παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕΡΟΣ Β

Τοξότης

22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

sagittarius-rising-2.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Αγαπώ τον Κίκι Μάους περισσότερο από οποιαδήποτε γυναίκα έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

-Walt Disney (5 Δεκεμβρίου)

 

Πώς να τους ρίξεις

 

Η σχέση με έναν Τοξότη είναι σαν να αγαπάς τον καλύτερό σου φίλο, κάτι που είναι υπέροχο για να μοιράζεσαι τις περιπέτειες, τη διασκέδαση και πολλές καθημερινές δραστηριότητες. Όχι για ερωτική σχέση.

Οι Τοξότες δεν είναι για αδύναμες καρδιές. Δεν νιώθουν ντροπή ή τύψεις και δείχνουν ελάχιστο έλεος στις σχέσεις. Ούτε εσύ πρέπει να δείξεις. Τους αρέσουν οι άμεσες προσεγγίσεις, πχ. να σου χουφτώνει τον πισινό ενώ χορεύετε και να σου ψιθυρίζει προστυχόλογα. Και τους αρέσει το σεξ χωρίς περιστροφές, όποτε κι όπου ναʼ ναι. Η φωτιά του Τοξότη είναι ζωηρή, ζεστή και ακλόνητη. Όμως είναι ανεξάντλητη και όλοι είναι καλοδεχούμενοι γύρω της.

 Ένας Τοξότης πιστεύει πως, αν τον θέλεις – ή το αντίθετο- γιατί να το κρύβετε; Αν είσαι υπερ-ντροπαλός Καρκίνος ή έλα-να-με-πάρεις Σκορπιός, κινδυνεύεις να καταλήξεις μόνη στη γωνία την ώρα που ο Τοξότης που έβαλες στο μάτι τρέχει πίσω από την Υδροχόο που μιλάει για τις τελευταίες ιδέες σχετικά με τη διάσωση των φαλαινών.

Για να τραβήξεις την προσοχή του, πρέπει να μπορείς να γυρνάς τη συζήτηση σε διάφορα θέματα. Αν καταφέρεις να ακούγεσαι σαν να καταλαβαίνεις τι λες, κερδίζεις έξτρα πόντους. Επίσης, πρέπει να δείχνεις πολυάσχολη, σούπερ πολυάσχολη ή ακόμη ασφυκτικά κλεισμένη με ραντεβού, μίτινγκ και διαλέξεις περί φιλοσοφίας, θρησκευμάτων, κρυφών πολιτισμών ή θεμάτων περιβάλλοντος. Προσοχή στα απροκάλυπτα ψέματα, όμως, γιατί οι Τοξότες είναι περιβόητοι για την καυστική ειλικρίνειά τους. Αν θέλει να συζητήσετε για το τελετουργικό ζευγαρώματος των Πυγμαίων, πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζεις ποιοι είναι οι Πυγμαίοι. Απλώς κάνε μερικά ζουμερά σχόλια και μετά κάτσε αναπαυτικά και άκου τον. Όπως και το απέναντί του ζώδιο, οι Δίδυμοι, ο Τοξότης ζει για να επεξηγεί και να ενημερώνει. Το τι θα κάνεις με το σωρό πληροφοριών που σου ξερνάει, είναι στο χέρι σου. Το θέμα είναι να δείχνεις προσηλωμένη, να χαμογελάς πολύ και να γελάς όταν γελάει κι αυτός, δηλαδή κάθε πέντε δευτερόλεπτα, και θα αιχμαλωτίσεις το ενδιαφέρον του για αρκετή ώρα, μέχρι να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Πήγαινε κατευθείαν στο ψητό. Ο Τοξότης ερεθίζεται με τις επαφές με αγνώστους και αντίθετα με τους περισσότερους από μας, που θέλουμε να έχουν προηγηθεί ένα δύο δείπνα πριν βγάλουμε τα ρούχα μας, οι Κένταυροι θεωρούν πως το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος να σπάσεις τον πάγο. Αυτόν επιτρέπεται να τον καλέσεις να βγείτε πέντε λεπτά αφού γνωριστείτε, όπως και να το κάνετε στο αυτοκίνητο έξω από το μπαρ πριν καν ανταλλάξετε ονόματα. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί για την καρδιά του Τοξότη. Όπως και το γέλιο, τα συχνά ταξίδια, οι μεταμεσονύχτιες συζητήσεις και οι τακτικές συναντήσεις με φίλους και οικογένεια.

Οι Τοξότες λατρεύουν την ύπαιθρο και οι περισσότεροι είναι το ίδιο ευτυχισμένοι είτε κοιμούνται στην παραλία χωρίς σκηνή είτε σε ξενοδοχείο. Ακόμη κι αν του πιάσεις κουβέντα για εκείνη την εβδομάδα που έκανες κάμπινγκ, θα του τραβήξεις την προσοχή. Αν δεν μπορείς την άμμο και τα ζωύφια του δάσους, ο Τοξότης σου θα χαρεί το ίδιο με πρωινές πεζοπορίες και βραδινά μουλιάσματα στο spa του ξενοδοχείου.

Οι περισσότεροι θα χρειαστεί να προσέξουν πολύ το βάρος τους σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Ο επεκτατικός Δίας, κυβερνήτης του Τοξότη, διευρύνει την όρεξή του για τα πάντα ακόμη και για γουρουνιές.

Το να οδηγήσεις έναν Τοξότη στο κρεβάτι δεν είναι πρόκληση. Για τον Τοξότη το κρεβάτι είναι μάλλον το χειρότερο μέρος για σεξ. Σεξ στην κουζίνα, στη σκάλα της πολυκατοικίας, στο γραφείο, στο γρασίδι του κήπου ή στο δάσος κάτω απʼ τα αστέρια, είναι μόνο μερικά μέρη για να σκανδαλίσεις τον Κένταυρό σου. Μην ασχοληθείς με αρώματα, κεριά, σατέν σεντόνια ή σέξι εσώρουχα. Ο Τοξότης είναι αυτόματης ανάφλεξης. Εφόσον μπορείς να σκέφτεσαι καινούρια μέρη, να συζητάς χιλιάδες θέματα και να τρέχεις, έχεις σοβαρές πιθανότητες ο Τοξότης σου να συνεχίσει μαζί σου. Πάντως, οποιαδήποτε μακροχρόνια σχέση με τους βασιλιάδες της περιπλάνησης είναι μεγάλο στοίχημα.

 

roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...