παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ωριαία - λεφτά υπάρχουν...

Μέχρι το Σεπτέμβρη πρέπει να έχω συγκεντρώσει ένα κάποιο χρηματικό ποσό. Δεν έχω ιδέα πού στα κομμάτια θα βρω τα λεφτά, αλλά θα τα βρω. ΠΡΕΠΕΙ!

η ερώτηση είναι "πού και πώς θα βρω τα λεφτά μέχρι το Σεπτέμβη"...(όχι ΑΝ! θα τα βρω λέμε!).

Αθήνα 26/07/12, 4:15 πμ.

ναι όκει ο δείκτης μου δεν υπάρχει -σελήνη σε αποκλίνουσα σύνοδο με τα λεφτά των άλλων, σε αναιρετική μοίρα, κενή πορείας και στη διακεκαυμένη οδό...ο χάρτης με χλευάζει, αλλά πρέπει να τα βρω...γιατί λεφτά υπάρχουν...κρόνος στην έξαρσή του και στη spica. 

παρά το γελοίο του δείκτη μου λοιπόν, που δείχνει να έχει χάσει την ευκαιρία να πάρει τα λεφτά, σας ερωτώ... 

τα λεφτά των άλλων είναι στον 5ο -εκεί κι εγώ. τι μπορεί να σημαίνει αυτό? γιατί το πρώτο που σκέφτηκα ήταν διασκέδαση -είναι και ο 10ος του 8ου οπότε λέω καμιά δουλειά σε καλοκαιρινό μαγαζί τώρα στην άδεια...πράγμα όμως που περισσότερο θα μου κοστίσει, παρά θα μου αποφέρει έσοδα γιατί θα πρέπει να νοικιάζω κάπου να μένω..άσε που δεν πρόκειται να μαζευτεί το ποσό ακόμα κι αν κάνω 2 βάρδιες κάθε μέρα..

το άλλο είναι τζόγος....ε δεν μπορώ να τζογάρω με μηδενικό κεφάλαιο αφενός και αφετέρου ..τι και πού να τζογάρω δηλαδής??! 

το ότι η σελήνη θα περάσει στο σκορπιό-αλλαγή κατάστασης- μάλλον είναι το ότι θα πάω στο νησί...οπότε για να μείνω στο ζώδιο του Κρόνου μήπως να μην πάω στο νησί?

ο 2ος οίκος που είναι η δική μου τσέπη και σίριουσλυ είναι άδεια -κυβερνάται άλλωστε από αυτή την χαλασμένη σελήνη που θέλει να περάσει και στην πτώση της (απαπα, total breakdown να πάω στο νησί)-  γιατί έχει ήλιο ερμή μέσα και μάλιστα σε συγκλίνον εξάγωνο με δία? μπορεί αυτό να σημαίνει κάποια .."επιχορήγηση"??  άκυρο?? δεν ξέρω τι να σκεφτώ, έχω μπλοκάρει τελείως... :/

όποιος μπορεί ας ρίξει μια ματιά.. και στην Αθήνα μένω και στο Τζιμπουντί πάω αν χρειαστεί.

 horary lefta.jpg

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...