παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Και...ο Κρονος χτυπησε 3 φορες..

Γεια σε ολους! Ειμαι παλιο μελος εδω, από τοτε που δημιουργηθηκε το forum, παρακολουθω συνηθως σιωπηλη, αλλα επειδη ειμαι σε σοβαρο αδιεξοδο αποφασισα να γραψω για να ακουσω γνωμες.

 

Ειμαι Ζυγινα, με ωροσκοπο στα ψαρια, σεληνη στο Ζυγο, έναν 7ο στην Παρθενο γεματο πλανητες και εχω λιγες γνωσεις αστρολογιας που δε με βοηθουν αυτή τη στιγμη.

 

Εχω θεματα με τον Κρονο από τοτε που πρωτομπηκε στην Παρθενο, δηλαδη από το Σεπτεμβρη του ʼ07 εως και σημερα. Σε ολο αυτό το διαστημα μου συνεβησαν πολλα σημαντικα πραγματα, εντονα ομορφα και εντονα ασχημα. Μην ξεχνατε ότι εμενα ο Κρονος είναι μεσα στον 7ο, μεσα στις σχεσεις και συνεργασιες μου.

 

Το θεμα που με προβληματιζει εντονα αυτην την περιοδο είναι μια σχεση μου. Μεσα σ αυτό το διαστημα, συγκεκριμενα το χειμωνα του ʼ08 εκανα σχεση με τον επι 1,5 χρονο κολλητο μου μετα από πολλες σκεψεις, καθως ειμαι και λιγο δυσκολη σ αυτά. Δεν ηταν σιγουρα τυχαια σχεση, δε θελω να πω πολλα, αλλα πιστεψτε με δεν ηταν σιγουρα τυχαια η σχεση μας. Αργοτερα ηρθαν βεβαια προβληματα και νευρα από εξωγενεις παραγοντες που μας εφτασαν και τους 2 στα ορια μας (πολλη δουλεια κλπ) κι εκτοτε τσακωνομασταν συχνα. Τελευταιος τσακωμος πριν μια βδομαδα και ο πιο σοβαρος. Μιλαω για τον Κρονο γιατι στους 3 πιο σοβαρους τσακωμους μας ο καλος Κρονακος ηταν στην ιδια ακριβως θεση! Στην –καταραμενη- 15η μοιρα, που χθες εκανε και εκλειψη. Τη μια όταν πρωτοδιεσχιζε, την άλλη όταν ηταν αναδρομος και αυτές τις μερες όταν περασε ξανα για να φυγει και να παει στο καλο. Κανει κι ένα τετραγωνο με τον γενεθλιο μου…τεσπα δεν το βρισκω και πολύ τυχαιο αυτό με τα ολιγα από αστρολογια που ξερω.

 

Η αληθεια είναι ότι δεν ξερω αν πρεπει να το αφησω να φυγει η αν αξιζει να το προσπαθησω κι άλλο. Η σχεση μας ηταν σαν ομορφο παραμυθακι, αγγιζε τα ορια του τελειου απο πλευρας επικοινωνιας και χαρακτηρων κι εχει φτασει εδώ από βλακειες :( Anyway, σας δινω και τα στοιχεια μου και τα δικα του, αν καποιος εχει χρονο να τα κοιταξει. (24/9/87 ωρα 18:20 Αθηνα - εγω

1/9/87 ωρα 11 το πρωι Αθηνα - εκεινος) Ευχαριστω ολους.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...