παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕΡΟΣ Γ

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου

scorpio-rising.jpg 

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Ότι ήθελα να κάνω ποτέ μου το έκανα. Με όποιον ήθελα να πάω μαζί του πήγα.

-Calvin Klein ( 19 Νοεμβρίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Το να αγαπάς έναν Σκορπιό δεν είναι πια και άθλος του Ηρακλή. Απαιτεί έναν άνθρωπο με μεγάλη κατανόηση. Είναι μια πρόκληση. Αλλά το ίδιο είναι οτιδήποτε αξίζει να έχεις και η αγάπη και η αφοσίωση του Σκορπιού σίγουρα αξίζουν. Ο Δίδυμος έχει κίνητρο. Ο Ταύρος είναι συνετός. Ο Κριός έχει πάθος. Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος. Ο Σκορπιός έχει όλα αυτά, συν μια εσωτερική δύναμη που θα σας – αυτόν και σένα –βγάλει καθαρούς από οποιαδήποτε κρίση, αναστάτωση ή ταραχή σας φέρει η ζωή. Κανείς δεν είναι πιο πιστός σε φίλο ή αγαπημένο.

Το μυστήριο του Σκορπιού –το έντονο διαπεραστικό βλέμμα, η εσκεμμένη συμπεριφορά και η ικανότητα να χειρίζεται οποιαδήποτε κρίση με μιαν ήρεμη επιδεξιότητα – είναι η εξωτερική αντανάκλαση της εσωτερικής δύναμης να νιώθει. Ένα βαθύ πηγάδι μπορεί να δροσίζει και να σώσει ζωές ή να έχει στάσιμο μολυσμένο νερό που δηλητηριάζει. Τα πηγάδια συσσωρεύουν οτιδήποτε πέσει μέσα, από κέρματα με ευχές μέχρι φονικά όπλα. Οι Σκορπιοί συσσωρεύουν τα αισθήματα με τον ίδιο τρόπο. Κι επειδή είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού, ουσιαστικά δεν καθαρίζουν ποτέ την ψυχή τους – δεν ξεχνάνε, δεν συγχωρούν αληθινά και δεν σταματάνε να ασχολούνται.

Οι Σκορπιοί πρέπει να νιώθουν ότι έχουν το πάνω χέρι. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις σε λογικά πλαίσια (δεν γίνονται και χαλί να τους πατήσεις όπως οι Ιχθύες) για όσο ο Σκορπιός σου θα πιστεύει ότι είναι παντοδύναμος σαν τον Μάγο του Οζ.

Μερικές φάσεις της ζωής με τον Σκορπιό θα σου φαίνονται τρομερά άδικες. Θα έχει μυστικά, κλειδωμένα ντουλάπια, απαγορευμένες για σένα περιοχές, χρόνο με τον εαυτό του. Θα πρέπει να ξεγυμνώνεις την ψυχή σου και να ζητάς άδεια για να βγεις με τους φίλους σου. Μπορεί να απομονωθεί, να γρυλίζει από οργή, να αρνείται να φάει ή να επιστρέψει σπίτι με καινούριο αυτοκίνητο, ή να φας μόνη σου και να χαμογελάς παρʼ όλο που δεν είχες δικαίωμα λόγου για το κοινό σας αυτοκίνητο.

Κάποιες άλλες φάσεις της ζωής σου με τον Σκορπιό θα είναι περισσότερο από υπέροχες. Θα σε προστατεύει, θα σου στέκεται και θα μοιράζεται κάθε λύπη και χαρά μαζί σου. Το σπίτι σας θα είναι καθαρό, άνετο και αυστηρά ιδιωτικό. Η ερωτική σας ζωή θα  είναι έντονη, παθιασμένη και πλούσια. Είναι διορατικός και πολυμήχανος και μπορείς να βασιστείς πάνω του για να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές και να φτάσεις στην επιτυχία μέσα από τις πιο κατάλληλες. Όλοι οι Σκορπιοί μαγεύονται από το άγνωστο και έχουν μια ακόρεστη περιέργεια για την ανθρώπινη συμπεριφορά. Βιβλία, ταινίες ή διαλέξεις για αρχαίους πολιτισμούς τον γοητεύουν –όπως και το σέξι, αισθησιακό ντύσιμο και τα μεταξωτά ή σατέν σεντόνια στο κρεβάτι. Ιδανικά, ο Σκορπιός πρέπει να ζει κοντά σε νερό. Το νερό ανανεώνει και αναζωογονεί όλα τα ζώδια του Νερού αλλά ο Σκορπιός χρειάζεται να βλέπει, να μυρίζει, να νιώθει φρέσκο, καθαρό τρεχούμενο νερό σε τακτά διαστήματα. Τον βοηθάει να ξεπλύνει λίγο από το κατακάθι σε αυτό το απύθμενο πηγάδι συσσωρευμένων αισθημάτων. Αν ζείτε σε ορεινή περιοχή, προσπάθησε να τον πηγαίνεις στην κοντινότερη ακτή, λίμνη ή ποτάμι αρκετές φορές το χρόνο.

Πρέπει να είσαι δυνατός/ή και να σου κόβει, ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος για να μπορέσεις να αγαπάς έναν Σκορπιό σε μόνιμη βάση. Αν αντέχεις, θα αγαπηθείς με εκείνο το πάθος που διαβάζεις στα μυθιστορήματα –αυτό που δεν σβήνει με το χρόνο.

 

Μοιραίες Σχέσεις:

Σκορπιός/Κριός: Ανυπόφορος γεροπαράξενος που ζει μόνο για το σεξ αναζητά ερεθισμένο ηδονιστή με κλίση στους μαραθώνιους σεξ και τα παιχνίδια εξουσίας, για πρωτόγονο, παθιασμένο και εξαιρετικά σύντομο ειδύλλιο.

Σκορπιός/Ταύρος: Ήσυχο αλλά φονικά εκδικητικό και εξουσιαστικό τέρας αναζητά επικριτικό και καχύποπτο αντιρρησία για μια σχέση -τιτανομαχία.

Σκορπιός/Δίδυμοι: Σέξι αλλά καταστροφικό τζάνκι του κρεβατιού με αποπνικτικό στυλάκι αναζητά καυστικό ειδήμονα στις σχέσεις για αισθησιακό σεξ και ενδιαφέρουσα αλλά παράνομη σχέση.

Σκορπιός/Καρκίνος: Μυστικοπαθής κακιασμένος σε μόνιμο τριπάκι εξουσίας αναζητά ανασφαλή ερημίτη για αμοιβαία θυματοποίηση, εγκεφαλικά παιχνίδια και μια ζωή από κρίση σε κρίση. Και η μιζέρια θέλει την παρεούλα της. Πρόθυμος να μοιραστεί τα έξοδα θεραπείας.

Σκορπιός/Λέων: Ευέξαπτος κακομοίρης που προτιμά σκοτεινά μέρη, μυστικά ραντεβού και ελάχιστο κόσμο αναζητά σβούρα που ζει για τα μεγάλα φώτα και ένα κοινό, για μια τρομερή μάχη ισχύος. Αν ζήσουμε μέχρι το πρωί κερνάω πρωινό.

Σκορπιός/Παρθένος: Γκρινιάρης και ευέξαπτος γρουσούζης, ειδικός στο να ελέγχει τον κόσμο, αναζητά επικριτικό κι ευέξαπτο υποχόνδριο για αμοιβαίο προφορικό μαστίγωμα και εκπληκτικά ταιριαστό σεξ.

Σκορπιός/Ζυγός: Καυτός σαν τον πάγο εγκληματίας του σεξ με μεγάλη θηλιά και καταζητούμενος σε πολλές κρεβατοκάμαρες αναζητά παρέα για να κρεμαστούν μαζί –για καμιά ωρίτσα.

Σκορπιός/Σκορπιός: Ειδικός στο χορό των συναισθημάτων, με έξι πρώην και μαστίγιο αναζητά μελαγχολικό αγριάνθρωπο με συνδρομή ισόβια στο κανάλι των πορνό, για παιχνίδια και γλέντι όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Στα κεντριά μας!

Σκορπιός/Τοξότης: Καχύποπτος πεσιμιστής που τα έχει μονίμως μαζεμένα αναζητά πρόσχαρο οπτιμιστή που πιστεύει ότι μια ελεύθερη σχέση θα έπρεπε να είναι η διέξοδος. Ενδιαφέρουσες μεταμεσονύκτιες συζητήσεις. Αισθησιακό –αλλά σύντομης διάρκειας –ερωτικό πάθος.

Σκορπιός/ Αιγόκερως: Βαρύς και κακιασμένος γόης, με τον σεξουαλικό του θερμοστάτη κολλημένο στο γκριλ αναζητά σοβαρό και μετρημένο άτομο ειδικευμένο στο να βγάζει λεφτά, για σεξ μέχρι τελικής κόπωσης και σχέση απίστευτης διάρκειας.

Σκορπιός/Υδροχόος: Σαρκαστικός μέχρι χασμουρητού με χρυσό μετάλλιο στην τρομακτική συμπεριφορά αναζητά κλινική περίπτωση ατόμου πολύ απασχολημένου με τον εαυτό του για να πανικοβληθεί. Κίνκι σεξ, αναπάντεχη φιλία, μπορεί να περάσουν όμορφα.

Σκορπιός/Ιχθύες: Αδίστακτος αλλά παρεξηγημένος καταθλιπτικός με την επιθυμία να υποδουλώνει και να καταβροχθίζει αναζητά αφελή –αλλά ρομαντικό –μυστικιστή με συναισθηματική μαύρη τρύπα και τις δικές του αλυσίδες. Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Καρκίνος, Αιγόκερως, Ιχθύες

Απλά φίλοι: Παρθένος, Σκορπιός, Τοξότης

Ξέχνα το: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Ζυγός, Λέων

Ποτέ δεν ξέρεις: Υδροχόος

 

Αισθησιακοί και Χολωμένοι Σκορπιοί

Charles Bronson

Richard Burton

Prince Charles

Sean “P. Diddy” Combs

Hillary Rodham Clinton

Leonardo DiCaprio

Julia Roberts

Grace Slick

Henry Winkler

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...