παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
The Natal Black Moon in Aspect - part I

 

Η Γενέθλια Μαύρη Σελήνη σε όψη

collier01.jpg 

 

Είναι ενδιαφέρον ότι η Μαύρη Σελήνη  επιδρά μόνο εάν είναι σε σύνοδο ή σε αντίθεση με έναν πλανήτη. Ποτέ δεν έχω βρει ότι τετράγωνα, τρίγωνα, εξάγωνα και χιαστί να ισχύουν με τη Μαύρη Σελήνη. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σκιές παίρνουν μορφή στις ευθείες γραμμές και όχι σε γωνίες. Επιπλέον, ανεξάρτητα από το αν η όψη είναι μια σύνοδος ή μια αντίθεση, η εφαρμογή είναι η ίδια. Η μόνη πραγματική διαφορά είναι ο βαθμός της επίπτωσης. Η σύνοδος είναι πιο έντονη από την αντίθεση.

Αυτό το κεφάλαιο θα διερευνήσει συνόδους και αντιθέσεις της Μαύρης Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη. Συνιστάται μια ανοχή τριών μοιρών. Με εξαίρεση μια αντίθεση με την Αφροδίτη, όταν η Μαύρη Σελήνη είναι σε σύνοδο ή σε αντίθεση με ένα πλανήτη σε ένα γενέθλιο χάρτη, ρίχνει μια σκιά σε αυτό τον πλανήτη. Η ενεργειακή επιρροή της Μαύρης Σελήνης δημιουργεί στρες στον πλανήτη, αποδυναμώνοντας τον σε κάποιο βαθμό. Θα πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου το σύνολο του χάρτη, αλλά κατά γενικό κανόνα, σύνοδοι και αντιθέσεις της γενέθλιας Μαύρης Σελήνης στραγγίζουν και μειώνουν τον άλλο πλανήτη.

Ωστόσο, όταν ο βασικός φόβος της γενέθλιας Μαύρης Σελήνης αναγνωρίζεται και αρχίσουμε να θεραπεύουμε την σκοτεινή πλευρά, το επηρεασμένος πλανήτης είναι «απελευθερωμένος» από την επίδρασή της και γίνεται μια ακόμη πιο ισχυρή επιρροή στο χάρτη. Κατά μία έννοια, ο πλανήτης που επηρεάζεται ξαναγεννιέται. Για παράδειγμα, μια γενέθλια σύνοδος Μαύρης Σελήνης - Ήλιου στους Διδύμους θα προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία σε ζωή ενός προσώπου γιατί πάντα θα επιδιώκει την έγκριση και την αποδοχή των άλλων, αντί να ακολουθεί τις δικές του επιθυμίες. Όταν ο ίδιος αναγνωρίσει ότι ο βασικός φόβος της σκιάς του, είναι ο φόβος της απόρριψης και, στη συνέχεια, λάβει μέτρα για να κάνει ο ίδιος τις επιλογές του, αντί άλλοι, η δύναμη του γενέθλιου ήλιου του θα «εκραγεί» και θα οδηγήσει σε μεγάλα ύψη.

 

Μαύρη Σελήνη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό

Μέχρι ο βασικός φόβος της Μαύρης Σελήνης να αναγνωριστεί, θα έχουμε ουσιαστική δυσκολία να καθορίσουμε το "μονοπάτι» της ζωής μας. Οι περισσότεροι αστρολόγοι θεωρούν ότι τα διδάγματα του Νότιου Δεσμού πρέπει να ενσωματωθούν πριν να ενεργοποιήσουμε τον Βόρειο Δεσμό, και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό όταν η Μαύρη Σελήνη κάνει σύνοδο ή αντίθεση με το Βόρειο Δεσμό. Οι όψεις αυτές δείχνουν επίσης μια ισχυρή τάση για αυτο-σαμποτάζ. Καθώς αρχίζουμε να επουλώνουμε την σκοτεινή πλευρά μας, αρχίζουμε να ευθυγραμμιζόμαστε με το πεπρωμένο μας.

Μαύρη Σελήνη σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό

Με αυτή την όψη, σημαντικά θέματα της προηγούμενης ζωής επιστρέφουν σε αυτή τη ζωή, τα οποία πρέπει να επιλυθούν. Η όψη αυτή δείχνει ότι ο κύριος φόβος της σκιάς έχει γίνει ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και αναστέλλει την εξέλιξή μας. Όταν η Μαύρη Σελήνη και ο Νότιος Δεσμός είναι ή αντίθεση, είναι πιο δύσκολο για εμάς να δούμε την πτώση μας στη ζωή και τα θέματα που σχετίζονται με την Μαύρη Σελήνη μας. Αυτά τα σχέδια είναι βαθιά ριζωμένα και απαιτείται να καταβληθούν περισσότερες προσπάθειες για να γίνουν κατανοητά. Καθώς αρχίζουμε να επουλώνουμε τη σκοτεινή πλευρά μας και να διορθώνουμε συμπεριφορές παρελθοντικών κύκλων ζωής, είμαστε ελεύθεροι να προχωρήσουμε με θετικό τρόπο.

 

Μαύρη Σελήνη σε σύνοδο / σε αντίθεση με Ήλιο

Με αυτές τις πτυχές, μια σκιά απλώνεται πάνω από την ικανότητά μας να εκφραζόμαστε και να πραγματοποιούμε τις δυνατότητές μας. Μπορεί να πάσχουμε από μόνιμη έλλειψη προσωπικής ενέργειας ή χρόνια κατάθλιψη και μπορεί επίσης να βιώνουμε προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα εάν η οικοθεσία είναι στον 6ο οίκο. Μπορεί να νιώθουμε ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε έναν κύκλο συνεχιζόμενων ξεκινημάτων και τερματισμών, και να δυσκολευόμαστε συχνά να προοδεύσουμε στη ζωή. Η γενέθλια αντίθεση της Μαύρης Σελήνης και του Ήλιου είναι η πιο δύσκολη όψη της Μαύρης Σελήνης και μπορούν να δείξουν μια μεγάλη πιθανότητα για αυτοκτονικό ιδεασμό, ειδικά όταν η διελαύνουσα Μαύρη Σελήνη επιστρέφει σε αυτή τη θέση. Καθώς αρχίζουμε να επουλώνουμε την σκοτεινή πλευρά μας, βιώνουμε έντονα συναισθήματα απελευθέρωσης και αναγέννησης, σχεδόν σαν να είμαστε ένα νέο πρόσωπο.

 

Μαύρη Σελήνη σε σύνοδο /αντίθεση με Σελήνη

Ενώ μπορεί να φανεί διαισθητικό ότι μια γενέθλια σύνοδος ή αντίθεση της Σελήνης και της Μαύρης Σελήνης θα μπορούσε να χρησιμεύσει για να ισορροπήσουν την προσωπική σκιά, αυτό δεν συμβαίνει. Η όψη αυτή δείχνει μια μειωμένη ικανότητα να εντοπίσουμε και να εκφράσουμε συναισθήματα. Η συναισθηματική φύση μας ενισχύεται και η ικανότητά μας να αντιμετωπίσουμε τα συναισθήματα μπορεί να έχει απομειωθεί. Η όψη αυτή δημιουργεί μια αστάθεια που κάνει τις διαπροσωπικές σχέσεις προκλητικές. Βιώνουμε τον πρωταρχικό φόβο πιο έντονα από άλλους, το μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε φοβίες. Καθώς αρχίζουμε να επουλώνουμε τη σκοτεινή πλευρά μας, ενδέχεται να χρειαστούμε επιπλέον βοήθεια για να μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τη συναισθηματική μας ζωή. Αλλά από τη στιγμή που έχουμε τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τα συναισθήματά μας, βιώνουμε υγιείς, χαρούμενες σχέσεις.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...