παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στον Τοξότη

Νυμφομανής Αφροδίτη

20170.jpg

Πεθαίνω για αγάπη και έρωτες και σεξ και πάθος. Είναι μέρος της ζωής.

 -Jeff Goldblum (22 Οκτωβρίου)

Αφροδίτη στον Τοξότη / Ήλιος στον Ζυγό

 

Στον Τοξότη, η  Αφροδίτη είναι ερωτευμένη με την υπερβολή. Πέφτει με τα μούτρα σε μια καινούρια περιπέτεια δελεασμένη από την αίσθηση της ανακάλυψης και έναν ατίθασο ρομαντισμό. Λατρεύεται ή διασύρεται, αλλά δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Αναζητά την αληθινή αγάπη. Επειδή όμως αυτό σημαίνει λιγότερη ανεξαρτησία προκειμένου να αφοσιωθεί σε ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα, η φλόγα σβήνει τόσο γρήγορα όσο θέριεψε, αφού η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι ανίκανη να διατηρήσει το ανιδιοτελές πάθος για καιρό. Συνήθως πρόσχαρα, αυτά τα πλάσματα χρησιμοποιούν το χιούμορ για να καλύψουν πολλά βαθύτερα αισθήματα. Και τα δύο φύλα γίνονται πιστοί και συμπονετικοί φίλοι, αφού αυτό τους είναι ευκολότερο.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Τοξότη   

Είσαι δυνατή, σχεδόν ατρόμητη και απελευθερωμένη. Το αποφασιστικό σου πνεύμα παραμένει απτόητο όπως κι αν σου τα φέρει η ζωή, και αυτός είναι ο λόγος που πραγματοποιείς συχνά τα όνειρά σου. Σκέψου τη Ζυγό ηθοποιό Angela Lansbury ή την Υδροχόο Diane Lane. Στον έρωτα, όμως, είσαι τόσο ειλικρινής που το αντικείμενο του πόθου σου μαζεύεται αντί να σε αγκαλιάζει. Χρειάζεσαι και σου αξίζει ένας σταυροφόρους που θα σε ακολουθήσει στις περιπέτειές σου και θα σε βοηθήσει στην υπεράσπιση των αδυνάτων. Όμως, κι εσύ ακόμη, συχνά συγχέεις τον εγωισμό με την ανεξαρτησία και καταλήγεις με έναν συγκαταβατικό κόπανο που προσπαθεί να καταπνίξει τον ενθουσιασμό σου.

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Τοξότη 

Η αγάπη είναι παιχνίδι κι εσύ μεγάλος πρωταθλητής. Δεν είναι ότι δεν έχεις συναισθήματα. Είναι που είσαι τόσο φιλικός, εκδηλωτικός και ευθύς που συχνά προσβάλλεις όσο εύκολα γοητεύεις. Η τάση σου να υπερβάλλεις διαχέεται και στον έρωτα όταν δηλώνεις διακαώς την αιώνια αγάπη σου το ένα λεπτό και πηδάς στο πρώτο υπεραστικό λεωφορείο το επόμενο. Σκέψου τους Αιγόκερους Cary Grant και Kevin Costner. Η ερωμένη που θα σε κάνει να τα δεις όλα θα είναι η καλύτερή σου φίλη και σκεύος ηδονής, όμως τόσο ανεξάρτητη που θα πρέπει να τρέχεις διαρκώς για να τη φτάσεις. Ένας έρωτας εξʼ αποστάσεως θα ήταν το ιδανικό σου.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...