παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη - Ουρανός όψεις: σε σύνοδο, εξάγωνο, τρίγωνο, αντίθεση part II

venus-uranus-aspects.jpg

Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο με τον Ουρανό

Η ικανότητα για συνεργασία-και αποδοχή-  ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα, σε φιλικό επίπεδο, είναι ισχυρή με αυτή τη θέση. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να δουν την ανειλικρίνεια στους άλλους. Στις σχέσεις, η ανοχή είναι το πιο σημαντικό «συστατικό» σε αυτούς τους ανθρώπους. 

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους είναι κάπως αντισυμβατικές, και δεν θα είναι ικανοποιημένοι με έναν σύντροφο ο οποίος προσπαθεί να περιορίσει τη σεξουαλική τους έκφραση. Συνήθως είναι αρκετά ικανοί να διατηρήσουν σχέσεις που απαιτούν μεγάλη ελευθερία και ανοχή, όπως τα εξʼ αποστάσεως ειδύλλια ή καταστάσεις στις οποίες οι σύντροφοι δεν βλέπονται καθημερινά. Το στυλ τους στην αγάπη είναι κάπως ελεύθερο, ανεμοδαρμένο και ακαθόριστο. Αποδέχονται πολύ φυσικά την ιδέα ότι ο σύντροφός τους μπορεί να χρειάζεται κάποιο προσωπικό χώρο και ελευθερία.

Το τρίγωνο είναι η πιο δυναμική από τις δύο  αρμονικές όψεις. Εκείνοι με το εξάγωνο μπορεί να εκδηλώσουν αυτά τα γνωρίσματα, όποτε χρειαστεί ενώ αυτοί με το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού έχουν ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά της όψης στην προσωπικότητά τους, εκφράζοντάς τα διαρκώς και απρόσκοπτα.

 

Εναλλακτικές ερμηνείες:

Αφροδίτη εξάγωνο με τον Ουρανό και η Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός: 

*Είστε ανοιχτοί και προοδευτικοί στις στάσεις σας προς την αγάπη και το ρομαντισμό, και αυθόρμητοι και ελεύθεροι στην έκφρασή σας. Είστε πάντα πρόθυμοι να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε οτιδήποτε νέο το οποίο προτείνει ο σύντροφός σας, και απολεμβάνετε τις εκπλήξεις.

Μια σχέση στην οποία και εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μια καλή συμφωνία για ελευθερία και ανεξαρτησία θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας για πολύ περισσότερο από μια σίγουρη και προβλέψιμο σχέση

# Σε φυσικό επίπεδο, αισθάνεστε άμεσα την σεξουαλική σπίθα στις σχέσεις. Στο πνευματικό επίπεδο, είστε σε θέση να διακρίνετε γεγονότα σχετικά με το μέλλον τους μέσα από την ίδια σπίθα.

http://cafeastrology.com/natal/venusuranusaspects.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...