παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στον Ζυγό..

Νυμφομανής Αφροδίτη

 Monica Bellucci A Tribute To Her Beauty 1127.jpg

Πιστεύω πολύ στους τρελούς. Οι φίλοι μου το ονομάζουν αυτοπεποίθηση.

 -Edgar Allan Poe (19 Ιανουαρίου)

Αφροδίτη στον Ζυγό / Ήλιος στον Αιγόκερω

 

Η Αφροδίτη στον Ζυγό βρίσκεται στο στοιχείο της και αυτή η θέση θεωρείται σπάνιο αστρολογικό δώρο. Τα άτομα με την Αφροδίτη στον Ζυγό είναι συνήθως ταλαντούχα, τυχερά και δημιουργικά. Δυστυχώς λίγοι καταφέρνουν να τα αξιοποιήσουν γιατί είναι πολύ καλομαθημένοι και τεμπέληδες. Είτε έχει έναν ντροπαλό είτε έναν πού κοινωνικό Ήλιο, το άτομο με Αφροδίτη στον Ζυγό θα σταθεί κυριολεκτικά με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να τσεκάρει την εμφάνισή του με κάθε ευκαιρία. Είναι τα άτομα στα οποία δεν πετάει ποτέ μια τρίχα απʼ τα μαλλιά τους και δεν τους κρέμεται ποτέ καμία κλωστή από πουθενά. Αν βρουν μια νιφάδα πιτυρίδας οπουδήποτε, μπορεί να πάθουν εγκεφαλικό. Η Αφροδίτη στον Ζυγό φλερτάρει ασύστολα, είναι σπανίως σεμνή και πιθανώς η Αφροδίτη με τις λιγότερες πιθανότητες να υποκύψει σε αυτήν την επώδυνη συνήθεια της αυτοκριτικής. Μιλάμε για πλάσματα που ακόμη και αν δεν τοʼχουν, το επιδεικνύουν έτσι και αλλιώς.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Ζυγό  

Θέλεις να βρίσκεσαι σε συγχρονισμό με το σύντροφό σου όλες τις ώρες και μπορείς να του κάνεις διαλέξεις περί αυτού μέχρι να κουφαθεί προκειμένου να επιτύχεις αυτήν την αρμονία. Είτε είσαι διακριτική και γλυκομίλητη, όπως ήταν η Αιγόκερως Marlen Dietrich, είτε έχεις τους «λεπτούς» τρόπους της Σκορπίνας Roseanne Barr, είσαι γεννημένη να συζητάς, να αναλύεις και να αναμασάς κάθε όψη των πολλών σχέσεών σου, όπως η αγελάδα μηρυκάζει την τροφή της. Μπορεί να λες ότι θέλεις ένα κοινωνικά συνειδητοποιημένο και ευαίσθητο τζίνι για να σε βοηθήσει να διορθώσεις τα λάθη του κόσμου, αλλά ένας καλλιτεχνικός τύπος που είναι πρόθυμος να μοιραστεί τα πάντα και σε αφήνει να έχεις το πάνω χέρι, είναι ο ιδανικός για σένα.

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Ζυγό 

Μπορεί να είσαι ατίθαση καρδιά, αλλά έχεις μιαν αξιοσέβαστη, ευγενική προσωπικότητα. Σκέψου τον Αιγόκερω Elvis Presley, τον Τοξότη  Joann Malkovich. Θέλεις να μοιράζεσαι τα όνειρά σου και απαιτείς από τη σύντροφό σου να λύνετε τα προβλήματά σας συζητώντας. Ακόμη και τα πιο έντονα συναισθήματά σου φιλτράρονται από τη λογική σου κι εκεί είναι το πρόβλημα. Ή δεν έχεις καένα πρόβλημα απολύτως. Όταν βαριέσαι, βρίσκεις διασκεδαστικό να αμφισβητείς την παρτενέρ σου. Η ιδανική σύντροφός σου μπορεί να διατηρήσει τη λογομαχία λίγο πιο κάτω από το σημείο «βρασμού» και κρεβατομουρμούρας.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...