παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
NATAL BLACK LILITH IN HOUSES....

Γενέθλια Μαύρη Σελήνη στους οίκους

Lilith2.jpg

Ο οίκος στο οποίον είναι τοποθετημένη η γενέθλια Μαύρη Σελήνη μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε πώς θα εκδηλωθεί η σκιά στη ζωή μας. Η τοποθέτηση στον οίκο δείχνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα εκδηλωθούν τα θέματα της Σκιάς. Ουσιαστικά, ο γενέθλιος οίκος της Μαύρης Σελήνης δείχνει τον τομέα της ζωής, όπου η σκιά είναι βαθιά ριζωμένη και όπου θα αντιμετωπίσουμε τις μεγαλύτερες και πιο επίμονες προκλήσεις στη ζωή. Ωστόσο, χάρη στη δυαδική φύση της Μαύρης Σελήνης, φέρνει επίσης ένα μεγάλο δώρο για αυτόν τον τομέα της ζωής.

Μαύρη Σελήνη στον 1ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται βαθιά με το πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας. Η πλευρά της σκιάς είναι ριζωμένη στο πώς χρησιμοποιούμε την προσωπική μας ενέργεια, ποια είναι τα κίνητρά μας και την αίσθηση της συνολικής ευημερίας. Η προσωπική εμφάνιση ή ο τρόπος που εμφανιζόμαστε σε άλλους αποτελεί συχνά μια σημαντική έγνοια. Αν η σκιά ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό, τα πρότυπα συμπεριφοράς μας θα το αντανακλούν έντονα αυτό. Αυτή η τοποθέτηση της Μαύρης Σελήνης είναι έντονα προσωπική και θέματα της σκιάς μας θα έχουν δραματικές επιπτώσεις στις ζωές μας.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η τεράστια ποσότητα της προσωπικής ενέργειας που βρίσκεται στη διάθεσή μας. Αυτό το επίπεδο της ενέργειας μπορεί να αναδείξει φανταστικούς θεραπευτές και πάρα πολύ δημιουργικά άτομα. Μπορούμε να καταφέρουμε μνημειώδη κατορθώματα και να έχουμε μια παράξενη ικανότητα να μετατρέψουμε τα «αρνητικά» σε «θετικά».

 

Μαύρη Σελήνη στο 2ο οίκο

Προκλήσεις: Ο  μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται βαθιά με το πόσο ασφαλείς νιώθουμε. Οικονομικοί έγνοιες φαίνεται να μας ταλαιπωρούν. Η πλευρά της σκιάς θολώνει τα όρια ανάμεσα στις συναισθηματικές ανάγκες και τις υλικές/ οικονομικές ανάγκες. Συμπεριφορές προς τους συντρόφους μπορεί να εξαρτώνται από τα θέματα ασφάλειας. Η πλευρά της σκιάς είναι ριζωμένη στα συστήματα αξιών μας, το οποίο μπορεί μερικές φορές να φαίνεται αντίθετο με τη συμπεριφορά μας.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι η γενναιόδωρη, άνετη αίσθηση που προκαλούμε σε άλλους, με συνέπεια πολλές ουσιαστικές, διαρκείς προσωπικές σχέσεις. Οι άνθρωποι πραγματικά απολαμβάνουν να είναι μαζί μας, βρίσκοντάς μας όχι μόνο όμορφους, αλλά και αφοπλιστικούς.

 

Μαύρη Σελήνη στον 3ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται βαθιά με την αυτο-έκφραση. Η πλευρά της σκιάς είναι ριζωμένη στην άκαμπτη στάση και στις ισχυρές απόψεις που μπορεί να μας προκαλέσουν μια ατελείωτη σειρά προβλημάτων. Μερικές φορές υπάρχει τεράστια σύγχυση σχετικά με την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρουμε στη ζωή. Τα πρώτα χρόνια ζωής έχουν μια πιο έντονη επίδραση πάνω μας από ότι στους άλλους. Οι επιπτώσεις της παιδικής ηλικίας υφαίνουν το δρόμο τους στην μετέπειτα ζωή με τον πιο αποφασιστικό τρόπο. Ζητήματα με τα αδέλφια μπορεί να καθυστερήσουν όλη την ενήλικη ζωή.

Δώρο: Το δώρο της σκιάς είναι οι παράξενες, απαιτητικές δυνάμεις μας για παρατήρηση και  επικοινωνία. Αυτά τα ταλέντα μπορούν να εφαρμοστούν με πολλούς τρόπους. Επίσης, η ακρίβεια μας στην αντίληψη καταστάσεων, μας δίνει ένα συγκεκριμένο πλεονέκτημα στη ζωή.

 

Μαύρη Σελήνη στον 4ο οίκο

Προκλήσεις: Οι μεγαλύτερες Προκλήσεις της σκιάς σχετίζονται με το σπίτι μας και την αίσθηση του σπιτιού. Η σκιά είναι εμποτισμένη με μια υπερ-ταύτιση με το σπίτι και πολλή προσπάθεια αφιερώνεται στην καλλιέργεια του αισθήματος του ανήκειν. Με αυτή την τοποθέτηση, οι σχέσεις με τους γονείς (ιδιαίτερα τη μητέρα) είναι

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...