παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Jupiter/Pluto Aspects
Optimized-pumping-yourself-up.jpg

Άσκηση εξουσίας. Τεράστια αποθέματα. Ικανότητα για τεράστιο πλούτο. Η ικανότητα να αναπαράγουν αφθονία. Η δύναμη της αφθονίας. Σκάβοντας πραγματικά βαθιά. Διευρυμένη εξουσία. Οι άνθρωποι που έχουν πολλή δύναμη. Μεγάλος και ισχυρός. Πολύ μεγάλος για να αποτύχει. Ισχυρή κυβέρνηση. Τύχη μέσα από το μεγάλο κράτος. Τύχη μέσω της εξόρυξης. Διαμάντια. Η πίεση του να είναι πλούσιος. Η δύναμη των πλουσίων. Ελέγχοντας περιουσίες. Παίζοντας στα μεγάλα πρωταθλήματα. Μονοπώλια. Παίκτες εξουσίας. Φιλοσοφίες της εξουσίας. Πολλά άχρηστα. Πλούτος από την ανακύκλωση. Πλούτος από τα πράγματα που είναι θαμμένα. "Τα σκουπίδια ενός ανθρώπου είναι ο θησαυρός ενός άλλου." Οι άνθρωποι που αγαπούν υπαίθριες αγορές, ενεχυροδανειστήρια, αντικερί ή αποταμιευτήρια. Βρίσκοντας το καλό σε ό, τι έχει απορριφθεί. Το κυνήγι του θησαυρού. Κυνήγια οδοκαθαριστών. Muckrakers.

 

Εθισμός στα τυχερά παιχνίδια. Ψυχαναγκαστικά ριψοκίνδυνοι. Η ανάληψη κινδύνων όσον αφορά τις επενδύσεις. Το παρασκήνιο του παιχνιδιού. Παιχνίδια Ζωής ή θανάτου. Ρώσικη ρουλέτα. Ισχύς προκαλώντας την τύχη σας. Τύχη μέσω της εξερεύνησης των ταμπού. Μετατρέποντας κάτι θετικό σε κάτι διαστροφικό και το οποίο χρήζει μετασχηματισμού. Μετατρέποντας κάτι καταστροφικό σε κάτι θετικό και υποστηρικτικό. Ατρόμητοι εξερευνητές και ριψοκίνδυνοι. Νιώθοντας ότι ισχυρές δυνάμεις σας αντιτίθενται και να σας εμποδίζουν να ευημερήσετε. Έχοντας ένα εξαιρετικά μεγάλο αριθμό μυστικών ή σκελετών στο ντουλάπι. Εξωφρενικά παρανοϊκοί. Υπόνοιες δυσανάλογες σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα. Εμμονή εκτός ελέγχου. Γελοία ζήλια. Απίστευτα έντονη. Απίστευτο ξόδεμα.

 

Κρατώντας το χιούμορ και την πίστη σε περιόδους αναταραχής. Χαρούμενος απέναντι στο θάνατο. Έχοντας μια αισιόδοξη στάση απέναντι στην αναπόφευκτη αλλαγή. Φως και σκοτάδι. Ισχυρά ένστικτα επιβίωσης. Φιλοσοφίες επιβίωσης. Αυτοί που επιβιώνουν. Αποθηκεύοντας εργαλεία επιβίωσης και άλλα απαραίτητα. Συσσώρευση πραγμάτων που "σκέπτεστε" ότι χρειάζεστε. Υπερβολή στην έκφραση του πόνου που βιώνεις. Υπερεκτιμώντας τον πόνο σας σε σχέση με την πραγματικότητα. Μετατρέποντας τα πάντα σε μια τεράστια κρίση. Τεράστιος πόνος και ανάγκη για κάθαρση. Όρεξη για καταστροφή.

 

Κρυφοί ευεργέτες. Ισχυροί ευεργέτες. Ισχυροί υποστηρικτές. Μεγάλη υποστήριξη. Τιτάνιες διαμάχες για την εξουσία. Υπερβολική καταστροφή. Υπερβολικές σεξουαλικές ορέξεις. Τεράστια κρίση. Η δύναμη του Θεού. Ο Θεός συγκρότημα. Το σύμπλεγμα του θεού. Αυταρχικές ηθικές συμπεριφορές. Θάνατος και καταστροφή στο όνομα του Θεού σας. Εμμονή με τη θρησκεία. Επιβάλλοντας την ηθική σας. Προσπάθεια να ελέγχετε τους άλλους μέσα από τη σχέση σας με μια ανώτερη δύναμη. Εμμονή με το να είστε σωστοί. Διεφθαρμένα ήθη. Η εύρεση θεραπείας μέσω της θρησκείας. Μετασχηματισμός της ζωής σας μέσα από μια σχέση με μια ανώτερη δύναμη. Αποκάλυψη της εσωτερική σας σοφίας. Διεισδυτική σοφία. Εις βάθος κατανόηση. Χαρά και πόνος. Η δύναμη του θετικού. Βαθιά αποθέματα αισιοδοξίας και χαράς σε δύσκολους καιρούς. Η πίστη ότι οι κακές στιγμές θα τελειώσουν και μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Κολλημένοι με τις αρχές σας, ακόμη και κάτω από ακραίες απειλές. Ακμάζοντας κάτω από τεράστια πίεση.

 

Κατανοώντας την έννοια της δύναμης και της επιρροής. Εμμονή με την εκπαίδευση και τη μάθηση. Η γνώση είναι δύναμη. Ταξίδια ζωής που μεταμορφώνουν. Ταξιδεύοντας υπό σκληρές συνθήκες. Αλληλεπιδράσεις με ξένους ανθρώπους που σας προκαλούν να αναμορφώσετε τη ζωή σας. Αγώνες ισχύος στο εξωτερικό. Η δύναμη του να είστε μεγαλύτεροι. Εμμονή με το να είστε μεγαλύτεροι - σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Άντληση από τον εαυτό σας. Θέλοντας να κυριαρχήσετε σε μια συγκεκριμένη σφαίρα επιρροής. Ματαιόδοξος για το ποσό της ενέργειας που έχετε. Αλαζονικοί για την εξουσία που ασκείτε. Κάνοντας μια μεγάλη επίδειξη της δύναμής σας. Τεράστιοι μετασχηματισμοί. Τεράστιες αναταραχές. Όργια και εκκαθάριση. Ενδίδετε σε κάτι πάρα πολύ και στη συνέχεια σχεδόν καταστρέφετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να απαλλαγείτε από αυτό. Ισχυρή επιθυμία για υπέρβαση. Περισσότερα είναι το περισσότερο. Θέλοντας να βιώσουν τα πάντα - τα υψηλότερα ύψη και τα χαμηλότερα βάθη. Προσπαθώντας να καλύψει ένα κενό που δεν μπορεί ποτέ να γεμίσει.

http://astrofix.net/2011/05/02/jupiterpluto-aspects/#ixzz2ajAtrdxi

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...