παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ: ΟΨΕΙΣ ΑΡΗ -ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Συναστρία: Όψεις Αφροδίτης-Άρη ανάμεσα σε δυο χάρτες

Όταν η Αφροδίτη στο χάρτη του ενός κάνει όψη με τον Άρη του άλλου ατόμου


Jennifer Rush  -  I come undone 04072.jpg

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη του άλλου ατόμου

 

Η ρομαντική και σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι σχεδόν ακαταμάχητη. Αυτή η σχέση είναι αυτή που ήταν μάλλον «κάτι περισσότερο από φίλοι" εξ αρχής. Η ένταση των συναισθημάτων σας του ενός για τον άλλο είναι απίθανο να εξασθενίσει με την πάροδο του χρόνου και θα νιώσετε μεγάλη πληρότητα από την αγάπη ανάμεσά σας. Ακόμα κι αν θα ακολουθήσετε ξεχωριστούς δρόμους, είναι πιθανό ότι και οι δύο σας θα θυμάστε πάντα ο ένας τον άλλον για το πάθος που κάποτε απολαμβάνατε. Το πρόσωπο του Άρη αποτελεί την επιτομή της σεξουαλικής ενέργειας και του σαρκικού εγώ, κάτι που το πρόσωπο της Αφροδίτης τα βρίσκει ελκυστικά. Το είδος της χημείας που μοιράζεστε είναι τέτοιο που ακόμα και αν δεν ταιριάζετε με την ιδανική εμφάνιση που έχει ο καθένας στο μυαλό του, θα φαντάζετε ο ένας στον άλλον ως ο/η ιδανικός. Αυτό το είδος της χημείας είναι φανταστικό όταν πρόκειται για μια βραχυπρόθεσμη σχέση, και μπορεί να γίνει ζόρικη, όταν η σχέση γίνει πλέον μόνιμη. Αν και η χημεία υπάρχει πάντα μεταξύ σας, το πάθος που παράγει είναι πιο δυσκολότερο να ελεγχθεί, όταν αναπτύσσονται όλες οι "άλλες" πτυχές μιας σχέσης, επειδή μερικές φορές η ενέργεια μεταλλάσσεται ή δεν διοχετεύεται σωστά, με αποτέλεσμα να επιχειρηματολογείτε για ασήμαντα πράγματα. Πρόκειται για μια ερωτική όψη, ωστόσο, και, ανεξάρτητα από το φύλο, το πρόσωπο με τον Άρη είναι πιθανό να αναλάβει τον σεξουαλικό ρόλο που παραδοσιακά συνδέεται με το αρσενικό, και το πρόσωπο της Αφροδίτης με το θηλυκό. Ξέρετε πώς να πατάτε ο ένας τα κουμπιά του άλλου.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη του άλλου ατόμου

Αυτή είναι μια σχέση που πυροδοτήθηκε από μια ακαταμάχητη σεξουαλική έλξη και ρομαντική επιθυμία. Το πάθος και η επιθυμία σας του ενός για τον άλλο θα παραμένουν πάντα ζωντανά. Αν οποιοσδήποτε από εσάς είναι επιρρεπής σε κτητικότητα ή ζήλια, τότε μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αισθάνεται πολύ άβολα ακόμη και από αποχρώσεις ενδείξεις ότι ανταγωνίζεστε άλλους μνηστήρες.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη του άλλου ατόμου

Είναι πιθανό να είναι μια θυελλώδη και φλογερή σχέση. Η ρομαντική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ ισχυρή, αλλά τα συναισθήματά σας συχνά δεν είναι σε αρμονία μεταξύ τους. Ένας από εσάς (συνήθως το πρόσωπο με τον Άρη, αλλά και μερικές φορές το πρόσωπο με την Αφροδίτη), μπορεί να αισθάνεται σεξουαλική διέγερση από τον άλλον και, κατά συνέπεια, να είναι πολύ επιθετικό στην προσέγγιση, ενώ το άλλο πρόσωπο να αισθάνεται μεγάλη αγάπη και στοργή, χωρίς να νιώθει την ίδια σεξουαλική έλξη. Η σύγκρουση εδώ βασίζεται αποκλειστικά στο συγχρονισμό. Το πρόσωπο της Αφροδίτης μπορεί μερικές φορές να θεωρεί ότι το πρόσωπο με τον Άρη είναι πολύ ορμητικό, και συχνά να προσβάλλεται ή να αιφνιδιάζεται από την αμεσότητά του. Ζήλια και κτητικότητα είναι επίσης πιθανά. Τα συναισθήματα μπορούν να αμφιταλαντεύονται μπρος-πίσω και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπάτε ο ένας τον άλλον μέχρι να βρεθείτε μακριά ο ένας από τον άλλο.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη του άλλου ατόμου
Τα ρομαντικά συναισθήματα είναι ισχυρά και θα είστε πολύ συμβατοί σεξουαλικά. Είναι απίθανο να εξασθενίσει ποτέ εντελώς το συναίσθημα του να είσαι "ερωτευμένος", και είναι επίσης πιθανό ότι και οι δύο θα βλέπετε ο ένας τον άλλο σαν κάποιον πολύ ιδιαίτερο και αγαπητό σε όλη τη ζωή σας. Η σχέση σας είναι σίγουρα ζεστή και ρομαντική και πολύ γεμάτη και για τους δυο σας. Το άτομο με τον Άρη συναρπάζει με τη σεξουαλικότητά το πρόσωπο της Αφροδίτης, και το «σαρκικό εγώ» του, και το πρόσωπο με τον Άρη διεγείρεται από την ζεστή αγαπησιάρικη φύση του προσώπου με την Αφροδίτη. Η εκτίμηση τόσο από ρομαντικής και σεξουαλικής φύσης είναι ένα πραγματικό κομμάτι της σχέσης σας, και υπάρχει μια εύκολη ροή ενέργειας μεταξύ των δύο σας η οποία είναι και μακροχρόνια και θετική.

Η Αφροδίτη εξάγωνο με τον Άρη του άλλου ατόμου

Υπάρχει μια ισχυρή ερωτική έλξη ανάμεσά σας και ενστικτωδώς γνωρίζετε πώς να ευχαριστήσετε και να κάνετε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο σεξουαλικά. Τόσο η τρυφερότητα όσο και το πάθος είναι παρόντα ανάμεσά σας, έτσι ώστε αυτή η σχέση μπορεί να είναι υπεραρκετή για την συναισθηματική πληρότητα και των δυο σας! Αυτό είναι μια λεπτή πτυχή της χημείας σας, και πρέπει να εκτιμάται και να ενθαρρύνεται, ώστε να είναι ουσιαστική και ενεργή. Το πρόσωπο της Αφροδίτης βρίσκει το πρόσωπο του Άρη πολύ ελκυστικό και ευχάριστο, και το πρόσωπο του Άρη απολαμβάνει πλήρως την προσοχή.

 

 http://cafeastrology.com/synastry/venus_mars_aspects.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...