παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωροσκόπιο 2012 -Ζώδια Αέρα -Σχέσεις

Σχέσεις

Fever 03388.jpg

Δίδυμοι- Πάρτε το χρόνο σας

 Ένα status quo που επικρατούσε μέχρι το τέλος του Οκτώβρη του 2011 άρχισε να τίθεται υπό αμφισβήτηση από τις αρχές Νοέμβρη και μετά. Έως και τον Ιούνιο ου 2012 μπορεί μέσα από αλλαγή των προτεραιοτήτων και των αναγκών σας να συνειδητοποιήσετε με πιο ουσιαστικό τρόπο πόσο απαραίτητος ή όχι μπορεί να είναι ο σύντροφός σας ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό, όμως, να μη δραματοποιήσετε τις διαφορές ή τις δυσκολίες ή να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο μέχρι να σιγουρευτείτε για το τι θέλετε. Μέχρι τις αρχές Ιουλίου μπορεί να συμβούν πράγματα που μπορεί να δέσουν τον γάμο ή τη σχέση σας ή να τα αποδυναμώσουν. Αυτό το χρονικό διάστημα – όπου λόγω της κόντρας με τον Άρη το αίμα… κοχλάζει – θα είστε περισσότερο επιρρεπείς σε ερωτικές περιπέτειες ή κεραυνοβόλο έρωτα. Έχετε το νου σας και πάρτε τις απαραίτητε προφυλάξεις στο σεξ όχι μόνο για λόγους υγείας αλλά και για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αν η ηλικία κι όλα τα άλλα τα σχετικά συντρέχουν. Σχέσεις που δεν έχουν το υπόβαθρο να αντέξουν μέσα στον χρόνο και να εξελιχθούν μπορεί έως τις αρχές Απριλίου να κλείσουν τον κύκλο τους.

Τέλος, συμβιβαστείτε τώρα με την ιδέα ότι θα πρέπει να δώσετε και να πάρετε. Από τον Ιούλιο κι έως το τέλος του χρόνου σχέσεις κι αισθηματικά εξελίσσονται πιο ευνοϊκά.

 

Ζυγός – Με γνώμονα το μυαλό

 

Ανήκετε σε αυτούς που πιστεύουν ότι η ψυχή βοηθά περισσότερο απʼ ότι το μυαλό και σε κάποιο σημείο έχετε δίκιο. Αλλά : Το 2012 δεν είναι μια συνηθισμένη χρονιά και θα πρέπει η ψυχή και το μυαλό να έχουν ισάξιο ρόλο. Το να γίνει λίγο πιο σοφό το συναίσθημα είναι και η επιταγή των καιρών. Όσοι βρίσκεστε σε ένα γάμο που σκαμπανεβάζει μετά το τέλος του 2009 θα πρέπει να δώσετε μια τελευταία ευκαιρία και αυτή θα πρέπει να είναι στο διάστημα από 4 Απριλίου έως 7 Αυγούστου. Τότε θα είναι πιο εύκολο να τσεκάρετε τα δικά σας αισθήματα πιο σωστά και να διαπιστώσετε αν ο σύντροφός σας έχει τη διάθεση να γίνουν οι απαραίτητοι συμβιβασμοί και να φτιάξει το κλίμα. Το ίδιο ισχύει και για εσάς που είστε καιρό σε μια σχέση που δεν διανύει και την καλύτερη φάση της. Αν είστε μόνοι ή ψάχνεστε, το χρονικό διάστημα μπορεί να δώσει την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Όσοι έχετε αποφασίσει να περάσετε σε γάμο ή σε συγκατοίκηση είναι καλύτερα μετά τις 6 Οκτώβρη, αλλά αν πρέπει να γίνει πιο πριν, πρώτη επιλογή είναι η περίοδος από 12 Ιουνίου έως 7 Αυγούστου κι ακόμα καλύτερα 12 Ιουνίου – 3 Ιουλίου. Τελευταία χρονική επιλογή 4 Απριλίου -3 Ιουλίου. Αν στα σχέδιά σας είναι ένα παιδί, καλύτερα ξεκινήστε από Απρίλη και μετά. Καλύτερα και για εσάς αλλά και για το παιδί.

 

Υδροχόος- Βρείτε το ταίρι σας.

 

Είναι γεγονός ότι φέρνετε σε αμηχανία τους άλλους – και ιδιαίτερα τον σύντροφό σας- καθώς ακόμη και μέσα στην πιο δυνατή σχέση σκέφτεστε αντικειμενικά χωρίς να παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας. Αυτό δίνει συχνά λαβή να σας κατηγορήσουν για μια χλιαρή συμπεριφορά ή απρόσωπη στάση. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή φοβάστε να μη χάσετε την ανεξαρτησία σας ή απλά σκέφτεστε, επειδή πάνω απʼ όλα είστε ένα κοινωνικό άτομο και όχι μονοσήμαντα ερωτικό.

Το 2012 από τον Απρίλη έως και τα μέσα Αυγούστου δημιουργεί καλές προϋποθέσεις και για τα αισθηματικά σας. Αν έχετε μια σταθερή σχέση και θέλετε να προχωρήσετε σε γάμο, έως τις 23 Αυγούστου έχετε το καλύτερο διάστημα. Το ίδιο και αν θέλετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Αν είσαστε μόνοι και ψάχνετε, μάλλον δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Το ερωτικό σας target group εμπλουτίζεται από 4 Απριλίου έως 23 Αυγούστου και μπορείτε να επιλέξετε το πρόσωπο που σας ταιριάζει περισσότερο.

Μα θα ρωτήσετε, «αν κάνω γνωριμία τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη;» .Από τις 24 Αυγούστου, λοιπόν και περισσότερο από τις 6 Οκτωβρίου που αρχίζει ο Κρόνος να σας επηρεάζει, θα έχετε ροπή προς μπερδεμένες και ζόρικες αγάπες. Φυσικά από αυτήν την ημερομηνία θα πρέπει να προστατεύσετε τον γάμο ή τη σχέση σας.

 

Έθνος, ΑΣΤΡΑ, Ωροσκόπιο 2012 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...