παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουρίου

venus-in-aquarius.jpg

Δεν θα ξαναγαπήσω

 

Στοιχείο: Αέρας. Θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.

Ποιότητα: Σταθερό. Είναι δύσκολο κι επικίνδυνο να προσπαθείς να σταθείς όρθιος στη διάρκεια ενός τυφώνα. Μπορεί να το καταφέρεις, αλλά θα χρειαστεί να φυτέψεις τα πόδια σου σε έναν κουβά από τσιμέντο.

 Σύμβολο: Ο Νεροκουβαλητής. Ξεχειλίζει από συμβουλές, λύσεις, προβλέψεις, συμπεράσματα – τα πάντα εκτός από συναισθήματα.

Κυβερνήτης: Ουρανός και Κρόνος, οι θεοί του ιεραποστολικού στυλ και της απρόβλεπτης διαστροφής.

Ερωτικό είδωλο: Αστυνόμος Σαίνης

Ερωτικό στυλ: Δαιμονισμένος

Αγαπημένη ατάκα στο φλερτ: «Ξέρεις τι κάνουν τώρα στα δάση του Αμαζονίου;»

Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Απαγάγεται και υποβάλλεται σε σεξουαλικά πειράματα από αληθινό εξωγήινο.

Ερωτογενής ζώνη: Καλάμια και αστράγαλοι τυλιγμένοι σε λεπτές ασημένιες αλυσίδες, στερεωμένες σε ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι body piercing.

Σεξουαλικό βίτσιο: Ενοχλητική συνήθεια να πηδάει μέσα κι έξω απʼ το κρεβάτι για να συνδέσει τη βιντεοκάμερα.

 

Φλερτάροντας το ζώδιο

Έχω δοκιμάσει πολλές στάσεις στο σεξ, μωρό μου.

Με το ιεραποστολικό με πιάνει κλειστοφοβία.

Και με τις άλλες πιάνονται ή ο λαιμός μου ή τα σαγόνια μου.

Tallulah Bankhead (31 Ιανουρίου)

 

 

Υπάρχουν φυσικοί και μεταφυσικοί νόμοι, αλλά ο Υδροχόος είναι νόμος από μόνος του. Το να τραβήξεις την προσοχή ενός Υδροχόου μοιάζει σαν να σε τσιμπάει κάποιο είδος μύγας τσε τσε. Ζεσταίνεσαι και τρώγεσαι μέσα σου, αλλά δεν μπορεί να αποφασίσεις αν η αίσθηση είναι ευχάριστη ή ενοχλητική.

Δεν είναι τυχαίο που η Εποχή του Υδροχόου συνέπεσε με την ψυχεδελική δεκαετία του ʼ60. Ελεύθερος έρωτας, ελεύθερο σεξ, ελεύθερες κλινικές και η κραυγή για παγκόσμια ειρήνη διαπότισαν την ψυχή κάθε Νεροκουβαλητή. Οι Υδροχόοι είναι σχεσοφοβικοί σχεδόν όσο οι Τοξότες. Όμως, αντί να κουμαντάρουν πέντε έξι σχέσεις ταυτόχρονα, είναι συστηματικά μονογαμικοί. Αυτοί οι ψευτοεπιστήμονες θέλουν να αναλύουν, να περιεργάζονται, να εξετάζουν και να υποβάλλουν σε εγκεφαλική αυτοψία ένα στόχο τη φορά.

Οι Υδροχόοι είναι οι πιο αθυρόστομοι του ζωδιακού. Μην το μπερδεύεις με την τάση του Τοξότη να λέει το λάθος πράγμα στη χειρότερη δυνατή στιγμή. Οι Υδροχόοι μιλάνε ξεκάθαρα και δυνατά για όσα πρεσβεύουν και για τις αδικίες που καίγονται να επανορθώσουν. Όταν η Υδροχόος ηθοποιός του Χόλιγουν Carol Channing έμαθε ότι ο τότε πρόεδρος της Αμερικής και Αιγόκερως Richard Nixon την είχε συμπεριλάβει στη λίστα των ανεπιθύμητων, είπε πως είναι «μια από τις μεγαλύτερες τιμές που μου έχουν κάνει ποτέ». Παρομοίως, ο Παρθένος Lyndon Johnson απαγόρεψε την είσοδο στον Λευκό Οίκο στην Υδροχόο Ertha Kit επειδή είχε μιλήσει κατά του πολέμου στο Βιετνάμ.

Οι Νεροκουβαλητές είναι χαλαροί, απόμακροι και αποκομμένοι. Αντίθετα με τους Καρκίνους ή τους Ιχθύς, που διψάνε για την απόλυτη συναισθηματική συγχώνευση, ή τους Σκορπιούς και τους Ταύρους, που πεθαίνουν για τον απόλυτο έλεγχο, οι Υδροχόοι παραμένουν ξεχωριστές οντότητες ακόμη και στην πιο στενή σχέση. Οι περισσότεροι βλέπουν τις οικογενειακές υποχρεώσεις σαν μια τεράστια αγγαρεία. Αλλά όταν ένας Υδροχόος αποφασίσει ότι αξίζει να ασχοληθεί μαζί σου, σύντομα θα νιώσεις σαν ιός κάτω από το μικροσκόπιο. Το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το: «Γιατί; Γιατί κλαίς; Γιατί φωνάζεις; Γιατί υπάρχει αέρας;».

Αυτό το ζώδιο θα στον φορέσει στο πρώτο ραντεβού και θα συνεχίσει να σε σέβεται το επόμενο πρωί. Πιστεύει ότι το σεξ είναι υπέροχος τρόπος να σπάσει ο πάγος. Είναι επίσης ο τρόπος του να σε τσεκάρει. Ζητάς πράγματι μια σχέση ή μπορούμε να το κάνουμε σήμερα και να συνεχίσουμε να είμαστε φιλαράκια αύριο;

Ως σύζυγοι ή σύντροφοι σε μακροχρόνια σχέση, οι Υδροχόοι είναι συνήθως πιστοί. Η φυσική περιέργειά τους στρέφεται στο μυστήριο των πυραμίδων, του σύμπαντος και του μηχανισμού του πλυντηρίου ρούχων. Τα περίπλοκα συναισθηματικά μπερδέματα τους ζαλίζουν και τους εκνευρίζουν. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι ο εραστής σου είναι πολύ εφευρετικός στο κρεβάτι, αλλά έχει ένα σωρό δουλειές να κάνει όποτε θέλεις να συζητήσετε οτιδήποτε άλλο πιο σοβαρό από το τι θα φάτε το βράδυ.

Σε μια συνέντευξη, περιέγραψαν τον Υδροχόο ηθοποιό Leslie Nielsen ως τον «απόλυτο κωμικό που πετάει το ένα πείραγμα μετά το άλλο, αλλά επίσης έναν πανέξυπνο και ευγενικό άνθρωπο». Ο Nielsen κουβαλάει μαζί του μια κόρνα και δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το μαξιλαράκι- φάρσα (βγάζει ήχο πορδής όταν κάποιος καθίσει πάνω), που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί κυρίως σε επίσημες εκδηλώσεις. Όσον αφορά στον έρωτα, ο ίδιος λέει πως του αρέσουν «οι άτακτες γυναίκες». Αλλά δεν θεωρεί τον εαυτό του σύμβολο του σεξ. «Ούτε καμία από τις τέσσερις συζύγους μου με θεωρούσε», είπε ο Nielsen.

Οι Υδροχόοι θυμίζουν μιαν ανθρώπινης εκδοχή φωσφοριζέ πλανγκτόν, που αιωρείται στον δικό του κόσμο μέχρι να ταραχθεί από το κύμα ενός περαστικού αισθήματος και μετά το γυρίζει σε μιαν αλλόκοτη πρασινωπή λάμψη που αναχαιτίζει οτιδήποτε πλησιάσει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι ο Νεροκουβαλητής σου έχει πρόθεση να πληγώσει τα αισθήματά σου. Είναι ότι απλώς δεν καταλαβαίνει πως έχεις αισθήματα.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)


Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...