παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ -the best part

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

 Nastassja Kinski.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσω μια μονογαμική σχέση αν ο άλλος δεν μου επιτρέπει να βγαίνω με άλλα άτομα.

-Axl Rose (6 Φεβρουαρίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Αν ανησυχείς ότι ο ευφάνταστος, αντισυμβατικός και δημιουργικός Νεροκουβαλητής σου είναι ένας κλώνος του Dr Spock που θέλει μιαν ελεύθερη σχέση και αποφεύγει όλες τις ευθύνες, κάνεις λάθος. Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Αυτό που θέλει είναι ελευθερία μέσα σε κάποιο πλαίσιο.

Είναι το πιο εγκεφαλικό από τα ζώδια του Αέρα. Αντίθετα με τον Δίδυμο, που ασχολείται με την καθημερινή επικοινωνία και τον Ζυγό, που επικοινωνεί μέσα από τις προσωπικές σχέσεις, ο Υδροχόος νοιάζεται για την ανθρωπότητα. Το τηλέφωνό σου θα χτυπάει αλλόκοτες ώρες. Ο σύντροφός σου θα περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου βοηθώντας τους γείτονες να καλλιεργήσουν τον κήπο ή προσφέροντας εθελοντική εργασία στο συσσίτιο για τους άστεγους του Δήμου. Το σπίτι σας μπορεί να μοιάζει καταφύγιο αδέσποτων ζώων ή φίλων και συγγενών που έχουν κατασκηνώσει στο σαλόνι.

Θα έχει επίσης ένα σύντροφο που είναι γοητευτικός, συναρπαστικός και διαισθητικός. Και που μπορεί να καταλάβει την επιθυμία σου να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο εκτός πόλης με τους φίλους σου, χωρίς αυτόν. Συνήθως ο Υδροχόος δεν είναι ζηλιάρης, κτητικός ή κολλιτσίδα. Όλοι τους έχουν γεννηθεί με την ικανότητα να αγαπάνε και να καταλαβαίνουν τους άλλους. Κι εσένα. Λίγα είναι τα προβλήματα, θέματα, λεπτομέρειες και καταστάσεις για τα οποία δεν μπορείς να του μιλήσεις ανοιχτά, αρκεί να μπορείς να συζητήσεις ήρεμα και ειλικρινά με αυτό το ανεκτικό, αλτρουιστικό και ανθρώπινο ζώδιο.

Ο Υδροχόος φαίνεται απόμακρος αλλά έχει μεγάλη, καμιά φορά σόκιν, αίσθηση του χιούμορ και λατρεύει οτιδήποτε πέραν του συνηθισμένου. Οι εκπλήξεις τους φτιάχνουν. Ξεκινήστε για μια εκδρομή με το αυτοκίνητο αλλά άσε τον Υδροχόο να αποφασίσει τον προορισμό ανάλογα με το φλας που θα φάει εκείνη τη στιγμή.

Οι φήμες που τους θέλουν κάθε άλλο παρά ρομαντικούς είναι ψέμα. Η αλήθεια είναι ότι βαριούνται την πεζότητα και αυτό επεκτείνεται και στην ερωτική τους ζωή. Δωσʼ του μια πρόκληση. Σκέψου την πιο ακραία φαντασίωση. Και ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς.

Οι Υδροχόοι είναι αυθεντικοί, ενδιαφέροντες και από τα πιο συμπαθητικά άτομα του πλανήτη. Έχουν το χάρισμα να αντιλαμβάνονται πότε κάποιος χρειάζεται βοήθεια και να την προσφέρουν ευγενικά χωρίς απώτερο σκοπό. Με τον Υδροχόο, αυτό που βλέπεις αυτό παίρνεις. Και αυτό που παίρνεις είναι ένας σύντροφος που είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από βαρετός και μιαν αγάπη χωρίς νεύρα, μικρότητες και συναισθηματικές υπερβολές.

 

Μοιραίες Σχέσεις:

Υδροχόος/Κριός: Αντικομφορμιστής με αχαλίνωτη σεξουαλική φαντασία και ανοιχτό μυαλό αναζητά εξουσιαστή με μικροσκοπικό εγκέφαλο για σεξουαλική αλλά παράτολμη σχέση. Αν φερθείς σαν ενήλικας, μπορεί να γίνουμε αχτύπητο ντουέτο.

Υδροχόος/Ταύρος: Ξωτικό ελευθέρας πλοήγησης που κάνει σεξ για την πλάκα του και έχει φίλους που τηλεφωνούν μετά τα μεσάνυχτα αναζητά σύντροφο-βεντούζα που θεωρεί το σεξ σοβαρή υπόθεση και δεν δείχνει οίκτο σε κανένα, για να γίνουν το αποτυχημένο ζευγάρι του αιώνα. Μίνι σχέση.

Υδροχόος/Δίδυμοι: Ανθρώπινο δυναμό που λατρεύει τους αλλόκοτους σκοπούς και έχει ανεξάντλητη σεξουαλική φαντασία αναζητά ψυχή επί πολυελαίου κρεμάμενη με εξελιγμένο μυαλό και μηδενική ανοχή στη βαρεμάρα. Διασκέδαση για πάντα.

Υδροχόος/Καρκίνος: Αεράτο, κεφάτο άτομο με φιλοσοφική προσέγγιση του έρωτα αναζητά βουρκωμένο ειδικό στις καταστροφές και μαμάκια για να τον συγχύσει, να τον εξοργίσει και να τον μολύνει με μόνιμο πονοκέφαλο. Πιθανό σεξ της μιας βραδιάς, αν αντέξει ο ένας τον άλλον για τόσο πολύ.

Υδροχόος/Λέων: Ειδικός σεξολογίας με πρασινισμένα νύχια ποδιών, μαλλί από νύχτα τρόμου και ένα τζιν παντελόνι αναζητά ατίθασο ερωτολάγνο με έλεγκαντ γκαρνταρόμπα και καλοχτενισμένη χαίτη, για παρακμιακό σεξ και θανάσιμο επόμενο πρωί.

Υδροχόος/Παρθένος: Κεφάτος εκκεντρικός με το χαϊδευτικό «τρελόσκυλο», άποψη για κάθε μυστήριο του κόσμου και ζωή ελεύθερης πορείας αναζητά μυαλωμένο σπιτόγατο που προτιμά να διαβάζει για τη ζωή αντί να τη ζει, για έντονες διανοουμενίστικες συζητήσεις. Όχι σεξ, όχι αγάπη, καμία σχέση.

Υδροχόος/Ζυγός: Καλόκαρδο αλλά εντελώς τζαζεμένο άτομο που χρειάζεται ειλικρίνεια, χώρο να αναπνέει και σύντροφο που δεν ζηλεύει αναζητά απόλυτα εγωκεντρικό τρελάρα που χρειάζεται δηλώσεις λατρείας και αφοσίωσης για σύντομο ρομάντζο χωρίς νόημα. Θα μείνουν φίλοι.

Υδροχόος/Σκορπιός: Σέξι αλλά απόμακρος ονειροπόλος που αγαπάει την ανθρωπότητα, την ποικιλία και την ελευθερία αναζητά παρανοϊκό που πιστεύει ότι αγάπη είναι να βάζεις κοριούς στο τηλέφωνο, για ιδιόμορφη σχέση, ίσως και έρωτα. Θα χαμογελάς, κι ας σου είναι δύσκολο.

Υδροχόος/Τοξότης: Σεξουαλικός ερευνητής με μάστερ στις αλλόκοτες στάσεις και την ελευθερία εντός πλαισίου αναζητά γκρέμλιν της νύχτας που έχει πακετάρει και κατευθύνεται στο εργαστήριο για σεξ ανάμεσα στις λυχνίες Bunsen. Γέλιο, φιλία και αγάπη με διάρκεια αλλά χωρίς δεσμεύσεις.

Υδροχόος/Αιγόκερως: Ελεύθερο πνεύμα με την πόρτα ορθάνοιχτη στη ζωή, πεντακόσιους κολλητούς και ελεύθερη ροή συνείδησης (βλ. μονόλογος) στις συζητήσεις αναζητά διανοούμενο βλήμα χωρίς φίλους που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα εκτός από την εξουσία, για ένα ραντεβού που θα τελειώσει πριν δέσουν τις ζώνες τους.

Υδροχόος/Υδροχόος: Ειδικός σε θεωρίες συνωμοσίας, στη σωτηρία σπάνιων εντόμων και τη ζωή σε άλλους πλανήτες αναζητά επιστημονικό τύπο με πτυχίο στους σεξουαλικούς πειραματισμούς και στη συλλογή μυκητών, για να πετάξουν στον έβδομο ουρανό.

Υδροχόος/Ιχθύες: Σχεδιαστής αγρογλυφικών με κοινωνική συνείδηση και σεξουαλικές αναζητήσεις ψάχνει κοινωνικό οραματιστή σε κώμα και με την ικανότητα να κάνει σπαγκάτο ανάποδα, για σεξουαλικές παρεκτροπές και ανύπαρκτες πιθανότητες για σχέση.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Δίδυμοι, Τοξότης, Υδροχόος.

Απλά φίλοι: Κριός, Λέων,  Ζυγός. 

Ξέχνα το: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως.

Ποτέ δεν ξέρεις: Σκορπιός, Ιχθύες

 

Φιλικοί και επιθετικοί Υδροχόοι

 

Bobby Brown

Geena Davis

Ellen de Generes

Mia Farroe

Zsa Zsa Gabor

Yoko Ono

Lisa Marie Presley

Shakira

Justin Timberlake

Eddie Van Halen

 roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...