παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΕΛΙΚΑ....
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια από όποιον έχει λίγο χρόνο να ασχοληθεί και ίσως να μου λύσει μερικές απορίες κοιτάζοντας τον χάρτη μου..

Έιμαι λέων με ωροσκόπο ζυγό (που ίσως εξηγεί γιατί δυσκολεύομαι τόσο πολύ να πάρω ακόμα και τις πιο μικρές αποφάσεις).
Επίσης με Ερμή, Αφροδίτη και Κρόνο στον Καρκίνο, νομίζω πως πνίγεται συνεχώς το λιοντάρι μέσα μου.
Ειδικά στις προσωπικές σχέσεις (φιλίες, σχέσεις) υποτίθεται πως είμαι δυνατή, υποτίθεται πως προσπαθώ να επιβληθώ, αλλά πάντα καταλήγω να κάνω απίστευτες υποχωρήσεις και όταν φτάνω στο απροχώρητο ξυπνάει και πάλι ο Λέων και ξεσπάω γιατί δεν αντέχω άλλο να τα μαζεύω όλα μέσα μου!

Και έρχομαι στην ερώτηση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Από το 2000 που όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά (σταθερές φιλίες, μια σταθερή σχέση ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα) διαλύθηκαν όλα. Η σχέση (ζωής) που είχα διαλύθηκε, οι υποτιθέμενοι φίλοι απομακρύνθηκαν. Από τότε όλα κάνουν έναν κύκλο, πολύ κουραστικό. Νέες παρέες, πολλοί άνθρωποι, ένα συνεχές πήγαιν'έλα και καμία σταθερότητα. Κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει αρχικά. Ακόμα και όταν πέρυσι βρήκα έναν άνθρωπο που ακόμα πιστεύω πως είναι απόλυτα αυτό που θέλω το ίδιο έγινε. Λάθος συνεννόηση, μπέρδεμα... φόβος και ανασφάλεια από τη μεριά μου.

Συγνώμη για το τεραστίων διαστάσεων post αλλά άν κάποιος έχει όρεξη και χρόνο θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν μπορούσα να έχω κάποια εξήγηση για όλα αυτά και για το αν τελικά θα έρθει αυτή η πολυπόθητη σταθερότητα....


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...