παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕΡΟΣ Β

Καρκίνος

21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου.

cancer-rising.jpg 

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Νομίζω ότι σε έλκουν άτομα που επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους σου για τον εαυτό σου.

-Richard  Lewis (29 Ιουνίου)

 

Πώς να τους ρίξεις

 

Ο Καρκίνος θέλει αυτό που δεν μπορεί να έχει. Καμία σχέση με τη δίψα για κυνήγι  και την ηδονή της κατάκτησης ενός Κριού. Τα Καβούρια χώνονται μπροστά, πίσω και πλαγίως προσπαθώντας να σε πετύχουν στη γωνία, να σε στριμώξουν και να σε αγαπήσουν μέχρι να παραδοθείς, περίπτωση στην οποία είναι επίσης πολύ πιθανό να χαθούν για πάντα. Για να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός Καρκίνου, να είσαι φιλική αλλά απόμακρη. Να είσαι απρόβλεπτη. Ακόμη κι αν λέει ότι αντιπαθεί το απρόβλεπτο, μέσα του λατρεύει αυτό το χαρακτηριστικό σου, επειδή ο ίδιος είναι τόσο, μα τόσο προβλέψιμος. Θέλει ό,τι δεν μπορεί να έχει. Στην αστρολογία, Καρκίνος και κυκλοθυμία είναι συνώνυμα. Μην το ξεχνάς ποτέ.  Η ηλικία δεν τους γλυκαίνει. Η λογική τους ταράζει. Η ψυχοθεραπεία ίσως σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις.

Αν ερωτεύεσαι έναν Καρκίνο, βρες προδέρμ, ένα κουβερτάκι, τρία κουτιά σοκολατάκια κι ένα κουτί χαρτομάντιλα. Θα χρειαστείς όλα αυτά, συν το ψυχικός σθένος των προγόνων μας όταν πάλευαν στους αγριότοπους για να τα βγάλεις πέρα με το πιο ευαίσθητο ζώδιο στην οικουμένη.

Οι Καρκίνοι διψάνε για ασφάλεια. Για να τον κάνεις να χαλαρώσει τη γραβάτα του ή να βγάλει τα παπούτσια της πρέπει να το παίξεις σπιτόγατα/ος. Μίλησε για μια αγαπημένη σου παιδική ανάμνηση ή για το ταλέντο της μαμάς σου να ταϊζει είκοσι στόματα με μια φραντζόλα κι ένα ψάρι. Σε αντάλλαγμα, το Καβούρι θα συμπληρώσει κάτι για κάποιο αγαπημένο του κατοικίδιο, οπότε αρχίζεις να χτυπιέσαι για το πόσο λατρεύεις τα παιδιά και τα ζωάκια. Μίλησε για τη θάλασσα, το φεγγάρι, την αγαπημένη σου αισθηματική κομεντί ή φαγητό. Οι Καρκίνοι τρομάζουν εύκολα, γιʼ αυτό μην επιχειρήσεις ποτέ να ανοίξεις συζήτηση για τις τελευταίες δολοφονίες ή τις ασθένειες που εξαπλώνονται.

Η ανάγκη ασφάλειας και σιγουριάς περνάει και στην κρεβατοκάμαρα. Οι Καρκίνοι είναι εθισμένοι στο ρομάντζο και αρσενικά ή θηλυκά. όλοι προτιμούν τη διέγερση που κλιμακώνεται με αργό ρυθμό παρά ένα παθιασμένο γρήγορο. Μουσική, κεριά, κλειδωμένες πόρτες και κλειστά τηλέφωνα αποδεικνύουν στο Καβούρι σου ότι έχει όλη την προσοχή σου. Αγκαλίτσες και προκαταρκτικά διαρκείας, απαραίτητα.

Αυτό το ζώδιο σπάνια το κάνει στο πρώτο ραντεβού ή χωρίς να υπάρχουν κάποια αισθήματα. Αν τον θέλεις, δείξε υπομονή και παράλληλα κάνε τον να πιστέψει ότι το μόνο που θες από τη ζωή σου είναι ένας φράχτης γύρω από τον κήπο, μια διπλή κλειδαριά ασφαλείας και μια γερασμένη γάτα. Όταν ο Καρκίνος σου σε καλέσει σπίτι του για φαγητό, νοίκιασε μια ρομαντική κομεντί ή ένα αισθηματικό με ευτυχισμένο τέλος και κουλουριάσουν μαζί του στον καναπέ μετά το δείπνο. Εκθείασε το φαγητό που έφτιαξε. Εκθείασε τη μητέρα σου ή τη δική του (ξανά). Μετά την ταινία, δείξε απρόθυμη να φύγεις. Αν σου δώσει ένα σήμα, όπως να σου προσφέρει καφέ, ζεστή σοκολάτα ή ένα τελευταίο ποτήρι κρασί, ρώτα τον οτιδήποτε για κάποιο από τα αμέτρητα κάδρα που θα έχει στον τοίχο. Συνέχισε το προφορικό παιχνίδι. Έχε υπομονή.

Όταν επιτέλους σου απευθύνει ένα ολόλαμπρο ή λιγωμένο χαμόγελο και σε καρφώσει με βλέμμα ξαναμμένου εφήβου, θα ξέρεις ότι ο Καρκίνος σου είναι έτοιμος να οδηγηθεί μαλακά στην κρεβατοκάμαρα. Όσο αναμμένη κι αν είσαι, αν θέλεις μόνιμη σχέση μην κάνεις τίποτα. Οι Καρκίνοι φοβούνται ότι τους χρησιμοποιούν, οπότε αν δείξεις λίγο ντροπαλή και διστακτική μπορεί να σου ζητήσει να μείνεις. Αν όχι, μην ανησυχείς. Πες καληνύχτα. Μην ξεχάσεις να εκθειάσεις τον καφέ ή το κρασί καθώς φεύγεις.

Ετοιμάσου για «έγκλημα» στο αμέσως επόμενο ραντεβού. Η ερωτογενής ζώνη των Καρκίνων είναι το στήθος. Οπότε, ή αποκάλυψε λίγο από το μπούστο σου ή κάρφωσε τα μάτια σου στο δικό του. Όταν βρεθείς στην αγκαλιά του οδήγησε αργά το χέρι σου προς τις θηλές του. Αυτό το ζώδιο θέλει δουλειά για να ερεθιστεί, αλλά όταν βρεθείς από κάτω του, πιθανώς να σου πετάξει και…

Οι Καρκίνοι είναι παρορμητικά ζώδια και παρορμητικό σημαίνει αφεντικό. Αρσενικά ή θηλυκά, όλα τα Καβούρια, όσο ντροπαλά, εσωστρεφή ή φοβισμένα κι αν φαίνονται, μέσα τους κρύβουν το ένστικτο του εξουσιαστή. Αν τον καταφέρεις να το διοχετεύσει στις σεξουαλικές σας επαφές, θα αποφύγεις πολλούς από τους ψυχολογικούς εκβιασμούς που ασκεί εκτός κρεβατοκάμαρας.

Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν τον επίλογο όσο και τα προκαταρκτικά. Επειδή θα πεινάει, θα φτιάξει κάτι να τσιμπολογήσετε ενώ θα χουζουρεύετε συζητώντας στο κρεβάτι. Και η κουβέντα θα πάει σίγουρα στον έρωτα και στα σχέδια για το μέλλον. Αν δεν είσαι έτοιμη να παίξεις το «φαντάσου πόσο όμορφα θα είναι τα παιδιά μας» ή να πηγαίνεις για κυριακάτικο τραπέζι στο σπίτι της Μαμάς, τουλάχιστον υποκρίσου ότι ενδιαφέρεσαι όσο έχεις αυτό το υπερευαίσθητο πλάσμα κάτω από τα σεντόνια.

Έξω από το κρεβάτι, οι Καρκίνοι είναι οι πρωταθλητές της αυταπάτης. Αν το Καβούρι σου έχει την ψευδαίσθηση του ευτυχισμένου σπιτικού στο μυαλό του, μπορεί να είσαι ο πιο βρομερός παλιάνθρωπος του κόσμου και αυτός απλά να παραβλέπει όλα τα σημάδια, ενδείξεις, ακόμη και περίεργες μυρωδιές στα κιλοτάκια σου. Ακόμη κι αν αναγκαστεί να ενημερωθεί για ορισμένα προβλήματα στον Παράδεισο, σπάνια θα φύγει. Αλλά βαλʼτο στο μυαλό σου, οι Καρκίνοι δεν συγχωρούν –μπορεί να τα ξαναβρείτε, αλλά θα εύχεσαι να είχατε χωρίσει. Για να σε τιμωρήσει, θα σου αρνείται το σεξ. Μια παγερή πλάτη μέσα στη νύχτα δεν είναι όμορφο θέαμα. Και αυτά τα άτομα μπορούν να κάτσουν με γυρισμένη την πλάτη πολύ καιρό. Αν πιστεύεις ότι έχεις αρκετή δύναμη για να αντέξεις, ετοιμάσου για μια βαθύτατα σαπουνοπερική σχέση.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...