παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προς τον κ.Πανόπουλο

Αγαπητέ κ.Πανόπουλε,
καταρχήν θέλω να σας συγχαρώ για αυτή την ιστοσελίδα καθώς και για τη γενναιοδωρία σας να μοιράζεστε με όλους εμας τις γνώσεις σας.
Χωρίς να θέλω να κάνω κατάχρηση του πολύτιμου χρόνου σας,θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας-γνώμη σας σχετικά με τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύω.Είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Λέων και σελήνη στον Ταύρο(συγχωρέστε με αν δε σας δίνω τις απαραίτητες πληροφορίες).
Τους τελευταίους μήνες νιώθω μπλοκαρισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη εξαιτίας και μιας αδιέξοδης και δύσκολης ερωτικής ιστορίας...θέλω να απαγκιστρωθώ από ό,τι με φορτίζει αρνητικά αλλά ως γνήσιος Ζυγός ψάχνω τον διπλωματικό τρόπο,ώστε να αποφευχθούν πιθανές συγκρούσεις.Από την άλλη το μεταπτυχιακό που κάνω έχει μπει σε τελική ευθεία και με πιάνουν όλες οι ανασφάλειες μήπως δεν τα καταφέρω...Νιώθω ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε τίποτα,ενώ έχω όλη την καλή θέληση!
Σίγουρα τα πάντα είναι στο χέρι του καθενός από εμας και στις προσπάθειες που κάνει κάθε φορά...τίποτα δεν είναι θέσφατο...ωστόσο,θα εκτιμούσα αν μου λέγατε την άποψή σας με βάση τις αστρολογικές σας γνώσεις.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Εύχομαι να είστε υγιής και δημιουργικός και να ζήσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...