παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΖΥΓΟΣ - the best part

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Monika Bellucci (5).jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Η πεθερά μου διέλυσε το γάμο μου. Η σύζυγος μου γύρισε σπίτι μια μέρα και μας βρήκε στο κρεβάτι.

-  Lenny Bruce (13 Οκτωβρίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Όχι, δεν είσαι καταδικασμένη σε μόνιμη απογοήτευση με ένα ζώδιο που δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα σώσει την ψυχή του.

Οι πλάστιγγες του Ζυγού συμβολίζουν τις σχέσεις όλων των ειδών. Όταν η μία πλευρά είναι άδεια, ο Ζυγός είναι άχρηστος για όλους –και για τον εαυτό του. Μόνο όταν οι πλάστιγγες κινούνται σταθμίζοντας και αντισταθμίζοντας οτιδήποτε, από ασήμαντα καθημερινά ζητήματα μέχρι τις πιο κρίσιμες στιγμές, ο Ζυγός μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά.

Τα ζώδια του Αέρα είναι οι πληροφοριοδότες της οικουμένης. Οι Δίδυμοι γράφουν. Οι Υδροχόοι ρητορεύουν. Και τα δύο μπορούν να λειτουργήσουν μόνα τους, αρκεί να έχουν ένα σεβαστό κύκλο φίλων ή ένα προσηλωμένο κοινό. Οι Ζυγοί χρειάζονται ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Είναι καλοί στο διάλογο, τους αρέσει να ακούνε και να διηγούνται ιστορίες και πιστεύουν ότι τα προβλήματα λύνονται συζητώντας. Γράφουν γράμματα και σημειώματα και συνήθως κρατάνε ημερολόγιο με όλες τις ανείπωτες επιθυμίες και τα βαθιά, σκοτεινά μυστικά τους. Αν σκοπεύεις να χώσεις τη μύτη σου, αναλαμβάνεις την ευθύνη, γιατί αν σε πιάσει δεν πρόκειται να σε ξαναεμπιστευτεί ποτέ.

Ο Ζυγός έχει συμπεριφορά επιπέδου. Διπλωμάτης και αρμονικός, ξέρει ενστικτωδώς πώς να ηρεμήσει τον άλλον και ακριβώς τι να πει σε κάθε περίσταση. Ναι, ίσως χρειαστεί να πάρεις την πρωτοβουλία να προσλάβεις κηπουρό, γιατί ο Ζυγός σου δεν είναι χίλια τα εκατό σίγουρος ότι μπορείτε να τον πληρώνετε.

Όμως, ο Ζυγός δεν είναι ποτέ απόλυτα σίγουρος για τίποτα. Δες το θετικά. Δεν θα υποστείς ποτέ τις συνέπειες μιας βιαστικής απόφασης, όπως θα πάθαινες με έναν Υδροχόο ή ένα Λιοντάρι.

Κράτα τον ευτυχισμένο με πολλή προσοχή. Θα του αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει μόνο με εσάς τους δύο. Δεν θα βαρεθεί οτιδήποτε έχει να κάνει μόνο με εσάς τους δύο. Δεν θα βαρεθεί τις ρομαντικές αποδράσεις από την πόλη, είτε γιορτάζετε την πρώτη σας επέτειο είτε τα Χριστούγεννα. Είναι ένα ζώδιο που θα σταθεί πραγματικός σύντροφός σου με όλη τη σημασία της λέξης. Θα δουλέψει το ίδιο σκληρά με εσένα, θα μοιραστεί τις υποχρεώσεις του σπιτιού και το μεγάλωμα των παιδιών και θα προσφέρει ακριβώς όσο θα λάβει.

Στο κρεβάτι, αυτό σημαίνει ότι νοιάζεται το ίδιο ή και περισσότερο για την ευχαρίστησή σου παρά για τη δική του. Αυτό το ζώδιο είναι τρυφερό, ενδοτικό και με τον κατάλληλο παρτενέρ δίνει καινούριο νόημα στον όρο σεξουαλική θεραπεία.

Οι Ζυγοί τρελαίνονται να ξοδεύουν χρήματα, ιδίως του άλλου. Αλλά ακόμη κι αν δεν έχεις όλα τα λεφτά του κόσμου, μικρά δωράκια όπως αρωματικά κεριά ή ένα ωραίο πουκάμισο που βρήκες σε ευκαιρία θα αποδείξουν στον Ζυγό σου ότι τον σκεφτόσουν και αυτό είναι που μετράει. Ποτέ μην τους ρωτήσεις τι θέλουν για τα γενέθλια, τη γιορτή τους ή τα Χριστούγεννα. Πρώτον, κανένα από τα δύο φύλα δεν είναι σε θέση να διαλέξει μεταξύ του τελευταίου CD R&B κι ενός κασμιρένιου πουλόβερ. Δεύτερον, αν δεν έχεις δώσει την απαραίτητη προσοχή μέχρι τώρα ώστε να ξέρεις ήδη, ντροπή σου.

Η ισορροπία είναι η λέξη κλειδί για την καρδιά ενός Ζυγού. Αν ο δικός σου είναι καριερίστας, κανόνιζε ήσυχα δείπνα και συχνές αποδράσεις από την πόλη. Αν είναι παγιδευμένος στο «κλουβί» του στο γραφείο, πηγαίνετε για χορό ή στα αγαπημένα του αθλητικά events. Ή απλά, γέμισε την μπανιέρα με ένα θεραπευτικό αφρόλουτρο από βότανα και ξέπλυνε το στρες από πάνω του.

 

 

Μοιραίες Σχέσεις:

 

Ζυγός/Κριός: Μανιακός με τα εγκεφαλικά παιχνίδια και τα μονοδιάστατα ρομάντζα αναζητά εγωπαθή που πάει γυρεύοντας για καβγά. Εγγυάται υπέροχο σεξ, τετριμμένες συζητήσεις και διασκέδαση μέχρι να μας τελειώσουν τα λεφτά.

Ζυγός/Ταύρος: Παθητικοεπιθετικός αλλά διπλωμάτης γλεντζές που συχνάζει στο σπίτι για ένα ντους, φαγητό στα όρθια κι ένα στα γρήγορα αναζητάει κολλημένο με τη μαγειρική που θεωρεί προσβλητικό το σεξ διάρκειας μικρότερης από τρίωρο. Ακούγεται καταδικασμένο αλλά αν τα βρούμε, μπορεί να είναι έρωτας με τη δεύτερη ματιά.

Ζυγός/Δίδυμοι: Υπερευαίσθητος παρτάκιας με ευφράδεια λόγου και πλατινένια MasterCard αναζητά υπερκινητικό παρτάκια με μοτεράκι στο στόμα και διαθέσιμο πιστωτικό όριο για ζωή, έρωτα και πόθο σε μεγάλες ταχύτητες.

Ζυγός/ Καρκίνος: Τρυπιοχέρης λάτρης της πολυτέλειας, που είναι κολλημένος με τον έρωτα και χρειάζεται μια μαμά αναζητά σφιχτοχέρη με φιλόξενη ερωτική φωλιά, μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό και ικανότητα να προσφέρει, να προσκολλάται και να προστατεύει, για ρομάντζο κλασικού κινηματογράφου, πακέτο με λουλούδια και σαμπάνιες.

Ζυγός/Λέων: Ισχυρογνώμων γλεντζές που έχει ανάγκη να τον τιμούν και να τον λατρεύουν αναζητά όμοιό του για να γυρίζουν το ρομάντζο επιστημονικής φαντασίας. Η σύγκρουση των Γιγαντιαίων Εγώ. Θα ευτυχίσουμε εάν έχει αρκετά λεφτά.

Ζυγός/Παρθένος: Οξύθυμος, αναποφάσιστος στρίγκλος που δεν ακούει καμία άποψη εκτός της δικής του αναζητά υποχόνδριο νευρωτικό που δεν αντιλαμβάνεται ότι οι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν μόνο για να δημιουργούν μπερδεμένη, βαρετή, έως ανύπαρκτη επικοινωνία. Το μόνο σκληρό εδώ θα είναι οι καρδιές μας.

Ζυγός/Ζυγός: Ανήθικο άτομο που περνάει τη ζωή του στα εστιατόρια αναζητά εθισμένο στα ειδύλλια χωρίς αύριο με κατανόηση. Πρέπει να έχει δικό του καθρέφτη.

Ζυγός/Σκορπιός: Ματαιόδοξος υπερφίαλος με τάσεις αυτοκτονίας αναζητά σοβαρό σαν καρδιακό επεισόδιο αρχομανή για άκρως επικίνδυνη σχέση πίσω από το εργαστήρι τατουάζ.

Ζυγός/Τοξότης: Περιπλανώμενο ρεμάλι με εξαίσιο γούστο, άψογους τρόπους και κλίση στην επιτηδευμένη αγάπη αναζητά δραστήριο ρεμπεσκέ με άξεστους τρόπους, άσχετο στυλ και ροπή στο σεξ της ποσότητας αντί της ποιότητας για ψυχαγωγικό σεξ της μιας ώρας.

Ζυγός/Αιγόκερως: Εγωιστικό, κακομαθημένο βρομόπαιδο θα φτιαχτεί. θα στολιστεί και θα χορέψει τσιτσίδι για το σπόνσορα που είναι πρόθυμος να ξοδέψει συντηρητικό χρήμα και να μοιράσει φιλελεύθερα μπατσάκια.

Ζυγός/Υδροχόος: Ζωντανός και πνευματώδης συνομιλητής που ανασαίνει έρωτα, ακούει Barry Manilow και πιστεύει ότι οι εραστές θα έπρεπε να είναι ενωμένοι στους γοφούς αναζητάει ερημίτη που προτιμάει τους ήχους του διαστήματος, τα μαστορέματα στο υπόγειο και τις χωριστές διακοπές.

Ζυγός/Ιχθύες: Γοητευτικός ατομιστής που παίζει με άντρες και γυναίκες και αρνείται να αποδεχθεί τη δύσκολη πλευρά της ζωής αναζητά ανιδιοτελή που παρατηρεί την ανθρωπότητα σε κατάσταση μέθης για μια σύντομη αλλά επώδυνη διατριβή στη ματαιότητα.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Δίδυμοι Λέων Κριός, Υδροχόος.

Απλά φίλοι: Ζυγός, Τοξότης.

Ξέχνα το: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως.

Ποτέ δεν ξέρεις: Παρθένος, Ιχθύες.

 

Αξιαγάπητοι και Ακόλαστοι Ζυγοί

 

Matt Damon

Fran Drescher

Eminem

Charlton Heston

John Lennon

Jessica Rabbit

Tim Robbins

Susan Sarandon

Will Smith

Gwen Stefani

Sting

 

 roll.gif

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...