παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΟΨΕΙΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

low-self-worth.jpg

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης των άκρων, όλα ή τίποτα σε όλα, το υψηλότερο ή το χαμηλότερο και τίποτα στο ενδιάμετο. Το αποτελέσματα των επιδράσεών του σε άλλους πλανήτες έχει ως εξής

1) Ο Πλούτωνας σε όψη με τον Ήλιο:


Δίνει δύναμη, ένταση. Οι στρεσσογόνες όψεις (σύνοδος, τετράγωνο και αντίθεση), σημαίνει ότι οι άλλοι θα έχουν μια στιγμιαία αντίδραση σε εσάς. Θα σας συμπαθούν ή θα σας μισούν με την πρώτη ματιά και δεν θα είναι σε θέση να εξηγήσουν το γιατί. Είναι απλά μια ενστικτώδης αντίδραση που επιφέρει αυτός ο συνδυασμός αυτός. Όλες οι όψεις του Πλούτωνα με τον Ήλιο, θα σας δώσουν καλή ικανότητα ως θεραπευτής (γιατρός ή ψυχοθεραπευτής). Επίσης μπορεί να σας κάνει καλό ντετέκτιβ. Δεν υπάρχει καλύτερος πλανήτης από τον Πλούτωνα, όταν πρόκειται για την ανακάλυψη μυστικών.

2) Πλούτωνας σε όψη με τη Σελήνη:


Τάση προς ξαφνικές, ακραίες εναλλαγές της διάθεσης. Οφείλω να γνωρίζω. Δύο από τις πρώην φίλες μου, είχαν την αντίθεση. Οι γυναίκες με τις δύσκολες όψεις πρέπει να είναι προσεκτικές με τις άλλες γυναίκες, οι οποίες θα γίνουν ζηλιάρες και θα στραφούν εναντίων τους, ακόμα και μετά από χρόνια "φιλίας". Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε γυναίκα στη ζωή σας θα το κάνει αυτό, αλλά θα τύχετε περισσότερων περιστατικών από αυτά που σας αναλογούν, πολύ περισσότερα. Η μητέρα θα τείνει να είναι ισχυρογνώμων, σοβαρός τύπος. Και πάλι, στα ωροσκόπια των γυναικών, η μητέρα θα τείνει να σας ζηλεύει και να ενεργεί αναλόγως.

3) Πλούτωνας σε όψη με Ερμή:


Πλούτωνας είναι δύναμη και ο Ερμής επικοινωνία. Άτομα με αυτή την όψη φαίνεται να επικοινωνούν πιο δυναμικά από ό,τι άλλοι. Αυτή η ποιότητα αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας στις πωλήσεις. Είναι επίσης μια καλή όψη για να έχουμε έναν θεραπευτή, καθώς τα λόγια σας μπορεί να θεραπεύσουν. Προσέξτε όμως. Έχουν επίσης μια ισχυρότερη από το κανονικό ικανότητα να πληγώνουν   Αν είστε ένας δημοφιλής συνθέτης τραγουδιών, η όψη αυτή αυξάνει την πιθανότητα ότι τα λόγια σας θα ακουστούν και τραγουδηθούν από εκατομμύρια, ακόμη και μετά το θάνατό σας. Ο Τζον Λένον είχε το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα, και οι δύο σε σκληρή όψη με τη Σελήνη κατά τη γέννησή του. Η Σελήνη προσθέτει συναίσθημα. Η Linda Ronstadt είχε τον Ερμή και τον Πλούτωνα  σε σύνοδο και τους δύο σε σύνοδο με τη Σελήνη για να δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα.

4) Πλούτωνας σε όψη με την Αφροδίτη:


Οι δύσκολες όψεις του Πλούτωνα με την Αφροδίτη δίνουν την τάση για μείωση σακχάρου στο αίμα (υπογλυκαιμία). Οι άλλες όψεις που μπορεί να το κάνουν αυτό είναι οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο ή τον Ουρανό. Η Doris Hebel το επισήμανε πρώτη αυτό σε μια διάλεξη το 1976. Με τον Πλούτωνα σε όψη με την  Αφροδίτη, δεν ερωτεύεσαι λίγο. Είναι όλα ή τίποτα. Η υψηλότερη ή η χαμηλότερη. Έχω δει πολλούς χάρτες ιερόδουλων με αυτό το συνδυασμό. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας που έχει αυτή την όψη θα πουλήσει έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πάει με τον Πλούτωνα και απέρριψαν την Αφροδίτη. Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Σκορπιού, θέλει να είναι ισχυρός και να έχει τον έλεγχο. Απεχθάνεται την αδυναμία. Η Αφροδίτη είναι η ικανότητά μας να εκφράσουμε τα τρυφερότερα συναισθήματά μας καθώς και η ικανότητά μας να νιώθουμε ευχαρίστηση και να είμαστε ευτυχισμένοι. Πηγαίνετε με το Πλούτωνα και θέλετε πάντα να έχετε τον έλεγχο και την κυριαρχία. Θα κάνετε κάτι άσχημο σε αυτούς που αγαπάτε, κάθε φορά που σας κάνουν ευτυχισμένο, επειδή η ευτυχία βιώνεται ως αδυναμία. Φυσικά, αν επιλέξετε αυτή τη διαδρομή, ποτέ δεν θα είστε ευτυχισμένοι. Ο άλλος τρόπος είναι να κρατήσετε καθετί γοητευτικό και με καλό γούστο, απορρίπτοντας τα ηφαιστειακά συναισθήματα που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια. Στην αυτή την περίπτωση, θα έχετε επίσης την τάση να έλκεστε από άθλιους τύπους και θα μισείτε τον εαυτό σας γι 'αυτό. Και, φυσικά, ποτέ δεν θα ζήσετε το πάθος.

5) Πλούτωνας σε όψη με τον Άρη:


Εκείνοι με τις δύσκολες όψεις δεν πολεμούν μέχρι τα μισά. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με όσους έχουν Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε κάθε αγώνα, το σύνθημά τους είναι «Νίκη με οποιοδήποτε κόστος". Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν πιθανότατα να τα καταφέρουν καλά σε οποιοδήποτε επάγγελμα που απαιτεί την εξάλειψη ή να καταστρέψουν κάτι. Και, φυσικά, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με την ιδιοσυγκρασία τους, η οποία κλίνει προς την ηφαιστειακή πλευρά. Οι δύσκολες όψεις δίνουν μια τάση να καταστρέψει καθετί με το οποίο ασχολούνταν πριν και έχει τελειώσει. Γνωρίζω μια αισθητικό με αυτόν το συνδυασμό που άρχισε να ασχολείται με την αφαίρεση της κυτταρίτιδας και έγινε επιτυχημένη. Οι αρμονικές όψεις δίνουν τη δύναμη, χωρίς το άγχος.

6) Πλούτωνας σε όψη με το Δία:

Δεν παίρνουν τις ιδέες ελαφρά. Υπάρχει μια έντονη τάση για ολοκληρωτική αλλαγή των αρχών με τις οποίες ανατράφηκαν.

7) Πλούτωνας σε όψη με τον Κρόνο:

Είναι αληθινό ναρκωτικό αυτή η όψη όταν είσαι πολύ νέος. Φαίνεται σαν όλα τα άλλα παιδιά στη γειτονιά να μπορούν να ξεφύγουν ατιμώρητα εκτός από εσένα. Συνήθως σε πιάνουν και η τιμωρία είναι άμεση.

8) Πλούτωνας σε όψη με τον Ουρανό:

Συνήθως εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μεγάλης κοινωνικής αναταραχής. Το τετράγωνο ήρθε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης. Από το 1965-67, με τον πόλεμο του Βιετνάμ να μαίνεται, υπήρξε μια συνεργασία μεταξύ αυτών των δύο. Ο Πλούτωνας προσθέτει δύναμη στην επιθυμία του Ουρανού να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Ο Πλούτωνας θέλει να καταστρέψει και να εξαλείψει. Ο Ουρανός προσθέτει μια έντονη επιθυμία να το κάνει γρήγορα. Από θετικής πλευράς, αυτός ο συνδυασμός καθιστά ευκολότερη την προσαρμογή στις ταχείες μεταβολές και τις νέες τεχνολογίες, ειδικά αν ο κάθε πλανήτης βρίσκεται επίσης σε όψη με τον Ήλιο, τη Σελήνη, ή τον Ερμή στο χάρτη σας.

9) Πλούτωνας σε όψη με τον Ποσειδώνα:

Θα προσθέσω πολλά συν στη φαντασία σας, ειδικά αν έστω και ένας από αυτούς τους πλανήτες είναι επίσης σε όψη με την Σελήνη σας.

10) Πλούτωνας σε όψη με τον Ωροσκόπο:

Η σύνοδος του Πλούτωνα με τον Ωροσκόπο μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να τρομάξετε έναν ληστή απλά και μόνο με ένα άγριο βλέμμα. Το τρίγωνο ή το εξάγωνο δίνει πολύ δύναμη, αλλά πολύ πιο ήπια. Θα έχετε επίγνωση της δύναμής σας, αλλά και καλύτερο έλεγχο αυτής απʼ ότι με το τετράγωνο. Το τετράγωνο και η αντίθεση μπορούν να προκαλέσουν τη δύναμή σας για να εκδηλωθεί. Πρέπει πραγματικά να μάθετε τη μετριοπάθεια, αν έχετε αυτές τις όψεις. Οι σχέσεις όλων των ειδών θα τείνουν να γίνουν διαμάχες για την εξουσία. Προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από τη χρήση θερμοπυρηνικών όπλων κατά τη διάρκεια ήσσονος σημασίας διαφωνιών στο γάμο.

11) Πλούτωνας σε όψη με το Μεσουράνημα:

Εάν αυτή είναι η πιο κοντινή όψη (αρμονική ή στρεσσογόνα δεν κάνει καμία διαφορά στην προκειμένη περίπτωση) θα έχετε τάση προς οποιοδήποτε επάγγελμα που αφορά θάνατο ή μεταμόρφωση, οτιδήποτε από την ιατρική και την ψυχοθεραπεία, ή εργασία σε εταιρεία κατεδαφίσεων. Τα επαγγέλματα που περιλαμβάνουν δύναμη είναι επίσης ελκυστικά. Ο Πλούτωνας θέλει να είναι το μεγάλο αφεντικό. Καπιταλιστική επιχείρηση (Ο Πλούτωνας κυβερνά τα χρήματα άλλων ανθρώπων) αποτελεί επίσης μια πιθανότητα.

http://www.bobmarksastrologer.com/aspectspluto.htm

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...