παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ



Η Σελήνη είναι το συναισθηματικό μας ραντάρ, η άμεση/ αυθόρμητη /αυτόματη  συναισθηματική αντίδρασή μας στα εξωτερικά ερεθίσματα... Η Σελήνη είναι εξωλεκτική και παρουσιάζει το κομμάτι του εαυτού μας που αρχίζει να αναπτύσσεται πριν καταλάβουμε ποιοι είμαστε (Ήλιος) και φυσικά πριν καταλάβουμε πως κολλάμε μέσα στην οικογένεια (Ωροσκόπος). Άρα η Σελήνη είναι ένστικτο που μας κάνει να αισθανόμαστε την πείνα, τη δίψα, το κρύο, το φόβο, τις ανάγκες μας... Μαθαίνουμε τις σεληνιακές περιοχές της ζωής μέσα απο τις μητέρες μας. Μέσα απο την μητέρα- ή τον άνθρωπο που μας μεγάλωσε- μαθαίνουμε να εκφράζουμε ή να μην εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, να έχουμε άνεση ή δυσκολία με αυτά, να τα δείχνουμε ή να τα αποφεύγουμε.. Η μητέρα είναι αυτή που έχει διαμορφώσει τις μετέπειτα συναισθηματικές μας σχέσεις, αφού συνήθως η μητέρα αποτελεί την πρώτη επαφή μας με το αίσθημα και τις ανάγκες μας... Η Σελήνη δείχνει και τον τρόπο που δεχόμαστε αισθήματα, ή δίνουμε αισθήματα...που "τρέφουμε" και μας "τρέφουν"... την ικανότητά μας να ικανοποιούμε τις συναισθηματικες μας ανάγκες και να προσφέρουμε ασφάλεια στους άλλους...

Έτσι μια Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια μητέρα αγχωμένη, πιθανόν μεγάλης ηλικίας, πιθανόν σε κατάθλιψη, μια γυναίκα που οι ευθύνες της ως μητέρας της έπεσαν βαριές, μια γυναίκα που η οικονομική της κατάσταση ήταν προβληματική, ή εν πάση περιπτώσει θεωρούσε ότι η οικονομική ασφάλεια υπερτερεί της συναισθηματικής ασφάλειας. Έτσι το παιδί μεγαλώνει με την βεβαιότητα ότι η θλίψη, η μελαγχολία και ο αγώνας για οικονομική ασφάλεια είναι βασικά συστατικά της ζωής του.

Το ερώτημα είναι: Πως αντιδράει σε μια ερωτική σχέση μια τέτοια Σελήνη εφόσον η Σελήνη αποτελεί ένα από τα  βασικά κλειδιά της συναισθηματικής μας ζωής... Ή πως αντιδράει συναισθηματικά μια Σελήνη στον Υδροχόο?

Ελάτε να μιλήσουμε για Σελήνη και ερωτικές σχέσεις...


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...