παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σεληνίαση...!!!
          Σεληνίαση....

 

            Η Σελήνη στους Διδύμους μας δίνει ένα άτομο το οποίο θέλει να αναλύει το κάθε τι που νιώθει. Είναι τόσο «εγκεφαλική» αυτή η σελήνη που δίνει στο άτομο την ικανότητα να ελέγχει τα συναισθήματα του με τις σκέψεις του πιο εύκολα απο κάποιον με σελήνη αλλού. Με αυτή την θέση, αν δεν είναι συνειδητός κανείς στο τι αισθάνεται και δεν επιλέγει τι να αισθάνεται του δημιουργεί μια ασταθές συναισθηματική ζωή που τα συναισθήματα του μεταβάλλονται συνεχώς. Το άτομο με αυτήν την σελήνη έχει σαν σκοπό να μάθει να ελέγχει τα συναισθήματα του αν δεν το έχει ήδη κάνει.

 

 

            Η Σελήνη στους Ιχθείς είναι η ένδειξη της πραγματικής συμπόνιας και αποδοχής. Δίνει στο άτομο την δυνατότητα να συναισθάνεται πολύ εύκολα το οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε και γι αυτό είναι και τόσο διαισθητική. Συγχωνεύει εξωτερικά γεγονότα και καταστάσεις μέσα στο είναι του ατόμου. Το «κακό» με αυτή την θέση είναι ότι δεν κατατάσεται και στις πιο ευφυείς (ας είναι απο τις πιο πνευματικές), και αυτό επειδή το άτομο είναι πολύ ανοιχτό και δεκτικό στον οποιονδήποτε και εμπιστεύεται εύκολα την πατάει και εύκολα. Πρέπει να αναπτύξει στο να μην ενθουσιάζεται και να παρασύρεται εύκολα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι πάλι απογοητευτικό.

 

           Η Σελήνη στον Καρκίνο που βρίσκεται στο ζώδιο της μας δίνει ένα άτομο που μπορεί να συντονιστεί με τους άλλους και να τους αισθανθεί. Έχει έμφυτο δηλαδή το χάρισμα να ενώνεται με τον πολύ κόσμο και να τους νιώθει. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα όμως στο άτομο γιατί παίρνει κάθε είδους συναίσθημα και τον επηρεάζει πολύ ψυχολογικά αν δεν μάθει να ελέγχει τι να αισθάνεται. Αυτή η θέση τις πιο πολλές φορές δίνει όμορφή και γλυκιά εξωτερική εμφάνιση στο άτομο.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...