παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος

23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

1sun-in-virgo.jpg

Μην κάνεις τίποτα μέχρι να σου πω.

 

Στοιχείο: Γη. Όταν κρύβεις σωρούς συμβολική βρόμας κάτω από μια σειρά συναισθηματικών κουρελούδων χρειάζεσαι μια πραγματικά μεγάλη ηλεκτρική σκούπα.

Ποιότητα: Μεταβλητό. Ξέρει να το κουνάει.

 Σύμβολο: Η Παρθένος, εξωτερικά. Η βασίλισσα της διαστροφής, εσωτερικά. Δεν είναι μυστικό. Είναι;

Κυβερνήτης: Ερμής, ο θεός της ψιλοκουβεντούλας και του ελαφρού κουτσομπολιού.

Ερωτικό είδωλο: Mary Poppins.

Ερωτικό στυλ: Μουρμούρα.

Αγαπημένη ατάκα στο φλερτ: «Με συγχωρείτε, αλλά έχετε μια τριχούλα στο πέτο σας»

Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Τσιμπάμε κάτι υγιεινό και μετά πάμε στο σούπερ μάρκετ να μελετήσουμε το τμήμα απορρυπαντικών. Ο καλός μου με βοηθάει να δοκιμάσουμε το καινούριο μικροβιοκτόνο στο πάτωμα της κουζίνας πριν πούμε καληνύχτα με μια χειραψία.

Ερωτογενής ζώνη: Στομάχι. Γαργάλα, γλείψε, δώσε απαλά χαστουκάκια σʼ αυτήν την κοιλίτσα της Παρθένου και μπορεί να βρεθείς μπρούμυτα.

Σεξουαλικό βίτσιο: Σε διευθύνει κατά τη διάρκεια, σε βαθμολογεί μετά.

 

Φλερτάροντας το ζώδιο

Ο κεραυνοβόλος έρωτας ήταν η καλύτερη εκδίκηση που μπορούσε να πάρει η ζωή από έναν ανόητο ισχυρογνώμονα.

- Charles Boyer (28 Αυγούστου)

 

Αν ενδιαφέρεσαι για πλήρη παράδοση, ανεξέλεγκτες παρορμήσεις ή ακόμη κι ένα «σʼ αγαπώ» μια στο τόσο, βρες ένα ζώδιο της Φωτιάς, γιατί η Παρθένος είναι τόσο τυπική στον έρωτα όσο είναι στο γραφείο. Στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας θα βρεις αναρτημένο το σεξουαλικό πρόγραμμα ακριβώς δίπλα στη λίστα με τις βιταμίνες. Ταξινομεί τις ντουλάπες ανά χρώμα και τα ρούχα με τις μέρες της εβδομάδας. Ένας σχεδιαστής μόδας με αυτό το ζώδιο θα μπορούσε να εφεύρει τα κιλοτάκια «από Δευτέρα έως Κυριακή», για παράδειγμα.

Η Παρθένος είναι το μόνο ζώδιο που έχει ως σύμβολο μια γυναίκα. Αυτό προσδίδει μια θηλυκή ποιότητα και στα δύο φύλα – της ξινής γεροντοκόρης. Οι Παρθένοι είναι οι πρωταθλητές της μουρμούρας. Ό,τι κι αν πεις ή κάνεις, θα το σχολιάσουν, συνήθως για να σε κατακρίνουν ή να σε διορθώσουν. Και όσο και να ουρλιάζεις ότι μετά από μήνες, χρόνια ή μιαν ολόκληρη ζωή δεν έχεις καταφέρει να πεις τη γνώμη σου χωρίς να σου επιτεθεί, η Παρθένος δεν πρόκειται να αλλάξει. Ποτέ. Είναι αδύνατο για μια Παρθένο ή για κάποιον με έναν προσωπικό πλανήτη σε αυτό το ζώδιο να μη σχολιάσει. Είναι καθήκον.

 Ανάγκασε μια Παρθένο να πνίξει την άποψη, την κριτική ή μια επίπληξη και θα σκάσει. Ο Ερμής κυβερνάει την Παρθένο, όπως τους Διδύμους. Για να πάρεις μια ιδέα του χαρακτήρα της, σκέψου τον γρηγορότερο πλανήτη στο σύμπαν που είναι συνηθισμένος να τρέχει από δω και από κει επικοινωνώντας, συζητώντας και κουτσομπολεύοντας, παγιδευμένο στη συμπαγή ενέργεια της Παρθένου. Ο Ερμής γίνεται πολύ ευέξαπτος όταν βρίσκεται θαμμένος μέχρι τα γόνατα μέσα στη Γη. Το μοτεράκι του χαλάει και αντί για ευχάριστη και απολαυστική κουβεντούλα το γυρνάει σε κριτική για όλους και τα πάντα.

 Ακόμη και ο πιο πληκτικός Παρθένος μοιάζει σαν να περιβάλλεται με την αίσθηση ενός βουητού, σαν να είναι έτοιμος να εκραγεί. Είναι η τούρμπο σεξουαλική ενέργεια του Ερμή που ασφυκτιά μέσα του. Αν μπορέσεις να βοηθήσεις τον Παρθένο σου να απελευθερώσει αυτήν τη δύναμη θα εκπλαγείς τόσο όσο εάν ξεκολλούσες έναν Αιγόκερω από τον κουμπαρά του.

Ο άρχοντας των μπλουζ B.B.King έχει δεκαπέντε παιδιά από δεκαπέντε διαφορετικές γυναίκες και κανένα από τη σύζυγό του. Στην αυτοβιογραφία του Blues All Around Me αναφέρει ότι η αγάπη του για τις γυναίκες ξεπερνιέται μόνο από την αγάπη του για τη μουσική. Ζει για να μιλάει, να αγαπάει και να σκέφτεται τις γυναίκες. «Θέλω έναν μαλακό ώμο, μια τρυφερή αγκαλιά» γράφει. «Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες της απόκτησης παιδιών».

Οι μέσοι Παρθένοι δεν κάνουν πράγματα της στιγμής. Οργανώνουν τα πάντα. Ακόμη κι αν τους γοητεύσεις θα αναρωτηθούν πώς θα είσαι άραγε, μετά από δέκα χρόνια ή πώς είσαι τώρα στο κρεβάτι. Και όταν με το καλό συμβεί, θα βαθμολογήσουν την πρώτη φορά και όλες όσες ακολουθήσουν, είτε είναι σεξ της μιας βραδιάς είτε πενήντα χρόνια συμβίωσης. Το μπόνους σου είναι ότι μετά τους Καρκίνους, οι Παρθένοι είναι οι μεγαλύτεροι οσιομάρτυρες του κόσμου.

Για να κερδίσεις την προσοχή μιας Παρθένου θα πρέπει τουλάχιστον να είσαι ηθικά σωστός. Για να μην παρεξηγηθώ:

Οι Παρθένοι δεν είναι ακριβώς σεμνότυφοι, αλά προκατειλημμένοι. Ποτέ μην προσβάλλεις δημοσίως έναν Παρθένο επιδεικνύοντας κάτι λιγότερο από αρμόζουσα συμπεριφορά. Ακόμη και αυτοί που φοράνε δερμάτινα, κραδαίνουν μαστίγιο και έχουν σκουλαρίκι στη μύτη έχουν έναν πολύ αυστηρό κώδικα για το τι είναι αποδεκτό. Πρόσεχε.

 roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...