παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
H Lilith sta dwdeka zwdia_To brhka kai to para8etw!
Κριός
Η Μαύρη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού προσφέρει έντονα  έως εκρηκτικά στοιχεία  γοητείας! Πολύ ερωτική, έλκει τους άλλους σαν μαγνήτης. Τα άτομα με τη Λίλιθ στο Κριό διακρίνονται από ερωτισμό, πάθος και έντονη σεξουαλικότητα.. Όσοι πέσουν θύματά της εξαρτώνται από εκείνη, ενώ όταν βαρεθεί φεύγει χωρίς καμία εξήγηση! Σε περιπτώσεις που η Μαύρη Σελήνη στο Κριό κάνει όψεις με το Κρόνο, χαλιναγωγείται κάπως, αν όμως κάνει δύσκολες όψεις με τον Άρη ή το Πλούτωνα , τότε γίνεται πραγματικά επικίνδυνη!
Ταύρος
Η Μαύρη Σελήνη στο Ταύρο ζητά και παρέχει απόλαυση! Έχει τη τάση να είναι κτητική προσφέροντας στον άλλο ό,τι θελήσει έως ότου γίνει απαραίτητη. Μπορεί να φθάσει στα άκρα και δεν έχει ηθικούς φραγμούς στη προσπάθεια της να εγκλωβίσει στα δίχτυα της κάποιον! Αν αφορά γυναίκα, τότε ο συνδυασμός είναι πραγματικά επικίνδυνος! Στις περιπτώσεις των ανδρών, καλό θα είναι να αποφεύγουν τις γυναίκες Λίλιθ, αν και έλκονται απίστευτα από αυτές, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά ! Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις ανδρών που η Μαύρη Σελήνη τους κάνει όψη με τη Αφροδίτη ή τη Σελήνη τους.
Δίδυμος
Η Μαύρη Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί έντονα πάθη. Αφορά κυρίως σχέσεις που εκφράζονται μέσα από αλληλογραφία, τηλέφωνα , ταξίδια, μηνύματα και με το εξωτερικό. Μπορεί να επιφέρει ισχυρές ανατροπές στη ζωή του ατόμου καθώς επίσης να το φέρει σε επαφή με ένα  βαθιά σαρκικό και πολύ ερωτικό του κομμάτι, που πολλές φορές εξαιτίας της λογικής του προσπαθεί να το απωθήσει. Προσοχή λοιπόν σε παρακολουθήσεις τηλεφώνων, ή επικίνδυνων επαφών που μπορεί να σας εκθέσουν αν γίνουν γνωστές! Όποιος έχει τη Μαύρη του Σελήνη στους Διδύμους, συνήθως ζει στερημένος από  τη σεξουαλικότητά του και κυρίως με αναστολές έως ότου βρει κάποιον άλλο με ισχυρή Μαύρη Σελήνη  ώστε να εκφραστεί μέσω αυτής.
Καρκίνος
Στο ζώδιο του Καρκίνου η Λίλθ έχει όλο το χώρο να εκφράσει τον αισθησιασμό και το πάθος της! Της προσφέρεται εξαιρετικός χώρος για να λειτουργήσει καθώς η υπερευαισθησία του Καρκίνου την κάνει ευαίσθητη και μητρική, μειώνοντας τα αρνητικά της χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα διατηρεί το πάθος και τη σεξουαλικότητά της! Τα άτομα με Μαύρη Σελήνη στον Καρκίνο εκπέμπουν ισχυρό μαγνητισμό και έλκουν τους άλλους υποσχόμενοι πολλά και κυρίως μια αξέχαστη σχέση! Αν κάνει δύσκολη όψη με τη Σελήνη και τον Άρη, μπορεί να φέρει προδοσία μέσα στη σχέση.
Λέων
Τα άτομα με Μαύρη Σελήνη στο Λέοντα αισθάνονται πολλές φορές ότι είναι μοιραία για τους άλλους και επιδιώκουν τα μεγάλα πάθη! Θέλουν να σφάζονται στη ποδιά τους και φυσικά να αφήνουν τη σφραγίδα τους στο πέρασμα τους από την ζωήτων άλλων! Εκφράζονται πολύ έντονα ερωτικά και θέλουν με κάθε τρόπο να υπερισχύουν στη σχέση τους. Ο τρόπος που κινούνται θα μπορούσε κάλλιστα να παρομοιαστεί με εκείνη του βασιλιά προς τους υπηκόους του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χαίρουν αρνητικής ή θετικής διασημότητας. Η Λίλιθ στο ζώδιο του Λέοντα σε αρνητική όψη με Ήλιο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα φέρνει ανατρεπτικούς έρωτες, ικανούς να αλλάξουν τη ζωή των ατόμων.
Παρθένος
Η Λίλιθ στο ζώδιο της Παρθένου προκαλεί υπερβολικό φόβο πως θα χαθεί ο έλεγχος εξαιτίας του πάθους και της σεξουαλικής έκφρασης. Τα άτομα αυτά προσπαθούν διαρκώς να χαλιναγωγήσουν και πολλές φορές να καταπιέσουν ακόμη και το ένστικτό τους, στη προσπάθεια τους να ελέγχουν τα πάντα με γνώμονα τη λογική.  Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να είναι αρκετά ψυχρός έως και ανέκφραστος ερωτικά εκείνος που έχει τη Μαύρη Σελήνη του στη Παρθένο. Συνήθως περιμένει κάποιον με ισχυρή δυναμική έκφρασης να τον ξεμπλοκάρει και αργότερα μπορεί να του ζητήσει και την ευθύνη για το ξεμπλοκάρισμα του! Αν η Μαύρη Σελήνη κάνει έντονη όψη με Ουρανό και Πλούτωνα τότε επιφέρει μοιραίες σχέσεις, κυρίως μέσα από τον εργασιακό χώρο.
Ζυγός
Η Μαύρη Σελήνη στο Ζυγό δημιουργεί σοβαρές εντάσεις και πολλές φορές ρήξεις μέσα στις σχέσεις, στο γάμο, ακόμη και στις συνεργασίες. Η κακή επιλογή συντρόφων έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έντονων σχέσεων που τελειώνουν επώδυνα. Συνήθως τα άτομα που έχουν τη Λίλιθ τους στο Ζυγό έλκουν άτομα που προσκολλούνται πάνω τους και τους ταλαιπωρούν αρκετά εξαιτίας της υποχωρητικότητας που τα διακατέχει. Πολλές φορές φθάνουν στο σημείο να γίνονται θύματα των άλλων εξαιτίας της έντονης ανάγκης τους για συντροφικότητα, τρυφερότητα και αγάπη. Παρόλα αυτά, εάν  η Μαύρη Σελήνη στο Ζυγό κάνει έντονη όψη με Ουρανό Άρη και Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανό να έχουμε να κάνουμε με ένα Δον Ζουάν που παίζει με όλους χωρίς ιδιαίτερους φραγμούς και αναστολές!
Σκορπιός
Η Λίλιθ στο Σκορπιό είναι σαν να είναι στο σπίτι της! Μπορεί να εκφραστεί και να δημιουργήσει τις σκοτεινές συμμαχίες της, με σκοπό να εκφράσει τα έντονα ένστικτά της. Το έντονο πάθος, ο βαθύς ερωτισμός αλλά και η δυνατή σεξουαλικότητα που εκπέμπει, είναι τα ακαταμάχητα όπλα της που μετατρέπουν τους άλλους σε υποχείριά της! Ο αισθησιασμός σε συνδυασμό με τη λαγνεία που εκπέμπει τη μεταμορφώνουν σε «μαύρη αράχνη» που έλκει τα θύματα της και όταν τα βαρεθεί τα τρωει! Μόνο στη περίπτωση που κάνει όψη με το Κρόνο, λειτουργεί πιο συγκρατημένα και ίσως πιο «υπόγεια»!  
Τοξότης
Η Μαύρη Σελήνη στο Τοξότη προσφέρει φλογερό ταμπεραμέντο που εκφράζεται περισσότερο όταν εκείνος που την έχει νιώθει απόσταση από τους οικείους του, όπως στο εξωτερικό και σε ταξίδια. Τα άτομα με Λίλιθ στο Τοξότη ζουν έντονους και παθιασμένους έρωτες σε τέτοια μέρη, αν και συχνά αλλάζουν άρδην τη ζωή τους. πάντως ο Τοξότης αποτελεί μια καλή θέση γιατί της δίνει τη δυνατότητα να βγάλει στην επιφάνεια τη πληθωρικότητα που τη διακατέχει.  Σε δύσκολη όψη με  Πλούτωνα και Ποσειδώνα, όσοι έχουν Μαύρη Σελήνη στο Τοξότη, μπορεί να χαθούν μέσα στα πάθη τους αδιαφορώντας για το αν καταστρέφουν τη ζωή τους ή τη ζωή των άλλων. Μπορεί να κάνουν πολλές παράλληλες σχέσεις εξαπατώντας τους πάντες!
Αιγόκερος
Το ζώδιο του Αιγόκερω αποτελεί το πλέον ακατάλληλο χώρο για να εκφράσει η Λίλιθ τον ερωτισμό και το πάθος της! Το άτομο ζορίζεται να εκφράσει τα συναισθήματα του με αποτέλεσμα να τα καταπιέζει και όταν ξεσπούν, με αφορμή κυρίως μια έντονη σχέση, να καταστρέφουν τα πάντα και να διχάζουν  το άτομο ή να το φέρνουν σε σύγκρουση με τον εαυτό του. Πολλές φορές η Μαύρη Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί σκάνδαλα με μεγάλη δημοσιότητα ή κρυφές σχέσεις που ταλαιπωρούν, καθώς και ροπή σε αλκοολ.και ναρκωτικά. Αυτά μπορεί να συμβούν κυρίως στις περιπτώσεις που η Λίλιθ κάνει βίαιες όψεις με Πλούτωνα  Άρη και Ουρανό.
Υδροχόος
Η Λίλιθ στον Υδροχόο κινείται στα άκρα! Είτε το άτομο απαξιεί εντελώς για τα πάθη του, θεωρώντας τα κατώτερα ένστικτα τα οποία και καταπιέζει, ή κάνει σημαία του την ελευθερία έκφρασης των ενστίκτων και προσπαθεί να τα ικανοποιήσει χωρίς να έχει φραγμούς! Η Μαύρη Σελήνη στον ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να οδηγήσει πολλές φιλίες σε μεγάλα ερωτικά πάθη και να φέρει ανατροπές που συζητούνται πολύ από το περίγυρο των εμπλεκομένων. Σε περιπτώσεις δύσκολης όψης με Ουρανό ή Πλούτωνα, η προδιάθεση για μπερδέματα επιτείνεται. Αντίθετα μια όψη με Κρόνο συμμαζεύει αρκετά αυτή τη ροπή για μπερδέματα.  
Ιχθύς
Μια Μαύρη Σελήνη στους Ιχθύες κάνει τα άτομα ρομαντικές ψυχές που θέλουν να εξευγενίσουν τα πάθη τους και τα πάθη των άλλων, ή τα οδηγεί στο αντίθετο άκρο! Μπορεί να κινούνται χωρίς όρια και φραγμούς προκειμένου να ικανοποιήσουν τα πάθη τους! Δίνει ιδιαίτερη γοητεία, αλλά με μια Μαύρη Σελήνη στα Ψάρια πότε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει! Πάντως και στη μια και στην άλλη περίπτωση, το πάθος και ο ερωτισμός είναι ανεξάντλητα! Αν κάνει όψη με Πλούτωνα  ή Άρη Ουρανό, τα άτομα αυτά εκφράζονται τόσο ανεξέλεγκτα  με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει κανείς να μετρήσει τους ερωτικούς τους συντρόφους αλλά και το πόνο που μπορεί να προξενήσουν σε αυτούς!
 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...