παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα πενθήμερα του Σκορπιού μέρος Β

sss.png 

7-11 Νοεμβρίου

Η δύναμη της αλλαγής

Γεννημένοι στην καρδιά του ζωδίου σας, είστε προικισμένοι με ενέργειες τόσο αφροδίσιες όσο και ηλιακές, Έχετε το ταλέντο να αποκαλύπτετε και να βγάζετε στην επιφάνεια κρυμμένους θησαυρούς, μεταφορικά και κυριολεκτικά, Μπορείτε να υλοποιήσετε εμπνεύσεις και επιθυμίες. Να ξεφύγετε από την καταγωγή και το περιβάλλον σας δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σας. Αν σχετιστείτε με το χρυσό, τον πλούτο ή το χρήμα, θα έχετε επιτυχία. Είστε ο άνθρωπος που διαχειρίζεται καταπληκτικά τον υλικό κόσμο και που εξελίσσεται το ίδιο θαυμαστά και στον πνευματικό.

 

12-16 Νοεμβρίου

Αναζητώντας την αλήθεια

Εσείς δέχεστε επιδράσεις από τον Ερμή και τον Ήλιο και χαρακτηρίζεστε για το αίσθημα δικαιοσύνης που σας διακατέχει, καθώς και για την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε την αλήθεια, Είστε ρεαλιστές, αεικίνητοι, δυναμικοί, Διαθέτετε δυνατή μνήμη, η οποία συχνά αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη. Οι ιδέες σας είναι ξεκάθαρες, η επίγνωση μέσα από τις εμπειρίες σημαντική. Και όλα αυτά συνάδουν στη διάπλαση μιας ευφυέστατης προσωπικότητας. Οι περισσότεροι από εσάς είστε τυχεροί και συχνά άτρωτοι. Από κάθε άποψη έχετε να ζήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή.

 

18-22 Νοεμβρίου

Έρωτας, περιπέτεια και απολαύσεις

Το τελευταίο πενθήμερο του Σκορπιού δέχεται την επιρροή της Σελήνης και συμπληρωματικά του Ήλιου. Εδώ η ανάγκη για απολαύσεις του σώματος όπως και για τροφή του πνεύματος είναι το ίδιο ισχυρές. Δίνετε, λοιπόν, μεγάλη σημασία στο ερωτικό ζευγάρωμα και επιδιώκετε τις υλικές και τις αισθαντικές απολαύσεις της ζωής. Η σχέση σας με το άλλο φύλο είναι δυνατή, επεισοδιακή και συχνά μοιραία, καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο και επηρεάζει όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, Αν είναι επιτυχής, αυτό έχει θετικές επιπτώσεις, ενώ το αντίθετο δυσάρεστες. Κοινωνικά αποκτάτε μεγάλες και πλούσιες εμπειρίες, ενώ έχετε την τάση να ακολουθείτε κάθε μορφή περιπέτειας.

tumblr_lubndkp8x51qhywizo1_500.png

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...