παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΡΙΟΙ -the best part

Κριός

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

 new.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Θα ξαναπαντρευόμουν αν εύρισκα έναν άντρα που είχε δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια. μου μεταβίβαζε τα μισά πριν το γάμο και μου εγγυόταν πως θα πεθάνει σε ένα χρόνο.

- Bette Davis (5 Απριλίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

Να θυμάσαι ότι τα Κριάρια είναι τα μωρά του ζωδιακού κύκλου και στα μωρά αρέσει να τα ταχταρίζουν και να τα κανακεύουν. Τα μωρά, επίσης, παθαίνουν υστερίες. Οπότε, αν σκοπεύεις να μείνεις για περισσότερο από ένα ή δύο στα γρήγορα, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι για ένα Κριάρι τσακωμός και ερωτική πράξη είναι το ίδιο ερεθιστικά.

Οι Κριοί δεν είναι ζώδιο που μπορεί να κάτσει στα αβγά του για πολύ. Οι ανήσυχοι Δίδυμοι χρειάζονται πνευματική διέγερση, αλλά ένα Κριάρι έχει ανάγκη από σωματική δράση. Χορός, περπάτημα, τακτική γυμναστική είναι όλα τρόποι να κρατήσεις στενή επαφή μαζί του. Αν προτιμάς λιγότερη ένταση, ένας κοινός στόχο ή η υποστήριξη ενός καλού σκοπού είναι ένας άλλος τρόπος να του δείξεις ότι τον καταλαβαίνεις.

Τα Κριάρια έχουν συντελεστή πόθου δέκα. Αυτός είναι ο λόγος που το Κριάρι σου μπορεί να προτιμάει λιγότερα αισθησιακά προκαταρκτικά παιχνίδια και περισσότερο καυτό σεξ. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει ή ότι είναι εγωιστής/ίστρια. Στην πραγματικότητα, προς μεγάλη σου ευχαρίστηση σημαίνει ότι θα αρχίσεις να περπατάς με τα πόδια ανοιχτά αν η σχέση σας είναι μακροχρόνια. Και οι φίλοι σου θα ζηλεύουν το μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

Το Κριάρι σου δεν θα ντραπεί να εκφράσει τις προτιμήσεις του στο κρεβάτι και θα περιμένει το ίδιο από σένα. Μη διστάσεις να προτείνεις οτιδήποτε περάσει απʼ το μυαλό σου. Λίγα ζώδια δοκιμάζουν καινούρια πράγματα με τόση προθυμία. Και μόνο οι Δίδυμοι μπορούν να γίνουν πιο τολμηροί.

Έξω από το κρεβάτι, ο Κριός τρελαίνεται για μασάζ στο κεφάλι. Το κρανίο, το πρόσωπο και η περιοχή του λαιμού είναι πολύ ευαίσθητα (και οι ερωτογενείς ζώνες του Κριού). Ακόμη και οι άντρες Κριοί θα εκτιμήσουν μια περιποίηση προσώπου – ιδιωτική φυσικά.

Οι Κριοί διψάνε για αναπόσπαστη προσοχή και λατρεύουν τις κραυγαλέες ερωτοπαγίδες. Φεγγαρόφωτο και τριαντάφυλλα, κεριά και κρασί, ένα ήσυχο δείπνο μόνο για σας τους δύο, θα τον συναρπάσουν. Οι Κριοί κλαίνε στις δραματικές ταινίες σχεδόν όσο τα ζώδια του Νερού και μια χειρόγραφη κάρτα ή  ένα ποίημα θα του προκαλέσουν κρίση εκδηλώσεων αγάπης. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις κι αν είσαι καλή/ός ακροάτρια/της. Οι Κριοί και των δύο φύλων είναι όλο ιδέες, σχέδια και όνειρα. Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν, δεν διστάζουν να βαδίσουν σε καινούρια μονοπάτια για να σε φτάσουν στο στόχο τους και είναι εκπληκτικά καλοί σχεδόν σε ό,τι δοκιμάσουν. Αν ακούς ενθουσιασμένος/η χωρίς να σχολιάζεις και δείχνεις ότι έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό, δεν θα δυσκολευτείς να κρατήσεις το Κριάρι σου στο σπίτι.

Και τα δύο φύλα υπερασπίζονται το σύντροφό τους μέχρι θανάτου και έχουν μια αχαλίνωτη όρεξη για ζωή, που είναι σχεδόν αδύνατος να τους αντισταθείς. Ακόμη κι αν ο δικός σου έχει πληγωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, το πιθανότερο είναι πως δεν έχασε ποτέ την αισιοδοξία και την πίστη του στην αληθινή αγάπη. Κανένα Ζώδιο δεν μπορεί να ανάψει φωτιές μεγαλύτερες κι από τα πυροτεχνήματα στην Ανάσταση.

 

Μοιραίες Σχέσεις:

Κριός/Κριός: Τρελαμένος αλλά με καλές προθέσεις εγωμανής αναζητά πιεστικό, ανταγωνιστικό σύντροφο για άγριο σεξ και καθημερινά φεστιβάλ ουρλιαχτών. Φέρε τα δικά σου πιάτα για σπάσιμο.

Κριός/Ταύρος: Παρτάκιας και ανώμαλος ατομιστής που δεν ξέρει να μαγειρεύει αναζητά αχώνευτο καλοφαγά με φετίχ τις σοκολάτες, για σεξ στο τραπέζι της κουζίνας. Φέρε το δικό σου γουόκ.

Κριός/Δίδυμοι: Ανώριμος αλλά χαριτωμένος τρυπιοχέρης αναζητά σαλταρισμένο από το άγχος σύντροφο με εφηβική νοημοσύνη και καλό ιστορικό στις τράπεζες, για ζωή σαν λούν παρκ και τακτικές συνουσίες.

Κριός/ Καρκίνος: Υπερβολικά σίγουρο για τον εαυτό του αιώνιο μωρό στην κούνια με άκρως ραγισμένη καρδιά αναζητά ανασφαλή δουλοπρεπή τύπο για να του γκρινιάζει, να τον κατηγορεί και να τον βασανίζει.

Κριός/Λέων: Ειδικευμένος στις σεξουαλικές φωτιές αναζητά αλαζονικό party animal με υποκριτικό ταλέντο για να ζει απευθύνοντας διαταγές στα ανίδεα πλήθη. Απίστευτο σεξ. Αγάπη για πάντα.

Κριός/Παρθένος: Πρωταθλητής πολλαπλών οργασμών με γιγαντιαίο Εγώ αναζητά συνετό και μετρημένο παραπονιάρη για σχέση μιας βραδιάς στην κόλαση.

Κριός/Ζυγός: Πολύ ταλαιπωρημένος θερμοκέφαλος που έχει πάντα δίκιο (ειδικά όταν έχει άδικο) αναζητά ματαιόδοξο αποτυχημένο υπερόπτη, για υυπέροχο σεξ και επιφανειακή – αλλά ουσιαστική- σχέση.

Κριός/Σκορπιός: Απελπιστικά αποτυχημένος στα ερωτικά αναζητά ζηλιάρη με εμμονή στα παιχνίδια, για σεξ πέρα από τα συνηθισμένα και ύπουλους συναισθηματικούς χειρισμούς. Αν σταματήσεις να μουγκρίζεις, θα προσπαθήσω να μην ουρλιάξω.

Κριός/ Τοξότης: Φιλήδονος πολυλογάς που απολαμβάνει τη διασκέδαση αναζητά φλύαρο μέχρι αηδίας σύντροφο για ασυγκράτητο σεξ και παιχνίδια τύπου «μπορείς να σκαρφαλώσεις εδώ;»

Κριός/ Αιγόκερως: Ανυπόμονος πλανόδιος συνηθισμένος σε στιγμιαία ικανοποίηση αναζητά υπεύθυνο δουλευταρά με μετρητό που ζεματάει και καρδιά από πάγο για να παίξουν κουτουλιές και να κάνουν αβάσταχτα ειλικρινείς συζητήσεις.

Κριός/Υδροχόος: Σοβαρή μηχανή του σεξ με δικά της εξαρτήματα αναζητά διεστραμμένο αλλά άκακο ούφο για να σαχλαμαρίσουν λίγο και να ανταλλάξουν πολλές υποκριτικές κολακείες.

Κριός/Ιχθύες: Ατρόμητος ηγέτης με το κόμπλεξ του σωτήρα αναζητά συνεσταλμένο καταχραστή ουσιών για να τον αναμορφώσει, να τον εξουσιάσει και να τον καταδιώξει.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Υδροχόος, Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης

Απλά φίλοι: Κριός, Αιγόκερως, Ταύρος

Ξέχνα το: Καρκίνος, Ζυγός, Παρθένος

Ποτέ δεν ξέρεις: Ιχθύες, Σκορπιός

 

Λάγνα και άξεστα Λιοντάρια

Fatty Arburckle

Warren Beatty

Mariah Carey

Russell Crowe

Doris Day

Hugh Hefner

Lucy Lawless

Pepe le Pew

Sarah Jessica Parker & Matthew Briderick

Spencer Tracy

 

 roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...