παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΟΞΟΤΗΣ - the best part

Τοξότης

22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

SOLAMENTE TU - PABLO ALBORAN 02843.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Αγαπώ τον Μίκι Μάους περισσότερο από οποιαδήποτε γυναίκα έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

-Walt Disney (5 Δεκεμβρίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Απότομοι; Μερικές φορές. Ανεξάρτητοι; Πάντα. Πάντως, δεν χρειάζεται να είσαι ελαφρών ηθών ή χοντρόπετση σαν ελέφαντας για να ζήσεις με έναν Τοξότη.

Πρέπει να είσαι αρκετά ανεξάρτητη, να έχεις θετική στάση για τη ζωή και να καταλαβαίνεις ότι οι Τοξότες είναι ένα από τα ζώδια που απεχθάνονται περισσότεροι τη ρουτίνα. Οι Δίδυμοι δεν την μπορούν γιατί βαριούνται εύκολα. Οι Τοξότες επειδή έχουν μια ατέλειωτη δίψα να γνωρίσουν την ποικιλομορφία της ζωής. Και μόλις μάθει, αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από το δάσκαλο και φιλόσοφο Δία, έχει ανάγκη να μοιραστεί τη γνώση του με άλλους. Δηλαδή εσένα.

Είτε πρόκειται για το γύρο του κόσμου είτε απλά παίζει τον Ταρζάν στο σαλόνι, ο Τοξότης σου διψάει για περιπέτεια. Κι επειδή χρειάζεται τακτικές αποδράσεις από το υπερπλήρες πρόγραμμά του, έχε έτοιμο ένα σακίδιο με τα απαραίτητα για εκείνα τα ταξιδάκια της τελευταίας στιγμής.

Αν σκέφτεσαι πώς θα καταφέρεις να τον κρατήσεις στον καναπέ αρκετά για να κουλουριαστείτε, δελέασέ τον με ένα ντοκιμαντέρ του Discovery Channel για αρχαίους πολιτισμούς, απόκρυφες τελετές ή ιστορίες αυτοδημιούργητων επιτυχημένων. Μη φοβάσαι. Οι Τοξότες δεν είναι εντελώς διανοούμενοι. Τους αρέσουν οι ταινίες δράσης και οι κωμικές σειρές εξίσου. Αλλά ο καλύτερος τρόπος να τον κρατήσεις ακίνητο για μια δυο ώρες είναι να του προσφέρεις ψυχαγωγία και εκπαίδευση ταυτόχρονα.

Οι Τοξότες είναι γεννημένοι με τεράστια σωματική και σεξουαλική αντοχή και χρειάζονται τακτική άσκηση εντός και εκτός κρεβατιού. Εφόσον γιʼ αυτόν η αίσθηση της περιπέτειας επεκτείνεται και στην κρεβατοκάμαρα, μπορείς να βασιστείς πάνω του ότι μετά χαράς θα πραγματοποιήσει τη σεξουαλική σου φαντασίωση. Ρίξε ένα σημείωμα στην τσάντα του το πρωί και ετοιμάσου να το γλεντήσεις το βράδυ.

Είναι ένα από τα ζώδια που δεν πέφτει για ύπνο θυμωμένο. Μπορεί να τσακωθείτε στο βραδινό και να ορμήσετε στο στρώμα προτού στεγνώσουν τα πιάτα. Το αίμα κυλάει καυτό στις φλέβες του Τοξότη και συνήθως οι καβγάδες λειτουργούν ως προκαταρκτικά.

Νέοι ή μεγαλύτεροι, οι Τοξότες υποφέρουν συχνά από πόνους στην πλάτη. Εκτός από τον προφανώς καταπονημένο σομιέ, και τα δύο φύλα σπάνια σκέφτονται ότι μπορεί να φταίει που αλλάζουν θέση συνεχώς στα έπιπλα ή που σηκώνουν βαριά αντικείμενα χωρίς βοήθεια. Αν του κάνεις μασάς με ζεσταμένα έλαια και μπόλικη φροντίδα και στοργή, θα διατηρήσεις τον Τοξότη σου ευλύγιστο και σε δράση.

Οι Τοξότες ερωτεύονται εξίσου έντονα με τα άλλα ζώδια. Η διαφορά είναι πως ούτε γίνονται κολλιτσίδα ούτε θέλουν να τους γίνεις. Όσο ανεξάρτητοι είναι, άλλο τόσο δίκαιοι είναι. Αντίθετα με τον Σκορπιό, που απαιτεί να κάθεσαι σπίτι ενώ αυτός είναι έξω κάνοντας το κέφι του ή τον Ταύρο που θέλει απλά να κάθεσαι σπίτι μαζί του, ο Τοξότης έχει μάθει το μυστικό: Το να μοιράζεσαι τη ζωή σου ενώ διατηρείς την ανεξαρτησία σου σε αυτό το πλαίσιο οδηγεί σε μια σχέση που είναι πάντα φρέσκια.

 

 

Μοιραίες Σχέσεις:

Τοξότης/Κριός: Ανεξάρτητος ονειροπόλος με μίλια για δωρεάν πτήσεις μιας ολόκληρης ζωής και πάθος για λογομαχίες σεξ και ροκ εν ρολ αναζητά αθεράπευτα ρομαντικό άτομο με πολλά νεύρα και φετίχ το σεξ σε αεροπλάνο, για μια ζωή ασταμάτητης αγάπης, τσακωμού, κουτουπώματος και γέλιου.

Τοξότης/Ταύρος: Πολυλογού, απελευθερωμένη μηχανή του σεξ χωρίς δεσμεύσεις στη ζωή και στους τραπεζικούς λογαριασμούς αναζητά λιγομίλητο κατσούφη που κάνει τα λεφτά μασούρι και δεν ανέχεται τον αυθορμητισμό, για ένα ραντεβού πιο βαρετό κι από επικήδειο.

Τοξότης/Δίδυμοι: Πολυλογάς που δεν χάνει πάρτι και του οποίου η αίσθηση της περιπέτειας περιορίζεται στο σεξ κάτω από τη λάμπα του δρόμου αναζητά θεληματικό φαφλατά για οκτώ ή εννιά γρήγορα και ένα σύντομο αντίο. Θα μείνουμε για πάντα φίλοι.

Τοξότης/Καρκίνος: Σχεσοφοβικός με τρέλα για ταξίδια, γνωστός για το σαγηνευτικό χαμόγελο και τα ωμά σχόλιά του αναζητά έγκλειστο στο καβούκι του με χρόνια κάψα για να τον εξοργίσει, να τον σκουντήσει και να τον γκρεμίσει από αυτό το συναισθηματικό σκοινί.

Τοξότης/Λέων: Ενθουσιώδης, ευχάριστος και απίστευτα περιπετειώδεις αισιόδοξος αναζητά καλοφτιαγμένο και λαμπερό τρελάρα για να συμπρωταγωνιστήσουν σε αληθινή ερωτική υπερπαραγωγή που θα σπάει ταμεία.

Τοξότης/Παρθένος: Γεννημένος τζογαδόρος της ζωής που αγοράζει εσώρουχα αντί να τα πλένει και πιστεύει στη Θεωρία του Χάους και σε αμπελοφιλοσοφίες που δεν οδηγούν πουθενά απολύτως αναζητά σοβαρό, τυπικότατο μανιακό με την καθαριότητα και με έλκος από φριχτό σεξ της μισής βραδιάς. Μπορεί να τελειώσει πριν βγάλεις τις κάλτσες σου.

Τοξότης/Ζυγός: Σαλταρισμένος με ακόρεστη όρεξη για περιπλανήσεις σεξουαλικού επιπέδου αναζητά όμορφο ονειροπόλο με καθρέφτη στο ταβάνι, αχαλίνωτη φαντασία και μακρύ λουρί. Αυτή μπορεί να είναι η αρχή μιας μόνιμης σχέσης.

Τοξότης/Σκορπιός: Ανέμελος αλητάκος, φιλικός σαν κουτάβι και συνήθως πρόσχαρος αναζητά ανατριχιαστικό ανδρείκελο με ψυχρή όψη και σκληρή συμπεριφορά για φριχτό αλλά καυτό σεξ της μιας βραδιάς. Μη μου τηλεφωνήσεις και δεν θα σου τηλεφωνήσω ούτε εγώ.

Τοξότης/Τοξότης:.

Τοξότης/ Αιγόκερως: Καραγκιόζης που πηδάει στο κρεβάτι περιφρονώντας συμβατικότητες, ευπρέπειες και τι θα πουν οι γείτονες αναζητούν οι γείτονες αναζητά συντηρητικό εργασιομανή που θεωρεί ότι το γέλιο είναι η καταστροφή μιας σοβαρής συζήτησης ενώ το γέλιο στο κρεβάτι ιεροσυλία, για μια περιπέτεια για δυνατά νεύρα. Άγριες διαφωνίες, τεράστιος αναστεναγμός ανακούφισης όταν τελειώσει.

Τοξότης/Υδροχόος: Full time κωμικός και part time φιλόσοφος που γοητεύεται από το μυαλό, την ποικιλία και την προθυμία αναζητά κεφάτο ούφο με ερωτική φαντασία πέρα από τα όρια του διαστήματος, για μια ζωή με εξερευνήσεις, αγάπη, φιλία και απλά πολύ γέλιο.

Τοξότης/Ιχθύες: Χαριτωμένος κατεργάρης που έχει επιδερμική σχέση με τους όρους μονογαμία και για πάντα, αναζητά μόνιμο θύμα λανθασμένων ερωτικών επιλογών που θεωρεί τις σχέσεις ζητήματα ζωής και θανάτου. Καυτό, παράδοξο και καταδικασμένο από το πρώτο «γεια».

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Κριός, Λέων, Τοξότης, Ζυγός, Υδροχόος.  

Απλά φίλοι: Δίδυμοι

Ξέχνα το: Καρκίνος, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύες.

Ποτέ δεν ξέρεις: Σκορπιός.

 

Ανόητοι και Έξυπνοι Τοξότες

Woody Allen

Benjamin Bratt

Don Johnson

Lucy Liu

Anna Nicole Smith

Britney Spears

Kiefer Sutherland             

Tina Turner

  roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...