παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΔΙΔΥΜΟΙ- ΜΕΡΟΣ Β

Δίδυμοι

21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

 sun-in-gemini.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος                                       

Μου είναι πανεύκολο να ζω στην άρνηση. Μπορώ να μάθω τα χειρότερα νέα του κόσμου και να μη δώσω δεκάρα.

-Courtney Cox ( 15 Ιουνίου)

 

Πώς να τους τραβήξεις

Ο δρόμος για το κρεβάτι του Διδύμου περνάει απʼ το μυαλό του. Για να σου κάτσει πρέπει να γνωρίζεις όλες τις καινούριες τάσεις, μόδες και λέξεις και να έχεις διαβάσει τουλάχιστον ένα βιβλίο επίκαιρου συγγραφέα. Αν εργάζεσαι στα μίντια έχεις έξτρα πόντους. Πρέπει να τον ακούς χωρίς ποτέ να τον διακόπτεις, αν και αυτός θα το κάνει συνέχεια προσπαθώντας να μαντέψει με τη δεύτερη αυτό που ετοιμαζόσουν να πεις, και μετά θα πει ότι ήταν δική του σκέψη ή πληροφορία. Είναι αυτή η ανάγκη του Ερμή να συγκεντρώνει, να επεξεργάζεται, να κατηγοριοποιεί και να διαδίδει πληροφορίες με την ταχύτητα του ήχου.

Οι περισσότεροι Δίδυμοι είναι τουλάχιστον τσακάλια ως προς την εξυπνάδα, αλλά ακόμη και αν ο δικός σου είναι ένας λιγότερο ευφυής τενεκές τίγκα στην άχρηστη πληροφορία, θα πιστεύει ότι λέει τα πιο σημαντικά πράγματα του κόσμου.

Αν καταφέρεις να τον εντυπωσιάσεις με το πνεύμα και τη γρηγοράδα σου, το πιθανότερο είναι πως θα έχετε μιαν αξιοπρεπή σχέση –αλλά για λίγο. Μην το κάνεις σύστημα να είσαι εσύ η εξυπνότερη. Οι Δίδυμοι θαυμάζουν αυτό το χάρισμα σε φίλους, συναδέλφους και στα άτομα που γνωρίζουν στα μπας, αλλά στα ερωτικά θέλουν ένα σύντροφο που τους σέβεται και πνευματικά βαδίζει δύο βήματα πίσω τους.

Τους αρέσει να τους διασκεδάζουν. Αν μπορείς να κάνεις ζογκλερικά με πορτοκάλια στο ένα χέρι και με το άλλο να τους ξεκουμπώνεις το πουκάμισο ενώ ταυτόχρονα σφυρίζεις ένα τραγούδι του Διδύμου Paul McCartney, θα περάσεις καλά. Αυτήν τη φορά. Για συνεχόμενες καλές φορές χρειάζονται περισσότερα κόλπα. Και οι Δίδυμοι τρελαίνονται για κόλπα, ιδίως σεξουαλικά. Θα δοκιμάσουν κυριολεκτικά οτιδήποτε μία φορά. Τυχερούλα. Οι ρόλοι είναι η ειδικότητά τους. Το ίδιο και το να παραβλέπουν το πρόστυχο παρελθόν σου. Αν έχεις κάμποσα πτώματα καταχωνιασμένα ή μερικούς ψυχοπαθείς συγγενείς, ένας Δίδυμος θα σε θεωρήσει πιθανότατα τρομερά ενδιαφέρουσα –αλλά για λίγο.

Όλοι οι Δίδυμοι έχουν πολλαπλές προσωπικότητες. Καμιά σχέση με τις μαυρίλες του Καρκίνου, τη δυαδικότητα του Ιχθύ ή τα δραματικά ξεσπάσματα ενός Λέοντα. Ο Δίδυμος μπορεί να δηλώσει τρελά, παθιασμένα ερωτευμένος μαζί σου το ένα λεπτό και να μεταμορφωθεί σε έναν παγερό άγνωστο το επόμενο.

Όλα τα ζώδια του Αέρα θέλουν ελευθερία. Οι Δίδυμοι την απαιτούν. Μην τον δεσμεύεις ρωτώντας τον τι ώρα θα γυρίσει σπίτι για φαγητό ή περιμένοντας να αναλάβει τα οικονομικά σου και ξεπορτίζει με ένα Λιοντάρι που φοράει τζάκετ Harley.

Εδώ πρέπει να του υπενθυμίσεις ότι εσύ είσαι η σύντροφός του. Αυτή η συμπεριφορά δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει πια. Απλώς παθαίνει μια κρίση προσωρινής αμνησίας αλά Δίδυμος. Αν σκοπεύεις να μείνεις για καιρό μαζί του, συνήθισέ το.

 roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...