παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ STARDOME


Από καιρό σε καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επαναλαμβάνω μερικές σκέψεις μου για το site:

Το stardome αποτελεί μια "Αστρολογική Κοινότητα" με ίση έμφαση και στην Αστρολογία και στην Κοινότητα- με πεντε πλανήτες στον 11ο οίκο μου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Εδώ μιλάμε για αστρολογία αλλά και για ό,τι μας ενδιαφέρει στην Ζωή- η ζωή μπορεί να απεικονιστεί συμβολικά απο την  αστρολογία και η αστρολογία είναι ζωή.

Το site ενθαρρύνει το διάλογο, τη δημιουργικότητα, τις αντιθέσεις.

Δεν έχω λογοκρίνει παρά μόνο σε περιπτώσεις χυδαιολογίας κι αυτό για αισθητικούς λόγους- για να είμαι ειλικρινής έχω σβήσει δύο ή τρία μέλη με ψυχρά υποκειμενικά κριτίρια και δεν το μετανοιώνω καθόλου.

Όποιος θέλει αποκλειστικά και μόνο αστρολογική ενημέρωση θα πρέπει να την αναζητήσει σε άλλα πιο ειδικευμένα site. Σε αυτό το site με ενδιαφέρει να υπάρχει επί πλέον κοινωνική κινητικότητα ώστε η αστρολογία να μην αποτελεί ούτε μυστήριο, ούτε ελίτ, ούτε περιθωριακό είδος, αλλά να είναι μέρος μιας καθημερινής πραγματικότητας.

Οποιος δεν αντέχει τις αντιπαραθέσεις, τις διαφορετικές απόψεις, την ένταση των επιχειρηματων ακόμα και τη σύγκρουση η πόρτα εξόδου είναι ανοιχτή- όπως είναι άλλωστε είναι πάντα ανοιχτή και η πόρτα εισόδου- αλλά δεν θα τις αποτρέψω γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η σύνθεση χρειάζεται αντίθετες απόψεις που πολλές φορές είναι δυναμικές. Καλύτερα δυνατές φωνές παρά σιωπή νεκροταφείου. Καλύτερα μια λέξη παρά πάνω που επιδέχεται συγγνώμης παρά καλυμμένη επιθετικότητα που δαγκώνει με καλούς τρόπους και αλοιφές ευγένειας.

Φυσικά και οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ποιήματα, ιστορίες, να κατεβάσει τραγούδια, να μας μεταφέρει μια ενδιαφέρουσα πληροφορία ή ο,τιδήποτε. Οποιου δεν είναι του γούστου του ας τα προσπεράσει και ας γράψει γι΄ αυτό που θέλει.

Το ψευδώνυμα όπως έχω γράψει επανειλημένα είναι ονόματα που περίεχουν έναν άνθρωπο. Δεν με κάνει Πανόπουλο το επίθετό μου, εγώ του δίνω υπόσταση. Αυτός/η που έχει επιλέξει να τον λένε "Χ" είναι ο Χ και μάλιστα πολύ πιο αληθινός από την κοινωνική σύμβαση. (Εχω πέσει κι εγώ στην παγίδα να μιλάω για ψευδώνυμα/κρυψώνες αλλά ουσιαστικά ξέρω ότι αυτή είναι μια μικροαστική αντίληψη του 20ου αιώνα).

Αν ξέχασα κάτι συμπληρώστε το... Ο κόσμος αλλάζει και βρισκομαστε στο ιντερνετ στο κατεξοχήν πεδίο της αλλαγής και το κύμα δεν θα σταματήσει σ αυτό το site επειδή μερικοί δεν αντέχουν να κολυμπάνε.



Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...