τους δικούς του και βολευόταν, ενώ εγώ ξενέρωνα...)

Στα καπάκια (Ζυγός γαρ), τα φτιάχνω με Ταύρο (13/5/81) που γνώριζα από μαθήτρια ακόμα και είχαμε χαθεί. Ο Ταυράκος τώρα, είναι κάτι το καινούριο, με συναρπάζει πνευματικά, έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα, φοβερό και το σεξ..αλλά...υπάρχει ένα αλλά...δε νιώθω άνετα μαζί του, νιώθω να πιέζομαι και φοβαμαι οτι δε θα καταλήξει καλά και θα χάσω τσάμπα χρόνο. Ήδη έχουμε ρήξει μερικά καυγαδάκια λόγω ασυνεννοησίας...

Παραλληλα σκέφτομαι ακόμα τον Κριό και πολλες φορές με παίρνουν τα ζουμιά...νιώθω πως τον αγαπώ τόσο που δε θα μπορέσω ποτέ άλλον να αγαπήσω και τίποτα καινούριο δε θα μπορέσει να με κάνει να τον ξεχάσω, ούτε θα νιώσω ξανά τόσο άνετα και αρμονικά στην απλή καθημερινότητα. Όμως εκείνος φοβάμαι πως το πήρε απόφαση και πιθανόν να πληγώθηκε ο εγωισμός του όταν έμαθε οτι κάτι παιζει με άλλον!

Παρακαλώ πολύ, όποιος γνωρίζει, αν μπορεί να μου απαντήσει αν βλέπει κάποια εύνοια για επανασύνδεση με τον πρώην και πότε, αν ταιριάζω με το νύν και γενικά τι μου γίνεται γιατί δεν ξερω!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...