παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
μαύρες τρύπες και τρύπες στο νερό

τελικά υπάρχει κάποια σοβαρή στατιστική που να αποδεικνύει την όποια λειτουργία των αστεροειδών? 

συγνώμη, εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε τους υποθετικούς της ουράνιαν...εξ ορισμού δηλαδή...είναι υποθετικοί!

και γενικώς, βλέπουμε αναλύσεις μπίρι μπίρι μπίρι και χρεώνουν χαρακτηριστικά και συμπεριφορές στην κουτσή Μαρία, όταν όλα αυτά προκύπτουν από την κλασσική αστρολογία. 

δε με απασχολούν οι λόγοι και τα κίνητρα που ο καθένας ανάγει χαλίκια και ιδέες σε ...τεκμήρια. με απασχολεί το ότι χάνεται η ουσία. το ότι το απλό γίνεται ...ό,τι να'ναι.

ξεκινάμε να μελετήσουμε το χάρτη μας, αναρωτιώμαστε γιατί έχω αυτό, γιατί εκείνο και δε μας καλύπτουν οι θέσεις και οι όψεις των 10 πλανητών και κλασσικών σημείων και πάμε να βγάλουμε από τη μύγα ξίγκι, να χρεώσουμε τα ψυχολογικά μας σε μια κακή λίλιθ, τις ατυχίες στις μαύρες τρύπες κλπ. ρε παιδί μου για τα ψυχολογικά, για τα νεύρα, για τις ανασφάλειες, για τη σεξουαλικότητα, για την αισιοδοξία, τις εμμονές, την όποια παθολογία για για για... φταίνε πάντα οι ίδιοι!! δεν είναι κάτι που μας έφεραν εξωγήινοι ή εξωχάρτιοι. στο χάρτη είναι όλα όλα όλα. αν δεν τα βλέπουμε ας μάθουμε να τα διαβάζουμε καλύτερα και όχι να ψάχνουμε τη μυστική απάντηση που θα εξηγεί το δικό μας μοναδικό μαγικά δωσμένο θέμα.

πλανήτες τοποθετημένοι καλά, πλανήτες χτυπημένοι, όψεις, οικοθέτηση... αυτά είναι!!!

τώρα μπορεί να έχεις και μια σούπερ ντούπερ εξαρσιακή (!) λίλιθ που τριγωνίζει τα πάντα και να είσαι και σούπερ ανωμαλιάρα και επιθετική. πώς το εξηγείς?? και να έχεις και το χαλίκι του έρωτα της στοργής και της αγάπης πάνω στην ακμή 7ου στον καρκίνο και να περάσεις τη ζωή σου με ένα φασίστα αιγόκερω που σου τα ρίχνει 1ο-12ο. τι έγινε? χάλασε το χαλίκι? δε δουλεύει??

ε μα πια!!! αμέρικαν μπαρ το κάναμε!!! :Ρ

ένα ένα τα πράγματα με ψυχραιμία και μέθοδο και περιμένουμε την αστρολογία να μας αποδείξει τους τρόπους της....

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...