παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Γύρω στο τέλος Ιανουαρίου- και μέχρι τα τέλη Ιουνίου-  σκέπτομαι να αρχίσω ένα κύκλο μαθημάτων που αυτή τη φορά θα είναι στοχευμένα και θα αναφέρονται στους 4ο, 8ο και 12ο οίκους, στην ανίχνευση των νευρώσεων στον γενέθλιο χάρτη και στη σημασία του Πλούτωνα- αν μείνει καιρός θα μιλήσουμε και για τα μεσοδιαστήματα και τη συμβολή τους στην πρόβλεψη. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα πρέπει να έχει μια ιδέα από το αλφάβητο της αστρολογίας και την γλώσσα της ώστε να μην αναγκαστώ να ξεκινήσω πάλι από την αρχή- ίσως δύο τρεις συναντήσεις τις αφιερώσω σε ένα γρήγορο πέρασμα των βασικών νοημάτων αλλά μέχρις εκεί...

Άρα μπορώ να δεχτώ μέχρι 12- μάξιμουμ- 15 ανθρώπους (προτιμώ ίσο αριθμό αγοριών κοριτσιών) από 20 μέχρι 35 χρονών με οποιοδήποτε πτυχίο ή φοτητές που θα μπορέσουν με κάποιο τρόπο να με βοηθήσουν είτε στο site γράφοντας κείμενα είτε με κάποιο άλλο τρόπο στο περιοδικό Jupiter. Όπως πάντα η διάθεσή μου να μάθω αστρολογία κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται σοβαρά για αυτήν δεν έχει χρηματικό αντίτιμο- το κάνω δωρεάν με ανταπόδοση την βοήθεια που ανέφερα προηγουμένως.  Αυτό το site όπως και το περιοδικό κινούνται από "μαθητές" προηγουμένων ετών και για τους οποίους αισθάνομαι υπερήφανος.

Θέλω να διευκρινήσω ότι οι άνθρωποι που θα επιλεγούν θα πρέπει να έχουν αποφασίσει ότι μπορούν να διαθέσουν χρόνο για να παρακολουθήσουν τα τρίωρα μαθήματα μια φορά την εβδομάδα και για να παραδίνουν μια μικρή εργασία. Ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος οπότε δεν υπάρχει περιθώρια για απουσίες κλπ. Αυτό που θέλω για να καταλάβω σε τι στάδιο βρίσκεται ο καθένας είναι μια μικρή ανάλυση- γύρω στις 600 λέξεις- του γενέθλιου χάρτη του- δεν μ΄ ενδιαφέρει να αντιγράψετε...θέλω να δω το στιλ γραψίματος, σύνθεσης και γνώσεων.

(Μπορείτε να μου στέλνετε τις αναλύσεις στο gpano@stardome.gr)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...