παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ- έρωτας & σεξ

virgo sex 1.png 

virgo sex 2.png 

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ στο παιχνίδι της κατάκτησης. Το θέμα, όμως, είναι να μπορέσει και ο «άλλος» ή η «άλλη» να σας κρατήσει!

Εσείς οι Παρθένοι είστε μοιραίοι άνθρωποι στην ερωτική ζωή σας και κατά βάθος σπάνια μένετε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτό που σας προσφέρεται. Σας συγκινεί το κυνήγι του έρωτα, αγαπάτε, αλλά δεν συνηθίζετε να λέτε πολλά λόγια πάνω σ' αυτό το θέμα ούτε να εξομολογείτε τον έρωτά σας για κάποιο πρόσωπο. Δεν θα διστάσετε, όμως, να εκδηλώσετε τα αισθήματα και την αγάπη σας με τρόπο απλό και πρακτικό.

Αρκετά συνεσταλμένοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας, για να σας κατακτήσει κάποιος/-α πρέπει να έχει πολλές φυσικές, ψυχικές και πνευματικές ικανότητες! Από τη στιγμή όμως που θα τον/την αφήσετε να παραβιάσει την πόρτα της καρδιάς σας, θα του/της προσφέρετε τρυφερότητα και αποκλειστικότητα, άσχετα αν πού και πού του/της κάνετε δύσκολη τη ζωή.

tumblr_lhngb5VDnB1qhywizo1_500.jpg 

Από την άλλη πλευρά, εκείνος/-η πρέπει να ξεχάσει κάθε προηγούμενη τακτική σε τέτοια θέματα και να υπολογίσει έγκαιρα πως απαιτείτε μια ειδική συμπεριφορά και μεταχείριση. Ακόμα, να είναι έτοιμος/-η να ανεχτεί την κριτική διάθεσή σας, τις δυστροπίες σας και τις περιόδους απομόνωσης που σας αρέσει να περνάτε, καθώς και τη δυσκολία σας να εγκαταλείψετε συνήθειες, παραδόσεις και καταστάσεις που έχουν σχέση με το παρελθόν σας.

Γενικότερα, πάντως, θέλετε ο/η σύντροφός σας να σας βοηθά και να σας ενθαρρύνει, ώστε να νιώθετε ότι στηρίζεστε σε ένα σταθερό ώμο για να μπορέσετε να γίνετε πιο αποδοτικοί στη συναισθηματική και την ερωτική σας έκφραση. Αυτή η ανάγκη σας για ασφάλεια σας κάνει πιστούς συντρόφους και με τη σειρά σας την ίδια πίστη απαιτείτε από το/τη σύντροφό σας.

Η σεξουαλική πλευρά στη σχέση σας παρουσιάζει, συνήθως, αργή πρόοδο και σε πολλές περιπτώσεις δεν χαρακτηρίζεται πετυχημένη από τον πρώτο καιρό μιας γνωριμίας. Τέλος, αν το ταίρι σας σας απατήσει, ο Ερμής δεν πρόκειται να σας αφήσει να χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Ακόμα και τότε θα προτάξετε τη λογική και απλώς θα ... υποχωρήσετε, μετουσιώνοντας τον ερωτισμό σας σε εργασιομανία ή σε άλλες δραστηριότητες!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...