παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα πενθήμερα του Λέοντα...
leo.png

Τα πενθήμερα του Λέοντα

Κάθε ζώδιο χωρίζεται σε έξι πενθήμερα, τα οποία διαφοροποιούν το χαρακτήρα των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε καθένα από αυτά και προκαθορίζουν τις δυνατότητες, τις τάσεις, αλλά και το βασικό τους πεπρωμένο. Η ανάλυση αυτή έχει να κάνει περισσότερο με την υποδιαίρεση του κύκλου των τεσσάρων εποχών και βοηθά τον καθένα να συνειδητοποιήσει τη φύση του και την αποστολή του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23-27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Κυριαρχία των πνευματικών δυνάμεων

Αν ανήκετε σ' αυτό το πενθήμερο, είστε εξαιρετικά δυναμικοί, ηγετικοί και πνευματώδεις, 'Έχετε ταλέντο στην επικοινωνία αλλά και την τάση να ελέγχετε τους πάντες αδιάκοπα. Δέχεστε την επίδραση του Δία και κυρίως την εύνοιά του, Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πολλοί από εσάς ξεχωρίζετε, γίνεστε διάσημοι ή εξαιρετικά πλούσιοι, Άνθρωποι επίσης του πνεύματος, διακρίνεστε για τις επιδόσεις σας στα γράμματα και στις επιστήμες, για την έμπνευση και τις διαλεκτικές ικανότητές σας, Έχετε δυνατή θέληση και επιδιώκετε να ζείτε σε μέρη όπου κυριαρχούν η ομορφιά και η αρμονία. Πάνω απ' όλα, αγαπάτε την ειρήνη και τη σιωπή,

28 ΙΟΥΛΙΟΥ- 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Επιδεξιότητα στα νομικά και στη διοίκηση

Αν ανήκετε σ' αυτό το πενθήμερο, μπορείτε να διαπρέψετε στην επιστήμη της Νομικής, αφού γνωρίζετε ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται αλλά και αντιλαμβάνεστε την τάξη που πρέπει να υπάρχει μέσα στην κοινωνία για το κοινό όφελος, Επίσης, αναζητάτε τη δικαιοσύνη και σας διέπει η ορθή κρίση, μακριά από συναισθηματισμούς ή επιρροές τρίτων, Τέλος, είστε από τη φύση σας φιλόδοξοι και ικανοί να στηρίξετε ή ακόμα και να εδραιώσετε κοινωνικά συστήματα,

3-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η δύναμη της χαράς και της αισιοδοξίας

Εδώ θα έλεγα ότι συναντάμε τον κατεξοχήν αντιπροσωπευτικό τύπο του Λέοντα, εκείνον που τον διακρίνει η χαρά της ζωής και της δημιουργίας, η έκφραση των συναισθημάτων αγάπης, η δύναμη της θέλησης και η αφοσίωση στους ανθρώπους που συμπαθεί, Επίσης, είναι ένας ιδεολόγος της Τέχνης, συχνά όμως και της επιστήμης, Διαθέτετε, λοιπόν, μια εξαιρετική λάμψη, γίνεστε εύκολα αγαπητοί και έχετε «μαγικές» ή θαυματουργές ικανότητες, Έχετε επίσης τύχη στον έρωτα, στο χρήμα και στην απόκτηση φήμης. Συνήθως πραγματοποιείτε τα όνειρά σας και η αγκαλιά σας είναι πάντα ανοιχτή για τον κόσμο, Τέλος, υπερασπίζεστε την ειρήνη, είστε φιλεύσπλαχνοι και, πάνω απ' όλα, ευαίσθητοι στις ανθρώπινες αδυναμίες.

8-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ο νικηφόρος μαχητής

Εσείς που γεννηθήκατε στο τέταρτο πενθήμερο του Λέοντα είστε περισσότερο μαχητικοί, αγαπάτε την περιπέτεια, πολεμάτε για έναν ιδεολογικό σκοπό, αφοσιώνεστε στην πατρίδα και επιδιώκετε να φανείτε χρήσιμοι στην ανθρωπότητα. Είστε εκείνος που θα σώσει τους συνανθρώπους του από τις πυρκαγιές, τις αποτυχίες, τις αρρώστιες και τις κάθε είδους καταστροφές. Η ζωή σας είναι περιπετειώδης και συχνά γίνεστε προστάτης των αδυνάτων ή εκφραστής μαχητικών ιδεών. Τέλος, έχετε το χάρισμα, σε συνδυασμό πάντα με την εύνοια της τύχης, να αποφεύγετε ή να γλιτώνετε από ατυχήματα.

14-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Κυρίαρχο το θρησκευτικό συναίσθημα

Εδώ έχουμε τον τύπο εκείνο που έχει ανεπτυγμένες τις μεταφυσικές και τις θρησκευτικές αντιλήψεις, αλλά και ανησυχίες συνάμα. Φυσικά, ούτε από εσάς λείπει η λεόντεια δημιουργικότητα και έχετε τη δύναμη να πραγματοποιείτε τις επιθυμίες σας, αλλά πάνω απ' όλα έχετε πίστη, ευλάβεια και υπακοή σ' αυτά που η θρησκεία στην οποία ανήκετε επιβάλλει. Αρκετοί από εσάς θα ακολουθήσετε το ιερατικό λειτούργημα και άλλοι θα προσχωρήσετε στον κόσμο της φιλοσοφίας ή της μεταφυσικής. Επίσης, είστε άνθρωποι που τηρούν την παράδοση.

19-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ο ευδαιμονιστής

Εδώ έχουμε τον τύπο που λατρεύει τις χαρές της ζωής και που πάντα έχει μια ιδιαίτερη τύχη, ενώ ρέπει προς τις αφροδισιακές απολαύσεις και την τρυφηλή ζωή και εν γένει την καλοπέραση, την άνετη ζωή και την ευδαιμονία. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι σας διακρίνουν και πολλές αρετές και μπορείτε με άνεση να αποκτήσετε πλούτη. Επίσης, φροντίζετε για την καλή λειτουργία των πραγμάτων και του συστήματος που κάθε φορά ακολουθείτε και είστε υπεύθυνοι όταν πρέπει. Διαθέτετε καλή υγεία και επιδιώκετε να ζείτε ευτυχισμένα, αποφεύγοντας τα όποια δυσάρεστα περιστατικά ή τους ενοχλητικούς ανθρώπους. Τέλος, είστε εξαιρετικά γόνιμοι, τόσο με την κυριολεκτική όσο και με τη μεταφορική σημασία της λέξης!

Ο λέων έχει κυβερνήτη τον Ήλιο, τον αστέρα της ζωής, της δύναμης, της δράσης, της μεγαλοψυχίας. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του λέοντα είναι η πίστη, η δημιουργικότητα, η ματαιοδοξία, η ευσπλαχνία, η σκληρότητα, ο ιπποτισμός.

Ανήκετε σε μια «κάστα» δυναμικών ανθρώπων που ξέρουν να επιβάλλονται και μόνο με την παρουσία τους, αλλά συχνά τους χαρακτηρίζει ένα ... παραλήρημα μεγαλείου στη συμπεριφορά τους!

 

astra & όραμα 2006 - βιβλιοθήκη των ζωδίων-Λέων /τόμος 5ος, Κ.Λεφάκης

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...