παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΡΜΑ & ΣΧΕΣΕΙΣ....

Οι όψεις της Αφροδίτης με τους εξωτερικούς πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη - Προσδοκίες στις σχέσεις

Cool Water Woman 02.jpg 

 

Οι παρακάτω ερμηνείες είναι από την έκθεση Καρμική Ενόραση. Θα πρέπει να επεκτείνετε σε αυτές τις ερμηνείες σύντομα.

 

Αφροδίτη σύνοδος, αντίθεση, τετράγωνο, ημι-τετράγωνο, sesquiquadrate (135°), ή σε όψη χιαστί με Κρόνο.

 

Σε αυτή τη ζωή, η αρένα των ανθρώπινων σχέσεων και της προσωπικής αγάπης θα είναι γεμάτη προκλήσεις και μαθήματα για σας. Η αγάπη είναι δύσκολο να βρεθεί, δύσκολο να διατηρηθεί, ή απλά σκληρή! Συστολή και μοναξιά, που οφείλονται κυρίως σε μια μεγάλη ευαισθησία για το ενδεχόμενο της απόρριψης, είναι δυνατό να σας πλήττουν όσο είστε νέοι. Ακόμα και όταν η φιλία και η αγάπη σας προσφέρονται απλόχερα, είστε επιρρεπείς στο να τα αμφισβητείτε, να τα απωθείτε μακριά με δυσπιστία, ή να νιώθετε ανάξιοι της.

Αγνή, ανόθευτη ευχαρίστηση, σε οποιαδήποτε μορφή, σας δημιουργεί δυσφορία. Υποσυνείδητα τουλάχιστον, πιστεύετε ότι υπάρχει μια τιμή που καταβάλλεται για κάθε αγάπη ή ευχαρίστηση που λαμβάνετε, ότι μπορεί να τιμωρηθείτε, αν σας αρέσει πάρα πολύ ή αγαπάτε πάρα πολύ. Υπάρχει μια εσωτερική σύνδεση ανάμεσα στην αγάπη και την απώλεια, την αγάπη και το χωρισμό, ή την αγάπη και την τιμωρία που αναστέλλει ή να σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί. Το χειρότερο από όλα, είναι ότι μπορεί να θεωρήσετε ότι είστε απωθητικός ή ανεπιθύμητος. Όλο αυτό είναι μια καρμική μεταφορά που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη συμπόνια προς τον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε  σκληρύνει την καρδιά σας σε μεγάλο βαθμό λόγω παλαιότερων τραυματισμών, έτσι ώστε να ενεργούσατε με ψυχρό, αναίσθητο, φιλάργυρο ή άκαρδο τρόπο προς τους άλλους και τον εαυτό σας. Ίσως επίσης, έχετε βάλει την εργασία ή άλλες ευθύνες μπροστά από τις ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Είναι απαραίτητο να ανοίξετε και να θεραπεύσετε την καρδιά σας αρχίζοντας πρώτα απ 'όλα από το να λατρεύετε τον εαυτό σας.

Μόλις αρχίσετε να εκτιμάτε τον εαυτό σας,  οι προσωπικές σας σχέσεις θα αντικατοπτρίζουν το γεγονός ότι, η ευτυχία μέσα στην αγάπη μπορεί ακόμη και στα μετέπειτα χρόνια ζωής σας να καταφέρει πολλά, επουλώνοντας τις προηγούμενες δυσκολίες. 

 

Αφροδίτη τρίγωνο ή εξάγωνο Κρόνος

 

Η βαθιά αφοσίωση, η πίστη, η δέσμευση στην αγάπη και στη φιλία είναι ψυχικές ιδιότητες με τις οποίες είστε προικισμένος. Μπορείτε να εκτιμήσετε αυτό που διαρκεί και αντέχει, και δεν είστε επιρρεπής στο να αναλώνεστε με επιπόλαιες ή επιφανειακές αξίες. Μπορείτε επίσης να είστε αρκετά ευτυχισμένος/η και μόνος/η σας ή σε σχετικά απλά και απέριττα περιβάλλοντα, ικανοποιημένος/η με μερικούς γνήσιους φίλους και εκείνα τα λίγα πράγματα που είναι πραγματικά χρήσιμα. Η εκτίμηση για την κομψή απλότητα και η σοφία να αναγνωρίζετε αυτό που είναι πραγματικά πολύτιμο, δίνει στη ζωή σας πολύ πλούτο και βάθος. Θα είστε ευλογημένος/η με μια ώριμη και διαρκή αγάπη.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο, αντίθεση, τετράγωνο, ημι-τετράγωνο, sesquiquadrate, ή χιαστί Ουρανός

 

Τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και στο προσωπικό σας γούστο, θα νιώσετε μια έλξη για άγριους, επαναστατικούς, νεωτεριστικούς, και ακανόνιστους ρυθμούς. Εμφανίζετε μια τάση για "εναλλακτικές" μορφές ζωής ή αγάπης, με έμφαση και έντονη την ανάγκη να είστε ελεύθεροι, να πειραματίζεστε και να είστε αυθόρμητοι. Ακόμη και αν, σε συνειδητό επίπεδο, πιστεύετε ότι θέλετε σταθερές και «κανονικές» σχέσεις, θα έλκεστε από ανθρώπους που είναι άστατοι και απρόθυμοι να δεσμευτούν.

Εσείς, από την άλλη πλευρά, μπορεί είστε ο περιπετειώδης και ο επιφυλακτικός, ή να πιάνετε τον εαυτό σας να σαμποτάρει μια σχέση μόλις πάει να γίνει σταθερή και αξιόπιστη. Σε κάποιο στάδιο της ζωής σας θα αισθανθείτε ελεύθεροι να πειραματιστείτε συναισθηματικά και δημιουργικά. Ο χορός ή η μουσική ή κάποια άλλη «ελεύθερης ροής» μορφή τέχνης θα μπορούσε να είναι μια διέξοδος για κάτι τέτοιο. Το να κρατήσετε ζωντανή την αγάπη, φρέσκια και με εκπλήξεις θα αποτελεί μια συνεχή πρόκληση ζωής για σας.

Μπορεί να υπάρξει ένας αριθμός επανασυνδέσεων και χωρισμών, απροσδόκητες αναταράξεις στις σχέσεις σας και / ή περίοδοι με σχετικά μικρού βαθμού οικειότητα στη ζωή σας: με καρμικό σκοπό, το να αναπτύξετε την ανεξαρτησία, την αυτονομία, και να αποστασιοποιηθείτε από την υπερβολική εξάρτηση μέσα στις σχέσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μη συμπεριφέρεστε εγωιστικά, χωρίς ευαισθησία, απρόσωπα και ψυχρά σε αυτήν την αναζήτησή σας για προσωπική ελευθερία.



Αφροδίτη τρίγωνο ή εξάγωνο Ουρανός


Τα δώρα σας περιλαμβάνουν ένα ασυνήθιστο ταλέντο ή δημιουργική σπίθα, παιχνιδιάρικη εφευρετικότητα, και μια γεύση για περιπέτεια και έκπληξη, που οδηγούν σε νέες μορφές απόλαυσης ή ομορφιάς.

Είστε επίσης ανοικτοί σε αντισυμβατικούς, μη παραδοσιακούς τρόπους στο να μοιράζεστε να αγαπάτε και να σχετίζεστε με τους ανθρώπους.  Το να συνεργάζεστε με ομάδες που συνδυάζουν ασυνήθιστους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων σας κάνει ευτυχισμένους.

Εάν υπάρχουν καμπάνες ή ήχοι από χτύπους στο περιβάλλον σας μπορεί να αυξήσει και να αναδείξει αυτές τις ιδιότητες και τα δώρα. Οι μουσικές ικανότητες και μια θαυμάσια αίσθηση του ρυθμού αποτελούν ταλέντα που έχετε φέρει μαζί σας σε αυτό τον κύκλο της ζωής. Όταν είστε εκτός ισορροπίας ή συγκλονισμένοι, η μουσική ή ο χορός είναι ένας τρόπος για να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας.


Αφροδίτη αντίθεση, τετράγωνο, ημι-τετράγωνο, sesquiquadrate, ή χιαστί Ποσειδώνας


Είστε ερωτευμένος με τον έρωτα, και την πορεία σας στη ζωή, καθώς πολλές από τις προκλήσεις σας, περιλαμβάνουν την κατανόηση και την εμπειρία του βασιλείου της καρδιάς. Ακαταμάχητα ρομαντικοί, έχετε την ψυχή ενός ποιητή, ενός πιστού, και πάνω απ 'όλα, ενός εραστή.

Στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής σας, αυτή η όψη σας καθιστά επιρρεπείς στο να σας αποπλανούν εύκολα, να έρχεστε αντιμέτωποι με τη συναισθηματική λαχτάρα και την ερωτική τρέλα, και σας καθιστά ανίκανους να διακρίνετε τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων, ιδιαίτερα εάν το άλλο πρόσωπο φαίνεται όμορφο, μαλακό, αθώο, ή ότι βρίσκεται σε ανάγκη. Ενδέχεται να συγχέετε τον οίκτο με την αγάπη. Βλέπετε τον άγγελο στο άλλο πρόσωπο, και τρέφετε τέτοιες αυταπάτες που δεν μπορείτε να διακρίνετε ην ιδιοτέλεια ή φιλαργυρία.


Στην πορεία, η σχέση σας με την πνευματικότητα μπορεί να αποκτήσει ύψιστη σημασία στη ζωή σας, ως μια σχέση μεταξύ εραστή και αγαπημένου. Το μονοπάτι σας είναι αυτό που οι Ινδουιστές αποκαλούν «bhakti"- πνευματική αφοσίωση και εξυπηρέτηση. Αυτή η υψηλότερη οκτάβα της αγάπης και των ανθρώπινων αισθημάτων στοργής μπορεί να είναι πολύ όμορφη, αλλά εδώ βρίσκεται και η ουσία των προβλημάτων σας: «Πού είναι τα όρια ή όρια στις σχέσεις" «Υπάρχουν προϋποθέσεις στην αγάπη, ή η άνευ όρων αγάπη είναι το ιδανικό;". Τέτοιου είδους διλήμματα και άλλα παρόμοια θα αποτελούν μέρος της ζωής σας.


Η Αφροδίτη σε σύνοδο, τρίγωνο ή εξάγωνο Ποσειδώνας

 

Είστε πολύ ευαίσθητοι και δεκτικοί στην ομορφιά.  Αγαπάτε την τέχνη, την όμορφη μουσική, την αρμονία και την αγάπη σε όλες της τις μορφές. Έχετε λεπτά συναισθήματα και διαισθητικά καταλαβαίνετε τους άλλους μέσω της συμπόνιας. Έτσι, φυσιολογικά θέλετε να βοηθήσετε, να προσφέρετε, για να απαλύνετε τον πόνο όπου μπορείτε, και όχι μόνο στους ανθρώπους, αλλά σε όλα τα πλάσματα. Η αγάπη σας είναι φυσικά χωρίς αποκλεισμούς, αγκαλιάζει τους πάντες και προσφέρετε άνευ όρων. Αυτή η όψη μαρτυρά μεγάλη πνευματική εξέλιξη και βελτίωση. Είστε κάποιος που μπορεί να περπατήσει και να μιλήσει με τους αγγέλους. Ίσως το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε εύκολα να πληγωθείτε και είναι δύσκολο για σας να υπομείνετε τη σκληρότητα, την παρατεταμένη σύγκρουση, και άλλες «γήινες» καταστάσεις.

 

Η Αφροδίτη σύνοδος, αντίθεση, τετράγωνο, ημι-τετράγωνο, sesquiquadrate, ή χιαστί Πλούτωνας

 

Το βασίλειο της ανθρώπινης αγάπης και της ανθρώπινης σχέσης δεν αποτελεί κάτι στο οποίο μπορείτε να εισέλθετε με ελαφρά τη καρδία είτε περιστασιακά. Για σας πάντοτε είναι «όλα-ή-τίποτα », ολόψυχο δόσιμο και τελικά, μια μεταμορφωτική εμπειρία. Μεγάλη χαρά και τεράστιος πόνος, προδοσίες, έντονη επιθυμία, και επιθυμίες αποτελούν τμήμα της πορείας που ακολουθεί η ψυχή σας σε αυτή τη ζωή. Πρόκειται για μια εμβάθυνση στην καρδιά σας και την ικανότητά σας να αγαπήσετε, καθώς και για ένα φιλτράρισμα στις αξίες σας. Μπορεί να είναι η απώλεια ενός συγκεκριμένου προσώπου με έναν ιδιαίτερα χαρακτηριστικό και βασανιστικό τρόπο, ή μια σειρά από συναντήσεις που θα σας φέρνουν όλο και πιο βαθιά στις δικές σας προσκολλήσεις. Ακόμη και βίαιες σχέσεις μπορεί να είναι οι αρένες μέσα στις οποίες θα συμβεί αυτό. Σε τελική ανάλυση, είναι γραφτό να ανακαλύψετε τη δύναμη της αγάπης στο να θεραπεύει, να ανανεώσετε και να αναστήσετε τη δικής σας και τις ζωές των άλλων.

 

Η σκοτεινή πλευρά ή ο πειρασμό σε αυτό το μονοπάτι, είναι να χρησιμοποιήσετε την αγάπη (ή την ελκυστικότητα, και την αγάπη των άλλων για σας) για να ελέγξετε, να χειραγωγήσετε, ή να ασκήσετε δύναμη επάνω τους. Η αγάπη για εξουσία - αντί για τη δύναμη της αγάπης – θα σας οδηγήσει τότε στην πτώση σας.

 

Αφροδίτη τρίγωνο ή εξάγωνο Πλούτωνας


Είστε ικανοί να προβάλετε την αγάπη με μεγάλο βάθος και ένταση, και μέσα από τον προσωπικό σας μαγνητισμό και τη δύναμη της έλξης (η οποία είναι σημαντική), μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους με έναν αξιοσημείωτο τρόπο. Ενστικτωδώς γνωρίζετε τι χρειάζονται και θέλουν οι άνθρωποι, και πώς να τους το δώσετε. Αποπνέετε επίσης σεξουαλικότητα και επηρεάζετε τους ανθρώπους συχνά χωρίς να το καταλαβαίνουν.  Προσοχή μην το εκμεταλλεύεστε με επαίσχυντο τρόπο.
Σε ένα άλλο επίπεδο, είστε πολύ τυχεροί και πολυμήχανοι με τα οικονομικά . Έχετε τον τρόπο με τα χρήματα και με την ανάπτυξη και τη χρήση όλων των πόρων που διαθέτετε.
Επίσης, η δημιουργικότητά σας και οι καλλιτεχνικές σας δυνάμεις είναι ασυνήθιστες. Έχετε μια ιδιαίτερη χαρισματικότητα, σε συνδυασμό με το πάθος για ομορφιά, και μπορείτε να  φιλοτεχνήσετε κάποιες ασυνήθιστες και συναρπαστικά ελκυστικές δημιουργίες.

 

http://cafeastrology.com/karmicrelationshipskarma.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...