παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΔΙΔΥΜΟΙ...

Δίδυμοι

21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

 woman-writng-venus-in-3rd-house.jpg

Αγάπα τον πλησίον σου

 

Στοιχείο: Αέρας. Η ευφράδειά του φημίζεται για πολλά περισσότερα από το τηλεφωνικό σεξ.

Ποιότητα: Μεταβλητό. Θέλει ταλέντο να κουλαντρίζεις πέντε έξι ερωμένες, μια σύζυγο και δύο σταθερές σχέσεις ταυτόχρονα.

 Σύμβολο: Τα δίδυμα. Υπολόγιζε διπλή ευχαρίστηση- και πόνο.

Κυβερνήτης: Ερμής, το γρηγορότερο στόμα και το πιο εύκολα αποσπώμενο ενδιαφέρον στο σύμπαν.

Ερωτικό είδωλο: James Bond.

Ερωτικό στυλ: Πολλαπλή προσωπικότητα.

Αγαπημένη ατάκα στο φλερτ: «Διάβασες κανένα καλό βιβλίο τελευταία;».

Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Με τρεις κολλητούς που τον λατρεύουν και όλη νύχτα συγχαίρουν ο ένας τον άλλον για την απίστευτη τύχη τους.

Ερωτογενής ζώνη: Χέρια. Δουλειές του χεριού. Χειροπέδες.

Σεξουαλικό βίτσιο: Κάνετε έρωτα. Ο Δίδυμος σκέφτεται μια επαγγελματική κίνηση, έναν καινούριο έρωτα ή μια παλιά αγάπη.

 

Φλερτάροντας το ζώδιο

Επειδή σου αρέσω δεν σημαίνει ότι σου χρωστάω τίποτα

-Bob Dylan (24 Μαΐου)

 

 

Αν έχεις ερωτευτεί έναν Δίδυμο κάνε σύνθημά σου την παραπάνω φράση. Τα Διδυμάκια δεν χρωστάνε ποτέ τίποτα σε κανέναν. Είναι σπανίως ένοχα. Κι αν νιώσουν μιαν ιδέα τύψεων στην ψυχή τους, θα την ξεφορτωθούν στη στιγμή.

Φέρε τα πατίνια, το κινητό και το laptop σου. Θα χρειαστείς και τα τρία συν την υπομονή ενός αγίου και την ηθική ενός αμαρτωλού για να καταφέρεις έναν Δίδυμο να σου ζητήσεις δεύτερο ραντεβού, πόσω μάλλον μακροχρόνια σχέση. Ιδίως αφού οι Δίδυμοι συνήθως μπερδεύουν τη μακροχρόνια σχέση με το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

 τους το κόψει απαραίτητα. Χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, θεωρούν ότι είναι πολύ νορμάλ (για εκείνους) να σου πουν ότι είναι τρελά ερωτευμένοι μαζί σου και μετά να πεταχτούν στο επόμενο ραντεβού για να επαναλάβουν το σενάριο. Η διαφορά με έναν Λέοντα που σκαλίζει τα ονόματά σας στο κεφαλάρι του κρεβατιού ή ενός ζωδίου του νερού που αρνείται να τα παρατήσει, είναι ότι ο Δίδυμος τα λέει αυτά επειδή πιστεύει πως έχεις ανάγκη να τα ακούσεις. Όχι επειδή τα εννοεί.

Όλοι οι Δίδυμοι έχουν πολλαπλές προσωπικότητας. Στη διάρκεια μιας μέρας μπορεί να μιλήσεις με πολλά διαφορετικά πρόσωπα, όλα με την ίδια φωνή. Αυτό μπορεί να γίνει τρομακτικό το βράδυ. Ορισμένοι αστρολόγοι θεωρούν τους Διδύμους αμφίβολης σεξουαλικότητας. Όλοι συμφωνούν ότι οι Δίδυμοι δοκιμάζουν τα πάντα από μια φορά. Ο ανδρόγυνος Boy George είπε κάποτε: «Πιστεύω πως είμαστε όλοι φτιαγμένοι από ίσα μέρη του Rambo και της Lucille Ball».

Στα σαράντα κάτι του, ο Δίδυμος ζωγράφος Paul Gauguin παράτησε γυναίκα και πέντε παιδιά για να κυνηγήσει την καριέρα του, αρχικά δίπλα στον Vincent van Gogh και μετά στην Ταϊτή, όπου λέγεται πως παντρεύτηκε δεκατριάχρονη. Η ιστορικός Nancy Mathews, στην έρευνά της γύρω από τη ζωή του καλλιτέχνη, αποκάλυψε πως «τρομοκρατούσε και κακομεταχειριζόταν τις γυναίκες του. Άρχισα να βλέπω πόσο αντιπαθητικός υπήρξε στη ζωή του. Πόσο οι συνήθειές του ήταν ενοχλητικά προκλητικές σε σεξουαλικό επίπεδο».

Ο μόνος κανόνας που πρέπει να θυμάσαι όταν φλερτάρεις έναν Δίδυμο είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Ο Δίδυμο πέφτει με τα μούτρα στο άγνωστο όπως ο Ζυγός κασκαντέρ Evil Knievel πηδούσε πάνω από δεκαέξι φορτηγά. Συχνά τρώει το κεφάλι του αλλά τα καταφέρνει μια χαρά να επιβιώσει. Η παραδοσιακή αστρολογία λέει πως το ζώδιο του Διδύμου είναι είτε πουλί είτε πεταλούδα, επειδή βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Εγώ πιστεύω ότι μοιάζουν περισσότερο με γάτες – του σπιτιού. Περισσότερο περίεργοι παρά συνετοί, όλο σκανταλιές, τρέχουν, γρατσουνάνε και χιμάνε έξω από την πόρτα στο δρόμο για περιπέτειες που εμείς οι θνητοί δεν θα ζήσουμε ποτέ. Και όπως η γάτα η κατοικίδια, όταν τις φάει σε καμιά αλάνα ή σαβουριαστεί σε κανέναν σκουπιδοτενεκέ, έτσι και ο Δίδυμος τρέχει σπίτι με την ουρά στα σκέλια να γλείψει τις πληγές του και να κοιμηθεί.

 Οι Δίδυμοι είναι όλο ελιγμούς και κόλπα. Θυμήσου πόσο δύσκολο είναι να περιορίσεις τον υδράργυρο (Mercury=Ερμής= κυβερνήτης των Διδύμων) και φαντάσου το ίδιο για τον καλό σου στο κρεβάτι. Πρέπει να είσαι γρήγορη. Με το ζόρι παραμένουν ακίνητοι για να κοιμηθούν μερικές ώρες, πόσω μάλλον για ατέλειωτα προκαταρκτικά. Ανέβα, κάνε ό,τι είναι να κάνεις και κατέβα. Οι Δίδυμοι είναι από τα λίγα ζώδια που ξυπνάνε με το σεξ. Εσύ ικανοποιήθηκες, νυστάζεις και θέλεις να κοιμηθείς. Αυτός είναι αναζωογονημένος, σπινταρισμένος και θέλει να συζητήσει. Αν θες δεύτερο γύρο, άρχισε να μιλάς.

 Οι Δίδυμοι ερωτεύονται γρήγορα και έντονα, αλλά σπάνια για πολύ. Αν δεν αρπάξεις άμεσα την ΕΣΜΕΔ σου (την Ευκαιρία Σου Με Έναν Δίδυμο), το αντικείμενο του πόθου σου πιθανότατα θα στρέψει το ίδιο άμεσα το ενδιαφέρον του αλλού. Η ΕΣΜΕΔ μπορεί να διαρκέσει από τριάντα δευτερόλεπτα μέχρι δύο ώρες –όχι περισσότερο. Όταν Ο Δίδυμός σου αρχίσει να λαχανιάζει πιπιλώντας σου το λαιμό στον καναπέ ή στα πίσω καθίσματα του σινεμά, άνοιξε τα πόδια σου το συντομότερο δυνατό. Μην κάνεις το λάθος να νομίσεις ότι βιάζεις τα πράγματα. Η λέξη συγκρατούμαι είναι άγνωστη στους Διδύμους. Και μην παρατείνεις την ίδια την πράξη, αλλιώς αυτό το γρήγορο μυαλό θα αρχίσει να μετράει τους πόρους στη μύτη σου και εσύ σύντομα θα μείνεις αγκαλιά με αέρα κοπανιστό.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...