παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΙΧΘΥΕΣ- ΜΕΡΟΣ Β

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου

 pisces-ocean.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Η ηθοποιία δεν είναι και πολύ δύσκολη. Χρειάζεται απλώς να είσαι καλός ψεύτης, κάτι στο οποίο εξασκούμαι στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου.

-Bruce Willis (19 Μαρτίου)

 

Πώς να τους ρίξεις

 

Χρειάζονται περισσότερα από μια φραντζόλα ψωμί κι ένα μπουκάλι κρασί για να καταφέρεις ένα Ψάρι να αναστενάζει δίπλα σου στο στρώμα νερού. Απαιτεί λίγη φαντασία, λίγα ψέματα και να κινείσαι στη λεπτή γραμμή μεταξύ αθώας περιστεράς και άπιαστης τσαπερδόνας. Δεν είναι σαν τον Σκορπιό, που πρέπει να δείχνεις ότι τον θέλεις αλλά να κρατάς και αποστάσεις. Οι Σκορπιοί ξέρουν ότι είναι παιχνίδι και συμμετέχουν γιατί τους αρέσει. Ο Ιχθύς χρειάζεται να πιστεύει ότι έχεις καλή ψυχή – διαφορετικά δεν θα μπορέσει να δικαιολογήσει το βρώμικο σεξ που θα ακολουθήσει αργότερα.

Αντίθετα με ό,τι λέγεται, οι Ιχθύες κατά κανόνα δεν το κάνουν στο πρώτο ραντεβού. Λατρεύουν το ρομάντζο και την αίσθηση του έρωτα που χτίζεται σιγά σιγά, μέσα από ποτά, δείπνα, βόλτες στην παραλία και πολλές φαντασιώσεις. Η φαντασίωση είναι σχεδόν το ίδιο καλή με το σεξ για ένα Ψάρι. Δίνοντας τροφή στις φαντασιώσεις του με ρομαντικά ή χιουμοριστικά μηνύματα, ερωτικά ραβασάκια και τακτικά τηλεφωνήματα κερδίζεις πόντους.

Αν ακούγεσαι μόνη, λίγο μελαγχολική ή αν μοιραστείς μαζί του ένα οικογενειακό πρόβλημά σου, παίρνεις έξτρα μπόνους. Αν έχεις δική σου πισίνα, spa ή μπανιέρα αρκετά μεγάλη για δύο άτομα, το ραντεβού είναι εγγυημένο. Το ίδιο αν έχεις ποινικό μητρώο, ψυχαναλυτή ή εξάρτηση από ουσίες.

Στα Ψάρια αρέσουν τα χρώματα της θάλασσας, τα διαφανή υφάσματα κι αυτά που λαμπιρίζουν. Επίσης, θέλουν την άνεσή τους, οπότε αν του ζητήσεις να βγείτε πρότεινε κάτι ανεπίσημο και χαλαρό. Πηγαίνετε να χαζέψετε αντίκες. Φόρα μια πουκαμίσα και ένα στενό παντελόνι ή καθαρό τζιν και ένα μπουφάν χωρίς λογότυπο, σλόγκαν ή βρισιές.

Παιξʼ το ελαφρώς απόμακρη ή ανήσυχη. Οι Ιχθύες πιστεύουν ότι είναι οι σωτήρες, παρʼ όλο που, άντρες ή γυναίκες, δεν μπορούν να κάνουν πολλά εκτός από το να ακούνε και να κουνάνε το κεφάλι τους προκαταβολικά. Αλλά το πιθανότερο είναι πως θα σε αφήσει να του πάρεις τα μυαλά αν δείξεις ότι χρειάζεσαι λίγη στοργή, αγάπη και φροντίδα. Οπότε, εκεί που τριγυρνάτε ανάμεσα στις αντίκες, σήκωσε μια μινιατούρα σκύλου ή γάτας και άρχισε να αναπολείς την καλή σου Κίτι ή τον γλυκό στου Κούκι από τα παιδικά σου χρόνια. Αν όντως έχεις τέτοιες αναμνήσεις, τέλεια- αν όχι, μην ανησυχείς. Οι Ιχθύες δεν νοιάζονται για κάτι τόσο πεζό όσο τα γεγονότα, αρκεί η ιστορία σου να είναι γεμάτη συναίσθημα.

Το σπίτι  του Ιχθύ θυμίζει συνδυασμό διαφήμισης για κατάστημα επίπλων και μουσείο της δεκαετίας το  ΄60. Όλοι τους έχουν τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα: μαξιλάρες στο πάτωμα, μια lava lamp ή συλλογή από αφίσες διαμαρτυρίας. Ακόμη κι αν είναι είκοσι χρονών, θα λατρεύει το σανταλόξυλο και την έθνικ μουσική όπως τα παιδιά των λουλουδιών. Αν ο Ιχθύς σου είναι παιδί των λουλουδιών, θα έχει ένα αυθεντικό μπόνγκο και αρωματικά στικς που δεν έχουν σταματήσει να καπνίζουν από το 1966. Αργότερα, στο διαμέρισμά του, μην αμελήσεις να τον συγχαρείς που κατάφερε να διατηρήσει την ατμόσφαιρα χίπικου κοινοβίου.

Πες του ότι ήταν μια τόσο υπέροχη μέρα που δεν θέλεις να τελειώσει. Τα μάτια του Ψαριού σου πρέπει να γυαλίζουν ελαφρώς. Παράγγειλε φαγητό και προσφέρσου να πας να το φέρεις. Στο γυρισμό σταμάτα στην κάβα για το καλύτερο κρασί που αντέχει η τσέπη σου. Αν ο καλός σου δεν πίνει κρασί, αγόρασε μπίρες εισαγωγής ή ένα μπουκάλι ουίσκι.

Η επαφή πρέπει να αρχίσει σε ένα ουδέτερο μέρος, όπως η κουζίνα. Οι Ιχθύες είναι τρελοί αγκαλίτσες και θα έχεις ορατά αποτελέσματα αν τον σφιχταγκαλιάσεις με όλο σου το σώμα, βεντούζα στο δικό του. Μετά το φαγητό, θυμήσου τη σκηνή και κράτα το φωτισμό χαμηλό και τη μουσική αισθησιακή. Λέγε του συνέχεια πόσο θα ήθελες να ζεις σε ένα τροπικό νησί ή πόσο τέλεια θα ήταν να τα αφήσεις όλα και να ζήσεις πραγματικά τη ζωή. Μην ασχοληθείς με λεπτομέρειες, ο κ.Ιχθύς δεν θα τις άκουγε έτσι και αλλιώς.

Ξαναγέμισε τα ποτήρια και πηγαίνετε στον καναπέ. Μεταξύ ποτών και φιλιών, μουρμούρα κάτι που να μοιάζει με «σʼ αγαπώ». Αυτό χρειάζεται εξάσκηση (εκτός εάν είσαι Σκορπιός ή Λιοντάρι), γιατί θέλεις να αμφιβάλλει τόσο ώστε να μη σου ζητήσει να επαναλάβεις αυτό που είπες. Μην ανησυχείς, ένα Ψάρι δεν θα μετακομίσει στο σπίτι σου το επόμενο πρωί όπως θα έκανε ένας Ζυγός. Ο Ιχθύς θα ξεκουμπώσει το πουκάμισό σου, θα σε πάρει απ΄το χέρι και θα σε οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα. Δεν τον νοιάζει τι είπες, παρά μόνο αυτό που μπορεί να άκουσε, γιατί του ξύπνησε τη διάθεση ερωτικού φιλμ που χρειάζεται για να προχωρήσει στην πράξη.

Όταν βουτήξετε κάτω από τα σκεπάσματα, όλα είναι σαν τις 91/2 εβδομάδες. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σε αποζημιώσει που ανέχθηκες αυτόν τον ανιαρό, ευαίσθητο λεμέ και κατέστρεψες το στομάχι σου υπερκαταναλώνοντας αλκοόλ. Όταν βγάλεις το κεφάλι σου για να πάρεις αέρα, θα χρειαστεί να πάρεις τη διαδικασία από την αρχή. Τα Ψάρια χρειάζονται μόνιμη προσοχή, μόνιμες παραισθήσεις και ένα σύντροφο που θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες για να διατηρήσει αυτήν τη σχέση όπως την ονειρεύεται, ελπίζει και εύχεται να είναι. Διαφορετικά, θα ξυπνήσεις ένα πρωί κι αυτός θα το έχει σκάσει για Μεξικό με έναν φουσκωτό καρχαρία σε μια ροζ Κάντιλακ.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...