παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Οδηγίες προς ναυτιλομένους.
Επειδή γίνονται πολλά posts με παράπονα ότι δεν παίρνουν απάντηση, έχουμε και λέμε:
α) Αν θέλετε απάντηση - ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ - μόνο από gpano, stardonna κλπ., τότε είστε ΟΚ, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που έδωσε σε πρόσφατο post o stardhomme. Αν θέλετε ο,τιδήποτε για κάποιο άλλο άτομο, τότε θα πρέπει να δώσετε τα ΠΛΗΡΗ στοιχεία αυτού του ατόμου (ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης). Δηλώσεις του στυλ "είναι Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω" δεν λένε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα, μόνο πολύ γενικά πράγματα μπορεί να πει κανείς, οπότε είναι λογικό και να μην απαντηθούν.
β) Κάποιοι απευθύνετε γενικά τα ερωτήματά σας στα μέλη του stardome. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει - ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ - να δίνετε τα ΠΛΗΡΗ στοιχεία σας. Μόνο το ζώδιό σας ή η ημερομηνία σας δεν αρκούν.
γ) Καλό θα ήταν τα ερωτήματά σας να είναι συγκεκριμένα, όχι απλά "ταιριάζουμε;", ή "έχει μέλλον αυτή η σχέση;", αλλά αν μπορείτε να είστε αρκετά σαφείς με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εσείς ή το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Προς Stardome:

α) Καλό θα ήταν να υπάρχουν κάπου οι σχετικές οδηγίες πριν ποστάρει κανείς το ερώτημά του.
β) Επίσης, θα ήταν πολύ εξυπηρετικό να μπορεί κανείς να επισυνάπτει το χάρτη του μαζί με το ερώτημά του. Θα γλυτώναμε πολύ χρόνο και κόπο.

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς να υπάρχει λόγος...
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...