παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το σεξαπίλ των ζωδίων & η ερωτική τους συμπεριφορά
Αν και βραδια Eurovision.. η ζωη συνεχιζεται..

ΖΥΓΟΣ

Λάτρης της αρμονίας, ο Ζυγός θέλει να αποτελεί ένα όμορφο ζευγάρι με το σύντροφό του. Είναι κοινωνικό ζώδιο και δε συμβιβάζεται με μοναχικούς τύπους. Για εκείνον το σεξ είναι η κατάληξη μιας βραδιάς γεμάτης διασκέδαση, που θα βάλει φωτιά στα σεντόνια.
Πώς να τον αποπλανήσετε
Καταρχάς πρέπει να έχετε καλό γούστο και να τον συνοδεύετε στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Όσο πιο φροντισμένη εμφάνιση έχετε, τόσο περισσότερο θα τον γοητεύετε, αφού ο Ζυγός πρώτα κοιτάζει την εξωτερική εμφάνιση κι έπειτα τα ψυχικά χαρίσματα. Φροντίστε επίσης να γοητεύσετε και τον περίγυρό του. Αν του κάνουν κομπλιμέντα για εσάς, θα είναι σίγουρος ότι βρήκε το σωστό άτομο για να σταθεί πλάι του.
Αν και οι Ζυγοί δέχονται να δεσμευτούν, συχνά συγχέουν το σεξ με την αγάπη και συχνά δίνουν την εντύπωση ότι ενδιαφέρονται μόνο για τη σωματική ικανοποίηση. Ωστόσο, αυτό που μετράει για ένα Ζυγό είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Το βιαστικό σεξ δεν τους λέει τίποτα. Ιδιαίτερα οι γυναίκες, αν και δεν κάνουν έρωτα τόσο συχνά, όταν το κάνουν αποζημιώνουν και με το παραπάνω τους συντρόφους τους. Μην ξεχνάτε ότι αυτό το ζώδιο έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, που το προικίζει με γοητεία, μαγνητισμό και άπλετο ερωτισμό. Ο Ζυγός δε διστάζει να κάνει έρωτα εκτός κρεβατοκάμαρας, προτιμάει όμως να το κάνει σε μια μπανιέρα γεμάτη με αιθέρια έλαια παρά σε ένα λασπωμένο χωράφι. Επίσης, επειδή δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριος, μάλλον εσείς θα κάνετε την περισσότερη δουλειά.
Ναι…
…γοητεύστε τον με μικρές πολυτέλειες και κολακέψτε τον με κομπλιμέντα.
Όχι…
…μη γίνεστε δύσκαμπτοι και μη δείχνετε έλλειψη αυθορμητισμού. Οι Ζυγοί έχουν καπρίτσια και τους ενοχλεί όταν όλα πρέπει να είναι προγραμματισμένα.
Αν έχετε Άρη στο Ζυγό, η σεξουαλική σας ενέργεια είναι πιο αισθαντική από των άλλων ζωδίων. Είστε εραστής, όχι μαχητής. Ενδιαφέρεστε υπερβολικά για τις ανάγκες του συντρόφου σας και δείχνετε κατανόηση στο κρεβάτι. Αν όμως συναντήσετε αδιαφορία, σας πλημμυρίζει οργή και παρʼ όλο που δε θα την εκφράσετε λεκτικά, η επιθετική συμπεριφορά σας θα δείξει ότι οι χάρες πρέπει να ανταποδίδονται, αφού για εσάς τα πάντα πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία.

Γυναίκα Ζυγός: θηλυκότητα και ομορφιά
Για εσάς ο έρωτας είναι το βασικότερο και σημαντικότερο στοιχείο για να προχωρήσετε. Δεν δέχεστε την άρνηση σε καμία περίπτωση, την πίεση, την γκρίνια, τους καυγάδες και παρουσιάζετε μια δυσκολία στο να πάρετε μια απόφαση. Χάρισμά σας είναι η διπλωματία. Γοητεύετε τους πάντες στο πέρασμά σας, αφού εκπέμπετε έντονη θηλυκότητα και αναζητάτε τον τέλειο σύντροφο για να περάσετε την ζωή σας μαζί του, μιας και προσδοκάτε τον γάμο. Δεν αντέχετε να είστε μόνη, γιʼ αυτό και ίσως να μην κάνετε πάντα σχέσεις που να σας καλύπτουν απαραίτητα συναισθηματικά, αλλά να ικανοποιείστε πρωτίστως σωματικά. Ένας άνδρας δίπλα σας σάς στηρίζει, σάς κατανοεί και σάς δίνει αγάπη. Γιʼ αυτό και επιδιώκετε δικαιοσύνη, ισορροπία και τελειότητα στις σχέσεις σας.
Με ποιους ταιριάζετε:
με Δίδυμους: υπάρχει έρωτας κα πάθος στην σχέση σας και φλερτάρετε ασταμάτητα. Αυτό όμως δεν διασφαλίζει και κάτι παραπάνω από αυτό.
με Καρκίνο ή Σκορπιό: αυτοί οι δύο τύποι ανδρών ίσως σας αποκαλύψουν πράγματα τα οποία δεν θέλετε να παραδεχτείτε, γιʼ αυτό και δεν ανέχεστε την κριτική, αλλά και την ζήλια, από την πλευρά του Σκορπιού.
με Λέων ή Ιχθύ: μπορούν να σας κατανοήσουν μέσω του εντυπωσιασμού και η σχέση σας να καταλήξει ακόμη και σε γάμο.
με Παρθένο ή Ζυγό: μιας και αποσκοπείτε να μην μείνετε ποτέ μόνοι, αυτοί οι δύο μπορούν να σας ικανοποιήσουν σωματικά.
με Τοξότη ή Υδροχόο: αυτοί οι δύο άνδρες γοητεύονται από την θηλυκότητά σας και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ερωτικές σας επιθυμίες.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...