παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ


Η Σελήνη είναι το συναισθηματικό μας ραντάρ, η άμεση/ αυθόρμητη /αυτόματη  συναισθηματική αντίδρασή μας στα εξωτερικά ερεθίσματα... Η Σελήνη είναι εξωλεκτική και παρουσιάζει το κομμάτι του εαυτού μας που αρχίζει να αναπτύσσεται πριν καταλάβουμε ποιοι είμαστε (Ήλιος) και φυσικά πριν καταλάβουμε πως κολλάμε μέσα στην οικογένεια (Ωροσκόπος). Άρα η Σελήνη είναι ένστικτο που μας κάνει να αισθανόμαστε την πείνα, τη δίψα, το κρύο, το φόβο, τις ανάγκες μας... Μαθαίνουμε τις σεληνιακές περιοχές της ζωής μέσα απο τις μητέρες μας. Μέσα απο την μητέρα- ή τον άνθρωπο που μας μεγάλωσε- μαθαίνουμε να εκφράζουμε ή να μην εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, να έχουμε άνεση ή δυσκολία με αυτά, να τα δείχνουμε ή να τα αποφεύγουμε.. Η μητέρα είναι αυτή που έχει διαμορφώσει τις μετέπειτα συναισθηματικές μας σχέσεις, αφού συνήθως η μητέρα αποτελεί την πρώτη επαφή μας με το αίσθημα και τις ανάγκες μας... Η Σελήνη δείχνει και τον τρόπο που δεχόμαστε αισθήματα, ή δίνουμε αισθήματα...που "τρέφουμε" και μας "τρέφουν"... την ικανότητά μας να ικανοποιούμε τις συναισθηματικες μας ανάγκες και να προσφέρουμε ασφάλεια στους άλλους...

Έτσι μια Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια μητέρα αγχωμένη, πιθανόν μεγάλης ηλικίας, πιθανόν σε κατάθλιψη, μια γυναίκα που οι ευθύνες της ως μητέρας της έπεσαν βαριές, μια γυναίκα που η οικονομική της κατάσταση ήταν προβληματική, ή εν πάση περιπτώσει θεωρούσε ότι η οικονομική ασφάλεια υπερτερεί της συναισθηματικής ασφάλειας. Έτσι το παιδί μεγαλώνει με την βεβαιότητα ότι η θλίψη, η μελαγχολία και ο αγώνας για οικονομική ασφάλεια είναι βασικά συστατικά της ζωής του.

Το ερώτημα είναι: Πως αντιδράει σε μια ερωτική σχέση μια τέτοια Σελήνη εφόσον η Σελήνη αποτελεί ένα από τα  βασικά κλειδιά της συναισθηματικής μας ζωής... Ή πως αντιδράει συναισθηματικά μια Σελήνη στον Υδροχόο?

Ελάτε να μιλήσουμε για Σελήνη και ερωτικές σχέσεις...



Η Σελήνη στον Ταύρο, για παράδειγμα, που είναι σε έξαρση θεωρείται πολύ καλή θέση και συνήθως λένε ότι άνθρωποι με τέτοια Σελήνη έχουν γερή κράση. Ωστόσο, αυτή η Σελήνη δεν εκδηλώνεται και πολύ εύκολα έτσι δεν είναι? Παρ' όλο που είναι σταθερή ( ζώδιο της γης ) είναι δύσκολο να εκδηλωθεί και να δείξει τα συναισθήματά της. Οπότε κάτι τέτοιο ( η άρνηση του συναισθήματος ως πρώτη αντίδραση και το ότι βρίσκεται σε έξαρση ) δεν είναι λίγο αντιφατικό? Επίσης μια τέτοια σελήνη τι στοιχεία δίνει για τη μάνα? Για τις ερωτικές σχέσεις δείχνει λογικά σταθερότητα, αλλά και πείσμα, πολύ υπομονή αλλά και λίγο "σπάω τα μούτρα του άλλου" αν κάνει κατάχρηση της υπομονής μου και με προκαλεί. Από την άλλη μια Σελήνη στον Υδροχόο είναι λίγο πιο φλου. Πιο ελεύθερη. Σημαντικό ρόλο όμως εκτός από το ζώδιο δεν παίζουν και οι όψεις του συγκεκριμένου πλανήτη με άλλους?

 

 milele

Σεληνη στην 0,28 του κριου.
Δυνατά συναισθηματα εντονες αυξομειώσεις.πολυ χαρα πολυ λύπη...νομιζεις πως μπορεις να κάνεις τα πάντα αλλά δεν μπορεις να ολοκληρώσεις τιποτα,ολο κατι αφήνεις για κάτι άλλο.
μια συνεχεις παρόρμηση και μετα έρχεται η καταθλιψη ανα και νομιζω πως για αυτό φταίει η ακριβέστατη αντιθεση σεληνης πλούτωνα.
μεγάλη χαρα όταν παίζω με παιδια η παιδικά παιχνίδια..


 fldown

Λέγεται (κλισέ) ότι μια σελήνη στον Υδροχόο (εγώ δηλαδή) δεν μπορεί να ερωτευτεί ή είναι πολύ ψυχρή συναισθηματικά ή τέλος πάντων προτιμά την φιλία από τον έρωτα ή ότι ερωτεύεται σχεδόν Πλατωνικά....

Μπορεί να με εκλαμβάνουν έτσι οι άλλοι. Δεν το αναιρώ αυτό. Μιλώντας πάντως προσωπικά, βρίσκω τον έρωτας ανούσιο αν δεν υπάρχει μια σπίθα εγκεφαλικής έξαψης. Πρέπει να υπάρχει συνεχής επικοινωνία, εγρήγορση, λεκτικά παιχνίδια, λογοπαίγνια, έξαψη... Δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνο η Σελήνη μου, ή συντρέχουν και άλλοι παράγοντες. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι σε έντονη επαφή με έναν ερωτικό διακόπτη. Αν υπάρχει εγκεφαλική έξαψη, αν υπάρχει παιχνίδισμα, αν υπάρχει διάθεση για δραστηριότητες ή πειραματισμούς τότε lights on... Σε κάθε άλλη περίπτωση, lights out και μάλιστα (σχεδόν) για πάντα.

Η υδροχοίσια σελήνη είναι σχετικά δύσκολη στην ανταλλαγή των συναισθημάτων.... χωρίς να είναι ψυχρή (αν και έτσι λαμβάνεται συνήθως από τους υπόλοιπους γύρω της). Καθώς προσπαθεί να είναι δίκαιη, μπορεί να μην διεκδικήσει ποτέ μια αγκαλιά αν πιστεύει ότι δεν της ανήκει. Αντιλαμβάνεται οτιδήποτε συναίσθημα υπάρχει γύρω της γεγονός που την βασανίζει....


Η σεληνη στον ταυρο..είναι ερωτικη, κομματακι υλιστικη, με την εννοια της καλοπερασης, ή της ασφαλειας..αργη στις αλλαγες, αλλα αν γινουν, εγιναν.Ταυρισια υπομονη και επιμονη. Εξαντληση των οριων.Μεχρι τελους. Μεχρι να εξαντληθουν ολα τα περιθωρια.
και υπαρχουν στιγμες που..
οταν η υπομονη εξαντλειται
δινει μια και τα σπαει ολα.
τα καταστρεφει ολα.
ταυρος εν υαλοπωλειο.


  • Η Σεληνη στο Σκορπιό ειναι αφορητη γιατι απλουστατα βλεπει σαν να εχει ακτινες Χ, παει με τη μία σε τετοιο βαθος που ο αλλος δεν μπορει να κυκλοφορει συνεχεια ξεβρακωτος και με ενα αιχμηρο βλεμμα να τον σκαλιζει, Παντα στο βαθος υπαρχει κατι δυσαρεστο, αρμητικό ακομα και τρομαχτικό, κατι λυσσαλεο ή για το οποιο ντρεπομαστε, νιωθουμε ενοχες, μιση, παθη... εγω μπορω να αυτοσαρκαζομαι, οι γυρω μου ομως παγωνουν. Για μενα δεν υπαρχει κατι αναμεσα στο μαυρο και στο ασπρο, νιωθω απολυτα και δεν χρειαζεται να πω που τουμπαρε η ζυγαριά....

    Με ενδιαφερουν τα "υποκειμενα", για να κοιμηθω θελω απολυτο σκοταδι (μαλλον το φοβομουν μικρη, το σκοταδι και τον κακο λυκο - τωρα τα λατρευω! Πρεπει να εχω περασει απειρες νυχτες να φανταζομαι την Κολαση και εως καποια ηλικια στον υπνο μου εβλεπα αρκετα συχνα νεκροταφεια, δεν ειχαν ομως το φοβιστικο που εχουν για τους περισσοτερους στο ξυπνιο μας, σε καμια περιπτωση δεν ηταν εφιαλτες)

 


  • Εχω σεληνη στον υδροχοο.Για το μονο που ειμαι σιγουρη ειναι οτι ειμαι φιλανθρωπη ,συμπονετικη και πολυ καλη φιλη.Ηφιλια ειναι σημαντικη και στις ερωτικες μου σχεσεις. Πρεπει να αισθανθω φιλικα για να ειμαι ανετη.Ειμαι και λιγο εκκεντρικη στις επιλογες μου και στα γουστα μου!! Πολλες φορες ψυχρη και απομακρη να νιωθω οτι πνιγομαι απο την πολλη αγαπη.Καθαρα εγκεφαλικη.
    Με σεληνη στον υδροχοο κανω ευκολα σχεσεις και σπανια θα χαλασουν.Μπορει να χαθω με καποια ατομα αλλα μονο απο ελλειψη χρονου.Τωρα στις ερωτικες ευκολα μου φευγει ο ερωτας αλλα μου μενει η φιλια και η αγαπη.Γινονται οι καλυτεροι μου φιλοι χωρις να εχω ορεξη για sex ομως. Περιεργο δεν εινα;



  • Σελήνη στο Ζυγό.
    Ακόμα και στην ευτυχέστερη των περιπτώσεων μπορείς να βρείς πράγματα που σε ενοχλούν πάνω σου ή γύρω σου, να σε κάνουν να θες να αλλάξεις την επιλογή σου τέλος πάντων ανασσύρωντας με εκπληκτική άνεση την ομορφότατη εικόνα κάποιας άλλης περίπτωσης - κατάστασης

  • Σου αρέσει η αρμονία η ισσοροπία η ασφάλεια και οι κατοχυρωμένες καταστάσεις, το πρωινό φως, η τέχνη και οι φορτισμένες με κάτι δημιουργικό στον αέρα ατμόσφαιρες , αλλά πουθενά δεν ανήκεις δυστυχώς απολύτως γιατί δεν μπορείς τελικά κι όχι γιατί δεν θα το ήθελες. Καλείσαι πάντα να κάνεις το πρώτο βήμα (όπως στους ανώνυμους αλκοολικούς) και να πεις δυο τρεις λέξεις με ειλικρίνεια που ξέρεις οτι δεν είναι η αλήθεια ακόμα κι αν κάποιες φορές το κάνεις.

    Σε ένα τραπέζι με 10 άτομα θα περάσουν όλοι ανεξαιρέτως ένα χέράκι το τεστ 'Αυτός έχει άδικο, όμως ο διπλανος έχει δίκιο.. χμμ ούτε κι αυτός.. ο επόμενος.. μπα με κανέναν δεν συμφωνώ τελικά' αμα κάτσεις πολύ ώρα θα επαναληφθεί δεύτερος και τρίτος γύρος. Πιθανότατα αλλά όχι απαραίτητα δεν θα καταλήξει κανένας πουθενά και ούτε κι εσύ αλλά θα φροντίσεις να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους. Ο,τι αποκομίσει ο καθένας αποκόμισε τελος πάντων. Η θέση σου βρισκεται στο παρακάτω σετ ανθρώπων, ιδεών κλπ.

    Θα έλεγα οτι είναι μια σελήνη που μάλλον απέχει φοβερά απο αυτό που λέγεται διαίσθηση αλλά έχει έναν εκπληκτικό τρόπο να αμύνεται στις 'διαίσθησεις' των άλλων ή να τις διαλύει δημιουργώντας σιωπηλά ή φωναχτά συσχετισμούς, κατηγοριοποιήσεις και παραλληλισμούς πανεύκολα μέσα από την χρήση των προσομοιοτήτων και των διαφορών, skills που παίζει στα δάχτυλα. Αυτός μοιάζει πολύ με αυτόν.. αααα μάλιστα! Αυτό το πρόσωπο, ζώο, πράγμα, περιβάλλον, αντικείμενο, φωτισμός, λέξη, κουβέντα (οτιδήποτε) μου φέρνει πολύ σε αυτό το άλλο (πάντα κάτι παντελως άσχετο με την παρούσα κατάσταση και τα πράγματα θα ανασυρθεί που όμως τελικά αποδυκνύεται σωστότατο (πειστικό τουλάχιστον) ή ο,τι τέλος πάντων δουλεύει)

    Τα ίδια και στις προσωπικές σχέσεις. Δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε κάποιον ή κάτι για πολύ καιρό διότι δεν μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα (όπως στους ανώνυμους αλκοολικοούς πάλι) και να πείς ειλικρινώς 'αγαπάω' και οτι δεν έχεις βρεί χιλιάδες ψεγάδια, ατέλειες και κοινοτυπίες τέλος πάντων που υπάρχουν ολόγυρα και ποιός ο λόγος να πιεστείς να μείνεις σε κάτι τετριμμένο και συγκεκριμένο όταν γνωρίζεις τις άπειρες πιθανότητες και την ποικιλία, δεν καταλαβαίνεις δε γιατί κι ο άλλος δεν ακολουθεί την ίδια ακριβώς στάση με εσένα (το πιθανότερο να προσπαθήσεις να του το δημιουργήσεις που κι αυτό το βρίσκεις πολύ εύκολο)

    Δεν υπάρχει ποτέ ικανή και αναγκαία συνθήκη να βάλεις τις φωνές ή να παρασυρθείς σε ακραίες συμπεριφορές γιατί τις θεωρείς γελοίες και επίσης δεν πολυκαταλαβαίνεις τι εξυπηρετούν όταν το επιχειρούν οι άλλοι.

    Μεγάλη παρανόηση είναι οτι είναι διπλωματική σελήνη. Δεν είναι, (τουλάχιστον δεν είναι προς όφελός της η διπλωματία) και κάτι άλλο την οδηγεί και την ορίζει, μια οικειότητα με το μεγάλο, το ωραιο και το υψηλό (κατα ντοστογιέφσκυ) και - τρομαρίτσα της το πιθανότερο... Πιθανόν να καταφέρω να παγιώσω πραγματική άποψη και στάση για τα πράγματα και την ζωή, καπου εκεί στο τελευταίο λεπτό - δευτερόλεπτο της ζωής μου.




Εχω σελήνη στον Καρκίνο στον 7ο οίκο και αυτό ειναι βασανιστικό!!

Το σημαντικότερο ... η τρυφερότητα στην συναστροφή, η εκδήλωση δυνατών συναισθημάτων, η ανθρώπινη πλευρά... η οικογενειακή ζεστασιά στις σχέσεις, η συναισθηματική ασφάλεια.

Ικανοποιούμαι συναισθηματικά όταν δίνω, φροντίζώ, χαρίζω, κάνω τον άλλο να είναι ήρεμος & πλήρης, να χαμογελά, να του κάνω δώρα, να είμαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί, να νιώθει στήριγμα σε μένα και να αντλεί δύναμη απο τα συναισθήματά του για μένα!
Να είμαστε ο ένας για τον άλλον... ο καθένας το μισό απο ένα σύνολο!
Οι άνθρωποι με δένουν με τους τόπους, την καθημερινότητα, τις καταστάσεις...
Μπορώ όμως να γίνω πολύ μαμά και αυτό είναι το defaut της σεληνιακής θέσης μου!

Αυστηρή με απαιτήσεις απο τους ανθρώπους που αγαπάω και να νιώθω ότι είναι κι αυτόι στηριγμά μου, όχι μόνον εγώ, για να μπορέσω να συνεχίσω να δίνω.. αλλιώς κλονίζονται οι συναισθηματικές μου βάσεις και φεύγω...

 

 


  • Η σελήνη στο Ταύρο θέλει αργούς ρυθμούς για να νιώθει ασφάλεια, θέλει να έχει αποκτήματα, χρήματα, γεμάτο ψυγείο, ήρεμη ατμόσφαιρα, όμορφο περιβάλλον. Στις σχέσεις θέλει να κατέχει το σύντροφο - δεν είναι κάτι απαραίτητα άσχημο αυτό, μπορεί πολλοί να μην το αντέχουν αλλά σε άλλους αρέσει και εκτιμούν την ασφάλεια που αυτό προσφέρει - άλλωστε δεν είναι αφόρητη σα μια σελήνη στο Σκορπιό.

    Η σελήνη αυτή θέλει να ξέρει τι είναι δικό της και τι όχι για να λειτουργήσει άνετα σε σχέση και να εκφράσει τα συναισθήματά της, είναι τελείως αντίθετη με μια σελήνη στον Υδροχόο.

    Η σελήνη στον Αιγόκερω βλέπει τις σχέσεις σαν καθήκον. Αν αισθάνεται χρήσιμη και ότι έχει να προσφέρει και να εκτελέσει χρέη, τότε νιώθει ασφαλής.

    Η σελήνη στο Λέοντα, η 'μεγάλη κυρία' του ζωδιακού, έχει πολύ αρχοντιά, αριστοκρατικότητα, θετικότητα, αλλά είναι λίγο αφ'υψηλού και δυσκολεύεται να κατέβει απ' το βάθρο της και να εκφράσει συναισθήματα.



 smoox

Σελήνη στον Ταύρο. Εχει δυσκολία στο να εξωτερικεύσει συναισθήματα ή η εξωτερίκευση συναισθημάτων των άλλων τη φέρνει σε αμηχανία, ιδίως όταν αυτή γίνεται νωρίς σε μία σχέση. Πρώτα ασφάλεια και σταθερότητα (να μην συγχέεται με τη ρουτίνα) και μετά το συναίσθημα. Μετάφραση: ο άλλος έχει καλό (όσο φαίνεται τουλάχιστον) χαρακτήρα και δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του και τα συναισθήματά του. Δεν επιβεβαιώνω την ανάγκη της φυσικής παρουσίας του άλλου σε μία σχέση. Μπορεί να έχει σχέση από απόσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλοπερασάκιας ναι και ολίγον υλίστρια, αλλά να μην συγχέεται με προικοθήρα, άλλα κίνητρα και συμπεριφορά. Επιβεβαιώνω ότι είναι αργή στις αντιδράσεις της, ΠΟΛΥ υπομονετική, επίμονη, πάρα πολύ δύσκολα φεύγει από σχέση (ακόμα και με ήλιο σε Διδύμους). Όταν όμως εξαντληθεί η υπομονή της, ξεσπάει άγρια και απότομα. Φεύγοντας από τη σχέση..φεύγει τελείως και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να «πετάξει» και κοινούς φίλους ή να αλλάξει τελείως στέκια...αλλά εάν περάσει κάποιο (μεγάλο) χρονικό διάστημα και έχει επέλθει εκατέρωθεν η «κάθαρση» και αν τα φέρει έτσι η ζωή μπορεί άνετα να γίνει φιλαράκι με τους πρώην.

Σχέση με τη μητέρα πολύ καλή. Παρείχε ασφάλεια,σταθερότητα και φυσική παρουσία ? αν και το τελευταίο δεν απασχολούσε ιδιαίτερα. Η εξωτερίκευση συναισθημάτων ήταν ένα θέμα.


  • Διπλή Σκορπιός με σελήνη στον Καρκίνο. Είμαι νερό. Μπαίνω σε οποιοδήποτε μπουκάλι και παίρνω το σχήμα του - μιμούμαι γούστα και προτιμήσεις μέχρι που ταυτίζομαι και γίνονται δικά μου, είμαι θεατρική και ζω τους ρόλους μου, η διαίσθησή μου είναι τύπου "σήκω τώρα και πάρε τηλέφωνο τον τάδε, πέθανε ο δείνα" . Είμαι, όμως, νερό. Δείχνω ήρεμη στο μπουκαλάκι μου αλλά η δύναμή μου είναι κατακλυσμιαία - παίρνω το σχήμα του δοχείου, μα αλλάζω σχήμα στα βράχια κι επίσης αλλάζω τον παγκόσμιο χάρτη για πλάκα, άμα λάχει. Θέλω έναν άντρα που να τον αγαπώ και να τον θαυμάζω, να με φροντίζει συναισθηματικά και υλικά και να με έχει προστατευμένη, κι εγώ να του έχω το ωραιότερο σπίτι, το καλύτερο φαγητό και ένα υπέροχο παιδί που θα του μοιάζει.


  • Σελήνη στην Παρθένο: Αγαπάω δύσκολα.. αλλά αν συμβεί είναι απόλυτο.
    Παίρνω χαρά και ευχαρίστηση από τον να κάνω τον άλλο ευτυχισμένο, ακόμα και αν αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμελώ εμένα.
    Σελήνη Ευαίσθητη, αναλυτική, μελαγχολική, ξεκάθαρη, ειλικρινής, αχγωτική, κατα κάποιο τροπο ντροπαλή στα συναισθήματα της.
    Κάθε κουβέντα και συμβόλαιο, ότι πει θα το κάνει.
    Αποζητά την ηρεμία, την συναισθηματική ασφάλεια.


  • Σελήνη στον Καρκίνο? Στο μέτωπό μου γράφει «προστάτευσέ με»! Όλοι λένε «τι γλυκό κοριτσάκι, τι χαμογελαστό»! Μʼ αγαπάνε εύκολα κι εγώ αγαπάω σε χρόνο dt?Αληθινά! Απλά συμβαίνει. Κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό! Αυτό με πειράζει ? η κατανόηση των άλλων μου είναι απαραίτητη. Τα άσχημα λόγια με πληγώνουν πέρα απʼ το φυσιολογικό. Και η άσχημη διάθεση των άλλων με ρίχνει τόσο εύκολα όσο με ανεβάζει η καλή τους διάθεση! Μεταβάλλεται συχνά η διάθεσή μου, συνήθως όμως αυτό δεν είναι εμφανές στους άλλους. Έχω ένστικτο με τους ανθρώπους, όχι όμως προαισθήματα. Επικοινωνώ πολύ καλά με τα παιδιά, νομίζω ότι θα τα πάω καλά στο ρόλο της μητέρας. Αλλά?δεν μου αρέσει καθόλου να παίζω τη μαμά στους άλλους. Ίσως γιατί εγώ τη δική μου την έχασα νωρίς και δεν μπορώ να αναπαράγω τόση στοργή. Είμαι καλοσυνάτη έως μελιστάλαχτη καμιά φορά αλλά όχι δοτική/προστατευτική σαν μαμά. Σε πολλές περιστάσεις με ενδιαφέρει να είναι ο άλλος καλά κι ας μην είμαι εγώ. Και αντέχω όσο κι αν «χτυπάει» ο άλλος. Εγώ νομίζω ότι δύσκολα με καταλαβαίνουν αληθινά οι άλλοι.

Σελήνη στον Αιγόκερω...
σου λέει: εγω φταίω. για ΟΛΑ.

η μανα δουλευε πολύ απο μικρή... το μωρό της σταμάτησε να πίνει γάλα στους 6 μηνες απο το μαστό της, κι εκείνη πληγώθηκε. νομιζε πως το παιδί της δεν την αγαπαει από ιδιοσυγκρασία.

θα σου δειξει πως σε αγαπαει με λιγο κραξιμο, μια συμπεριφορά προστασίας ίσως πατρική(με παλιες αρχες) παρά μητρική. θέλει να χαϊδεύει, παρά να την χαϊδεύουν. και θα κανει κατι στην πραξη για σενα. αν μπορεί, θα σου πληρώσει το νοικι.
θα σε αγαπήσει παραδοσιακά...


  •  MARIAH
  • Με σελήνη στο Σκορπιό φαινομενικά δυναμική και σκληρή αλλά εντός ευαλωτη και ανασφαλής..

    δύσκολη στις σχέσεις με λιγους και πιστούς διαχρονικούς φίλους
    εργατική, φιλόδοξη αλλά ....ολίγον ατυχής συναισθηματικά...δύσκολα αφήνει μία σχέση και δύσκολα δημιουργεί καινούργια
    με μάνα Σκορπιό- ανταγωνιστική σχέση- θα μπορούσε ο Bergman (αν ζούσε) να σκηνοθετήσει μία δεύτερη Φθινοπωρινή Σονάτα....


  • Σεληνη στον Λέοντα : Εννοειται πως πρεπει να ειμαι "Βασιλισσα" και να αγαπιεμαι απο "βασιλιαδες " κι αν ειναι αδειο το παγκαρι παλι τις καλυτερες φακες ή φαβα θα ταισω τους λατρεμενους μου ..κι αυτοι πρεπει τα αντιστοιχα για μενα γιατι αν μυριστω τσιγγουνια- μιζερια στα χαδια στα φιλια και στα γλυκολογα εχω γινει λαγος ή μετατρεπομαι σε λυκο ..

    Γλυκα , στοργη και τρυφεραδα και χαδια κι απο τα χειρωνακτικα και απο τα αλλα αυτα τα συναισθηματικα που ο αλλος με μια μικρη του κινηση μπορει να κανει μια μιζερη μερα γιορτινη και θεαμα ..γιατι η χλιδη δεν ειναι θεμα "οικονομικης" αξιας αλλα πως το ελαχιστο προσφερεται και κανει μια μερα σκοτεινη παραμυθενια

    Απολυτα φροντιστικη και προστατευτικη απεναντι σε αυτους που αγαπω αλλα ΠΡΕΠΕΙ κι αυτοι να μου κανουν το ιδιο, να ξερουν πως να σφουγγισουν να δακρυα μου και να με παιρνουν τετοιες αγκαλιες που να εξαφανιζουν απο τη θερμη τις γρατζουνιες ολου του κοσμου .

    Αμα αγαπιεμαι και αγαπω δεν φοβαμαι τιποτα α και πρεπει να ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για τους αλλους οπως κι αυτοι για μενα .. να με κοιτανε να με καμαρωνουν και γω τα αντιστοιχα ..

    Εχω ζησει φοβερες στιγμες και το μοτο "αυτο συμβαινει μονο στις ταινιες " ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ .. ολα συμβαινουν στη ζωη αρκει να αφεθεις και να πιστεψεις , ο ιδιωτικος χωρος ειναι ενα βασιλειο με ολα τα φαντασμαγορικα εφε της δυτικη ακτης .. εκει εφευρεμενα απο το ελαχιστο υλικο τιποτα και το τεραστιο συναισθηματικο πληρες .









Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...