παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ....

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

venus-in-10th-house.jpg

Τα λεφτά αισθήματα

 

Στοιχείο: Γη. Καρδιά σαν πέτρα και αποφασιστικότητα σαν βράχος έχτισαν μια ψυχή- τείχος που θα χρειαστεί σφυρί και καλέμι για να γκρεμίσεις.

Ποιότητα: Παρορμητικός. Εργασία και καθόλου χαρά.

 Σύμβολο: Η κατσίκα. Μπορεί ο έρωτας να είναι μέρος της ζωής αλλά η αναρρίχηση στην κορυφή είναι ο στόχος.

Κυβερνήτης: Κρόνος, ο θεός του «βγάλε πρώτα τα σκουπίδια έξω και μετά μπορείς να γίνεις αυθόρμητος».

Ερωτικό είδωλο: Ηρακλής Πουαρό.

Ερωτικό στυλ: Αφεντικό.

Αγαπημένη ατάκα στο φλερτ: «Θα ήθελα να σε πηδήξω αν καταφέρω να σε στριμώξω στο πρόγραμμά μου».

Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Σε θησαυροφυλάκιο τράπεζας, το κάνουμε πάνω σε στοίβες ολοκαίνουρια, τριζάτα χαρτονομίσματα.

Ερωτογενής ζώνη: Στα γόνατα (σου).

Σεξουαλικό βίτσιο: Στο γραφείο. Με το ένα μάτι κοιτάζει εσένα, με το άλλο στον δείκτη Down Jones.

 

Φλερτάροντας το ζώδιο

Λυπάμαι, αλλά το FBI αδυνατεί να επέμβει σε περιστατικά στοματικού έρωτα, εκτός κι αν, κατά κάποιον τρόπο, παρεμποδίζουν το εμπόριο.

-J.Edgar Hoover (1 Ιανουαρίου)

 

 

Αν ενδιαφέρεσαι για ασφάλεια, σωστή στρατηγική επενδύσεων και ένα σύντροφο που μπορεί να βάλει με τους χειρισμούς του την καλύτερη Παρθένο στη θέση της βαθιά μέσα στη γη, μην ψάχνεις άλλο. Αν όμως θες κρασί, τραγούδι και ένα αξιοπρεπές ρομάντζο, πήδα αυτό το κεφάλαιο και πήγαινε στους Ιχθύς.

Όταν ένα Κατσίκι αποφασίσει ότι σε θέλει, θα σε πλησιάσει με τον ίδιο προμελετημένο, οργανωμένο τρόπο που έχει σχεδιάσει τα επόμενα είκοσι χρόνια της ζωής και της καριέρας του. Και αν πηγαίνει σοβαρά, δεν θα διστάσει να τσεκάρει το κοινωνικό σου υπόβαθρο, την οικονομική σου κατάσταση και την ηθική σου πριν σου ζητήσει να βγείτε για φαγητό. Ο Αιγόκερως είναι τόσο μεθοδικός στον έρωτα όσο όταν χτυπάει τιμές σε εκποιήσεις. Γιʼ αυτό, χρήματα και συναισθηματική ασφάλεια είναι το ίδιο. Δεν χρειάζεται να έχεις πλούτη, αλλά αν μαζεύεις κουπόνια και βάζεις τακτικά κάποια χρήματα στην άκρη, θα τον εντυπωσιάσεις. Αν ξέρεις και δέκα διαφορετικούς τρόπους να αξιοποιήσεις τη γαλοπούλα που περίσσεψε, είναι σίγουρο ότι θα πηδήξεις κάμποσες θέσεις μπροστά στη λίστα με τις αξιόλογες επιλογές.

Το σύμβολο του Αιγόκερου χαρακτηρίζεται από το ότι αναρριχάται σε κάθε ύψος για να φτάσει στην επιτυχία, και αυτό ισχύει. Κάτι άλλο που ισχύει επίσης είναι πως αυτό το μεταφορικό βουνό το χρησιμοποιεί για να απαλλαγεί από το υπερβολικό συναισθηματικό φορτίο σκαρφαλώνοντας. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να αποστασιοποιηθούν συναισθηματικά από τους άλλους τόσο, που γίνονται οι στυγνοί εργασιομανείς που φεύγουν τελευταίοι το βράδυ απʼ το γραφείο και έρχονται πρώτοι το πρωί. Δεν έχει σημασία αν έχετε σοβαρή σχέση ή αν είστε παντρεμένοι, με παιδιά και οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα έχεις άφθονα υλικά αγαθά και έναν ψυχρό σύντροφο που σημειώνει στο ημερολόγιο πότε θα κάνετε έρωτα, αρκεί να μη συμπίπτει  με την επόμενη συνέλευση μεγαλομετόχων.

Ακόμη κι αν είσαι μια χαρούμενη εκ γενετής Τοξότης ή μια έτοιμη για όλα Δίδυμος, θα τον δελεάσεις αν τον αφήσεις να έχει τον πρώτο λόγο στη συζήτηση και μετά απαντήσεις τις ερωτήσεις του όπως οφείλεις. Όσο πιο αυτοδημιούργητη και με περισσότερη αυτοπεποίθηση φανείς τόσο περισσότερο θα του αρέσεις. Ντύσου όσο πιο ακριβά μπορείς. Όχι φανταχτερά, όπως θα έκανες με ένα Λιοντάρι, αλλά με κάτι κλασικό, διαχρονικό.

Μην περιμένεις χαζά ερωτικά ποιήματα ή ρομαντικές σάχλες ενός Κριού, Λέοντα, Ιχθύ ή Καρκίνου. Ετοιμάσου, όμως να σε πάει σε μέρη που συχνάζουν ισχυροί. Αν βγείτε για φαγητό, μη δείξεις τίποτα περισσότερο από τη συγκρατημένη ευγένεια που θα έδειχνες στον πρόεδρο του συμβουλίου. Μην τρίβεις το πόδι σου στο δικό του, μπορεί να σας δει ο σερβιτόρος. Μην είσαι διαχυτική. Μην του κάνεις ματάκια. Προς θεού, μη φλερτάρεις με κανέναν απʼ τους φίλους του.

Ο Αιγόκερως είναι σχεδόν όσο σκοτεινός είναι συναισθηματικά ο Σκορπιός, αλλά όχι τόσο εσκεμμένα αδίστακτος. Οι τρομακτικές ιστορίες του Edgar Allan Poe που μιλάνε για χαμένη και τρελή αγάπη απεικονίζουν το φόβο του Αιγόκερου για τις συναισθηματικές υπερβολές.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 239 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...