παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προσοχη Σκορπιος

Στο σαιτ γραφτηκα πριν λιγο. Διαβαζα αρθρα και σχολια μελων που μου τραβουσαν το ενδιαφερον αλλα δεν σκεφτηκα ποτε να γραφτω κι αυτο γιατι δεν ειχα καποια απορια να αναφερω.Ετυχε σημερα λοιπον να γραφτω κ να πεταξω κι γω τη δικη μου απορια, με αφορμη μια αναρτηση μιας κοπελας που πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα ειχε γραψει για ενα σκορπιο και κατι φιλους. Δεν θα επεκταθω σε προσωπικα δεδομενα αλλων χωρις τηνε γκριση τους ομως γιαυτο κ σταματω εδω.

Το δικο μου θεμα εχει να κανει με εναν τυπο ο οποιος ειναι σκορπιος κ μας χωρισε το πουλακι μας. Ο λογος?? Απλα δεν παει παρακατω. Φοβερη δικιολογια βρηκε το ζωυφιο. χαχαχα
Αλλη δεν παιζει, δηλαδη δεν με χωρισε για αλλη αυτο ειναι 100% σιγουρο. Ευτυχως δλδ. Τον ξερω γιαυτο μιλω με σιγουρια. Οποτε το αποκλειουμε αυτο. Αν μη τι αλλο ηταν κυριος οσο τα χαμε.

Ειμαι μια λιονταρινα του αυγουστου γεννημενη με ωροσκοπο σκορπιο (εχουμε και μεις σκορπιο στο αιμα μας κυριε) κ σχεδιαζω ενα πλανο για να τον φερω σε μενα παλι.

Ακουω γνωμες απο εμπειρα ή και οχι μελη. Θα το φτασω μεχρι τελους και οσο δεν παει. 1 αυτος, 2 εγω τοτε. 

Δεν ειμαι νευριασμενη μαζι του ουτε εχει θιξει τον εγωισμο μου, αν καταλαβατε τιποτα τετοιο απο τον τονο της γραφης μου. Μια Γατα που Αγαπα ειμαι απλα.  -  (τελεια και παυλα)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...