παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΡΙΟΙ ....!

Κριός

21 Μαρτίου- 19 Απριλίου

 venus-in-8th-house.jpg

Ό,τι και να κάνεις, μπορώ να το κάνω καλύτερα.

 

Στοιχείο: Φωτιά. Αν δεν αντέχεις τη ζέστη, φύγε από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ποιότητα: Παρορμητικός. Ο Κριός είναι επιθετικός και σεξομανής.

 Σύμβολο: Το κριάρι. Αυτό το ζώο τρελαίνεται για γρήγορο, βιαστικό και συχνό κουτούπωμα.

Κυβερνήτης: Ο Άρης, ο θεός του αχαλίνωτου πάθους, της ατέλειωτης μάχης και του ανελέητου κυνηγιού.

Ερωτικό είδωλο: Η μάσκα.

Ερωτικό στυλ: Πρόθυμος, ικανός και επικριτικός.

Αγαπημένη ατάκα στο φλερτ: «Σπίτι σου ή σπίτι μου;»

Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Παίζετε ποδόσφαιρο γυμνοί στο πάρκο της γειτονιάς, ντάλα μεσημέρι.

Ερωτογενής ζώνη: Κεφάλι. Να το δίνει. Να το παίρνει. Να το εμβολίζει στο κεφαλάτι του κρεβατιού, στο ταμπλό του αυτοκινήτου ή στον πίνακα των αποτελεσμάτων.

Σεξουαλικό βίτσιο: Ρωτάει: «Ωραίο, ε;». Ζητωκραυγάζει, κατευθύνει, βγάζει κραυγές ζώων.

 

Φλερτάροντας το ζώδιο

Στον έρωτα και τον πόλεμο, όλα επιτρέπονται.

-Ανώνυμος

 

 

Ο Άρης ο ατρόμητος λατρεύει τις προκλήσεις. Το να πεις σε ένα Κριάρι ότι δεν μπορεί να έχει το αντικείμενο του πόθου του είναι ο καλύτερος τρόπος για να φουντώσεις την κριαρίσια φωτιά της αποφασιστικότητας. Είτε είναι ένα καινούριο αυτοκίνητο είτε το γωνιακό γραφείο με παράθυρο, αν ο Κριός το θέλει, το πιθανότερο είναι ότι θα το πάρει. Αυτό συμπεριλαμβάνει κι εσένα.

Αρσενικό ή θηλυκό, το Κριάρι θα πάρει την πρωτοβουλία στο ερωτικό παιχνίδι, θες δεν θες. Τα Κριάρια είναι τα πιο φλογερά πλάσματα του πλανήτη και έχουν καρδιά μικρού μωρού. Όπως ένα περίεργο παιδάκι, ο Κριός πρέπει να εξερευνήσει, να αγγίξει, να γευτεί, να μυρίσει και να τσιμπολογήσει ό,τι τραβήξει την προσοχή του. Και έχε υπόψη σου, είτε μιλάμε για ζώο είτε για λαχανικό είτε για ανθρακούχο νερό, οτιδήποτε είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή ενός Κριού.

Τα Κριάρια υπερηφανεύονται ότι είναι πάντα προετοιμασμένα για την καταστροφή. Αν συνειδητοποιούσαν ότι αυτά είναι η καταστροφή, η ζωή στην οικουμένη θα ήταν πολύ πιο ήρεμη. Όταν ένα Κριάρι θυμώνει, το μαθαίνει όλη η γειτονιά. Δεν σταματάνε ποτέ να πετάνε το γάντι, να ψάχνουν αφορμή για καυγά και να αποκτάνε εχθρούς ανάμεσα σε άτυχους συγγενείς και φίλους. Ακόμη και οι πιο ήσυχοι θα βάλουν φιτιλιές μια στο τόσο. Αν είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, θα σε τσιγκλάνε μέχρι να ουρλιάξεις και μετά θα το παίξουν  σπίτι αθώοι και σοκαρισμένοι που τους ζητάς να φύγουν από το σπίτι. Οι περισσότεροι είναι ασυγκράτητοι όπως τα Λιοντάρια, μόνο που εκρήγνυνται ευκολότερα και ηρεμούν γρηγορότερα. Αν αυτό είναι ευλογία ή κατάρα, κανείς δεν το ξέρει.

Μη στοιχηματίσεις όλα τα λεφτά σου σε ένα γάμο με Κριό. Τα Κριάρια δεν νοικοκυρεύονται ποτέ. Μπορεί να παντρευτείτε, αλλά η συνήθειά τους με το περιστασιακό σεξ και το ταλέντο τους να ξεχνάνε την πράξη αμέσως μόλις γίνεται τους δίνει την ικανότητα να απατάνε μονίμως, κι όμως να πιστεύουν ειλικρινά ότι είναι καλοί σύντροφοι επειδή πάντα επιστρέφουν σπίτι στην ώρα τους για ένα στα γρήγορα μαζί σου πριν το φαγητό.

Και τα δύο φύλα πολιορκούν το αντικείμενο του πόθου τους με την καταλυτική δύναμη ενός οδοστρωτήρα. Λέγεται πως όταν σε ένα χολιγουντιανό πάρτι ρώτησαν την Jayne Mansfield τι θα παραγγείλει, εκείνη απάντησε: «Μια μπριζόλα κι εκείνον τον άντρα στα δεξιά», εννοώντας τον Ζυγό πρωταθλητή μπόντι μπίλντινγκ και ηθοποιό Mickey Hargitay, που έμελλε να γίνει ο δεύτερος από τους τρεις συζύγους της. Η εν λόγω σειρήνα του σεξ είχε επίσης μια καυτή περιπέτεια με το σχεδιαστή και επίσης Κριό Oleg Cassini, ενώ σχετιζόταν και με το δικηγόρο που χειριζόταν το διαζύγιό της λίγο πριν η ίδια σκοτωθεί σε ηλικία 34 χρονών. Οι φήμες την ήθελαν να ανταγωνίζεται για την καρδιά του Διδύμου Jack Kennedy την επίσης Δίδυμο Marilyn Monroe. Οι κακές γλώσσες λένε ότι του έκανε στοματικό έρωτα ενώ ήταν εννιά μηνών έγκυος. Λαμβάνοντας υπόψη την τρέλα Διδύμων και Κριών για το πικάντικο σεξ, δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε.

Αν θέλεις έναν ώριμο, συνετό, ανιδιοτελή σύντροφο, δοκίμασε έναν φωτισμένο Παρθένο –αν μπορείς να βρεις- ή εκείνο το σπάνιο είδος Ψαριού, το νηφάλιο, γιατί το Κριάρι σου θα έχει πλήρη άγνοια περί των αναγκών σου. Και τα δύο φύλα είναι απαιτητικά, επιπόλαια, ανυπόμονα και επιρρεπή σε κρίσεις υστερίας μέχρι να μεγαλώσουν πάρα πολύ για να χτυπιούνται στα πατώματα. Τα Κριάρια προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά σου με την απόλυτη δύναμη της θέλησης και είναι ικανά να καταφέρουν απίστευτους άθλους για να σου αποδείξουν την αγάπη τους. Αλλά να θυμάσαι ότι μόλις νιώσουν την ανατριχίλα της κατάκτησης, η γοητεία σου θα αρχίσει να ξεθωριάζει και το Κριάρι μάλλον θα σταματήσει να τηλεφωνεί. Σε μια εβδομάδα, δεν θα θυμάται καν ότι σε γνώρισε.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 * στο στοιχείο μας ξανά… τη φωτιά!! roll.gif

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...