παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
You Must Change Your Life: Pluto Square Chiron

hermit.jpg

 Πρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας: Πλούτωνας τετράγωνο Χείρωνα

 

Υποσχέθηκα σε ένα φίλο ότι θα έγραφα πάλι για διελαύνων Πλούτωνα σε τετράγωνο με το γενέθλιο Χείρωνα, γιατί ο εραστής της βρίσκεται κάτω από αυτή τη διέλευση.

 

Και φυσικά οι οίκοι έχουν σημασία. Οι οίκοι είναι οι τομείς της ζωής που επηρεάζει αυτό το άσχημο τετράγωνο.

 

Αυτό που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής (και αυτό η διέλευση είναι ακριβείας για μένα τώρα) είναι ότι η τάση του Πλούτωνα να καταστρέφει στην πραγματικότητα έχει έναν υψηλότερο σκοπό (Θεία βούληση και λόγος), αλλά αυτό δεν φαίνεται / ή δεν γίνεται αισθητό κατ’ αυτόν τον τρόπο. Αυτό που καταλήγει να φανεί και το αίσθημα που αναδύεται είναι ... η καταστροφή και το χάος- η απώλεια και πληγωμένα αισθήματα.

 

Τις προάλλες μιλούσα για τον Πλούτωνα με έναν φίλο.

 

Ο Πλούτωνας σκοτώνει, είπε. Αλλά υπάρχει μια αναγέννηση απάντησα. Ναι, είπε. Αλλά δεν βρίσκονται συνήθως στο ίδιο μέρος.

 

Να είστε σε εγρήγορση, εσείς που βρίσκεστε κάτω από αυτή τη διέλευση ... επειδή αυτή η διέλευση προκαλεί τέτοια κολοσσιαία εσωτερική διχόνοια ώστε να κινητοποιεί ενδεχομένως (πιθανότατα) προς λάθος κατεύθυνση.

 

Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που φοβούνται να τους γνωρίσουν οι άλλοι,  ακόμα και (κυρίως), οι πιο κοντινά τους πρόσωπα ή οι αγαπημένοι τους. Μπορεί να έχετε κάποιον από αυτούς στη ζωή σας και να τους αγαπάτε πραγματικά, αλλά έχουν ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ και οι τοίχοι είναι ... απαραίτητες άμυνες. Έτσι σκέφτονται. (Το οποίο είναι αυτό που σκέφτεστε)

 

Δεν μπορούν, δεν το κάνουν, να σκεφτούν πέρα ​​από τα τείχη, πως μπορεί να υπάρξει ελευθερία. Όταν τότε έρχεται το τετράγωνο Πλούτωνα με Χείρωνα και είστε ανίκανοι "να τους δείξετε το δρόμο" με χάρη. Το να δείξεις σε κάποιον το δρόμο "είναι σα να μιλάει το εγώ αλλά να με ακούω. Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με Chiron είναι μια εσωτερική έκρηξη, σαν κάποιος να μπήκε στο σώμα σας φορώντας ένα γιλέκο εκρηκτικών και ... αλλά δεν είναι απλά κάποιος. Είσαι εσύ. Εσύ φοράς τη βόμβα. Και κρατάς τις (πιθανές) απώλειες, τα νεκρά σώματα, για τον εαυτό σου αγαπητέ φίλε (ή εραστή). Δεν θέλουν να το δουν αυτό.

 

Δεν ξέρω καθόλου αν αυτό θα βγει αληθινό για το φίλο μου αλλά μέχρι στιγμής αυτό σημαίνει για μένα το τετράγωνο Πλούτωνας-Χείρωνα. Σημαίνει ... πιέζω τα πράγματα σε επώδυνο βαθμό. Και το οδυνηρό σημείο είναι, επίσης, και αναγκαίο, διότι χρειαζόμαστε αυτό το ΦΩΣ. Το φως αυτής της διέλευσης. Εκρήξεις. Σπίθες.

http://www.moonplutoastrology.com/2013/01/31/you-must-change-your-life-pluto-square-chiron/

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...